25

Петър

преди 2 години

Кога учениците ще започнат да учат нормално в училищата не знам. Две години бяха затворени заради пандемията, а сега заради скъпия газ и ток. Аз съм студент, през есента ще бъда в трети курс, ами ние почти нищо не разбрахме от това висше образование. Пандемията започна когато бях в края на 12 клас и продължи през целия първи и половината втори курс. Отсега преподавателите ни предупреждават, че наесен най-вероятно трябва пак да се подготвяме за онлайн обучение.

24

Da da da

преди 2 години

Ще излизат след един месец лятна отпуска.

23

Анонимен

преди 2 години

Зравеопазването и образованието са в колапс?!?!?! Какво тогава остава за всичко останало! България е фалирала държава.

22

Анонимен

преди 2 години

Тогава защо направиха градините безплатни? Аз нямам против да плащам такса за посещение, защото сега, като не се плаща първо в София вече децата ги гонят, ако много време не са ходили (скоро сигурно и в останалите градове ще стане) и второ явно безпроблемно могат да ги затворят и после, какво? Понеже не им се дават пари да строят градини, се чудят, как да изгонят децата, а не те питат дали не го гледаш, защото е много болно или по други причини. Не всички нарочно си задържат децата вкъщи.

21

Киро Канадеца

преди 2 години

Няма как трябва да наказваме джуджето, ще има градини и училища само за украинските бежанци. Слава Украине!

20

Анонимен

преди 2 години

А в Русия и по селата си имат училища,детски градини и ясли.И когато падне сняг,майките ги возят с колички-шейнички до градината,голяма радост за децата.

19

анонимен

преди 2 години

колко хубаво! да не плащате нищо ,да не ходите на работа, да изкарвате неграмотници и да ви повишават заплатите, само че заплатите се изработват!!!, а не се дават!

18

бре

преди 2 години

Значи даскалите ни казват че ще затварят училища зарави високата цена на тока,но ако увеличат заплатите на даскалите с 15% няма да затварят училища.

17

Анонимен

преди 2 години

Да види на есен как ще е - елементите от продажното правителство трябва да бъдат съдени за престъпната си политика спрямо народа на България. Такава продажба на национален интерес никога не е бивало! Германия и Австрия, както и САЩ си продължават да купуват горива от Русия. Само нашите и такива, на няколко други слаби и глупави, продажни правителства на колониални държави от ЕС, си играят с хората заради лично си облагодетелстване.

16

Анонимен

преди 2 години

Всичката тази ненужна п.апла4 е време да захваща мотикинга. Кой ще ги наеме тези обаче незнам. За нищо не стават, ама с огромно самочувствие.

15

Анонимен

преди 2 години

Да, виновен е американския империализъм, "нацистка" Европа, НАТО, ЕС, кметът на Киев, въобще демократичния свят е виновен, защо не слушат товарищ Путин и не го оставят на спокойствие да потроши Украйна както си е намислил.

14

Ай, сиктир

преди 2 години

Знаете ли, че в столично училище имаше on-line уроци по плуване? За да си вземе парите треньорската по плуване, ама да не измисли някакви сухи тренировки с упражнения като коремни преси им пускаше клипчета в youtube как разни хора плуват в различни стилове

13

Анонимен

преди 2 години

Да спрат да ходят на обучения по проекти и да си плащат тока стия пари. САМО ВЪРВЯТ НАПРЕД НАЗАД УЧИТЕЛИТЕ И УЖ СЕ ОБУЧАВАТ ,А ДЕЦАТА НЕГРАМОТНИ.И ремонти да спрат да правят и всичко ще е точно.

12

Да затварят

преди 2 години

При пандемия се видя, че никаква работа не вършат, децата са на самообучение и частни уроци, ако родителите им не искат да са функционално неграмотни. Отделно, ясно се видя процента смахнати даскалки и към 90% е някъде... Не е ли по-добре без тези д.ебили?

11

Анонимен

преди 2 години

Въпрос, ако ще затварят че няма пари за ток, как така ще увеличат заплатите с 15% и ако затворят, как ще дават и лев заплата на учителите, които няма да работят?Просто са чудим...

10

ОСТАВКА

преди 2 години

Полуделите европейските лидери смятаха чрез санкциите да сринат рублата...Рублата гони 3 месечен връх, а европейската икономика е в колапс, хиперинфлация и празни щандове. Хора до кога ще търпите, не ви ли писна да ви управляват евроiдioти?

9

Асан

преди 2 години

Къв ток ба не стига за ламбите ли :)))

8

Анонимен

преди 2 години

А социалните заведения? Там пребиваването е 24 часово. Използва се дизел за отопление или ел.енергия.За това искаме вдигане на субсидийте за издръжка с 50%!

7

СЕЛЯНИН

преди 2 години

Уж Русия да фалираме, то друго стана...

6

Анонимен

преди 2 години

Ето ви Промяната Нали това искахте Как бе нали градините станали безплатни Пропадане блато затъване НО важното е едни пъпъ и патериците и да властват това е фалит