25

Rrrr

преди 1 година

Говори се, че повече от половин България ,е подала молба, за червена карта за Русия . Вярно ли е???

24

ГОЧО

преди 1 година

АЙДЕ ОЩЕ НЯКОЛКО 11КУЦИ11 КОНЯ ВЪВ ВПРЯГА! нАТО ЩЕ УКРЕПНЕ, НЯМА И ДУМА!

23

ес

преди 1 година

абе вие руснаците сте ного лоши, ама дайте ни газ, че ни е студено! аууу колко сте зли само - искате да ви плащаме в рубли? аууу много сте лоши! ние ви мразим и се обединяваме ср/у вас, ама ни е страх от фащ и трябва да ви мразим! ама ни давайте газ де...

22

Факт

преди 1 година

Целта на НАТО е агресия срещу държави, които се опитват да са независими от САЩ, както е Русия. Швеция и Финландия, също както България, не смеят да защитят националните си интереси и се подчиняват на САЩ.

21

Мерси

преди 1 година

Новая газета е прокремълски путински пар цал. Един от многото из роди на роскомнадзор, които насаждат фашизъм в празните руски кра туни.

20

анон

преди 1 година

гащi било забранена дума :О админей, зЕми забрани сайта направо!

19

до 18

преди 1 година

Не само. Русия трябва да изчегърта и Израел! фащ и изсраел са *** и дупе!

18

Гринд

преди 1 година

До Само питамНа 12 май ще решават. Повтарям ЩЕ РЕШАВАТ

17

Анонимен

преди 1 година

Путин не казва Нато , да не се разширява,просто го предпреди какво ще се случи ако го направят,има разлика. Те не мислят самите за себе си, той реши да им даде шанс да се погледнат отстрани, но алчността и глупостта ще ги погубят като цивилизация, и не Путин точно им е виновен , времето имфизически изтича, просто РФ ще стреля на месо за изгладнелите *** без прошка.

16

Гринд

преди 1 година

До Анонименчакай бе Анко, те още мислят...

15

ресурси юок

преди 1 година

Всички ще се давят хванати за ръце до последно,ясна е работата

14

АНГЕЛ

преди 1 година

Аз пък си мисля ,че ще го разруши.

13

Анонимен

преди 1 година

Геополитикът Путин постига обратното на целите които преследва. За да спре влизането в НАТО на Украйна вкара Финландия и Швеция в него. А путинофилите толкова го възпяваха като най-великият политик на планетата.

12

Анонимен

преди 1 година

Русия прави всичко възможно дори неутрални държави да желаят членство в НАТО. После реват като девойчета,че били заплашени.

11

Анонимен

преди 1 година

Какви ***. Явно и там краварската агентура управлява

10

NoirFire

преди 1 година

Да вземат сериозни членки като дивите африкански племена с прашки за какво са им очилати господа висящи цял ден пред компютрите .

9

Само питам

преди 1 година

Русофилчета, сигурни ли сте, че Путин не е рекламен агент на НАТО? Изисква се огромен талант да накараш една държава като Швеция, която е неутрална повече от 200 години да напират за членство в алианса. А Финландия е неутрална от 77 години, но и тя иска членство заради руската агресия!

8

Qanon

преди 1 година

Голяма натовска пропаганда, ама няма да ви се получи! Всички вече разбраха, че нато имат скрита умисъл и единственото, което искат е да изкарат Русия черна! нато единствено иска да ни вкара във война с Рисия, без значение на каква цена. нато не води войни на своя територия. На тях не им пука къде по света се избиват хора! А Русия на нас ни е дала много!! Само безродник би искал война с Русия!!

7

Асан

преди 1 година

Срещу атома спасение нема нищо не може да укрепи :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Давайте вкар3айте ги докато мордор му трошат ръцете Украйницте и нямат , каквомда направят. Няма как да спечелят всичко. Ще вземат част от Украйна, но ще загубят 2 държави неутрални. Това е положението. Много лош играч тоя джуджето.