65

ГОЧО

преди 2 години

111ЗЕЛКО111 с такъв патос защитава111ХИТАТА!111, все едно му е роднина!!!

64

не може да бъде!

преди 2 години

Не изопачавайте и не преиначавайте думите на Лавров!Четох и зявлението му и слушах клип с неговото изказване! Той казва,че даже у Хитлер има еврейски примес,има еврейска кръв-казва го във връзко с това,че понякога някои евреи забравят какво се е случвало с еврейския народ и се съюзяват с противниците си антисемити!Нападките срещу Лавров са преди всичко за това,че той казва че едни от най-страшните антисемити са евреи,което е истина!И сега част от евреите реват като бяла мечка в топло време!

63

питам

преди 2 години

Не ви ли писна от тоя зеленясалия? Сутрин, обед, вечер, все за тоя наркоман се пише. Абе, тука България ли е?

62

Анонимен

преди 2 години

В Корана Исус е изобразен като по божествен дори от самият Алах

61

Анонимен

преди 2 години

Лавров е напълно прав. Това е общоизвестна тайна, която всички я знает, но се срамуват да признаят на глас

60

Анонимен

преди 2 години

До н; 63,евреите не признават ,изпратени от Бог ,двамата пророка Исус ,Мухамед ,докато последователите на Мухамед признават Исус.неможе две световни религии ,Християнството и ,Исламът да им вика бяло е, а, те не черно е.

59

Къш бе ИЗРОД

преди 2 години

Марш в АДА, защото там ти е мястото!

58

еврейн

преди 2 години

Не мога да повярвам, че след Хитлет, друг еврейн-наркоманизиран клоун отново ще разпали светована война!

57

Я фашагата отново е

преди 2 години

в ефира ! Явно на наркоманизираното ***-фашизче отново му е свършил кокаина!

56

Анонимен

преди 2 години

Ако се разговори Путин и Лавров за втората световна война, за Хитлер кой го е спонсорирал, защо е тръгнал срещу евреите и още много други неща, дето доизмислиха в тяхна полза евреите!

55

Лавров каза истината

преди 2 години

Ами нали евреите разпънаха Исус Христос на кръста !! А за Хитлер, че е бил евреин се говореше още по Живково време !

54

Lazio

преди 2 години

Другаря Лавров защо не обърне внимание на факта че 99% от ръководителите на СССР, болшевишката партия, и особено НКВД от революцията до след смъртта на Сталин са били евреи, организатори на голадомора в Украйна, масови екзекуции и репресии над славянското население в СССР, отговорни за смъртта на милиони преди втората световна война, по време на нея от евреите комисари? Говори за нещо което може и така да е, ама може и да не е, но премълчава друго! Лъжата и спекулата са в кръвта на червените!

53

Qanon

преди 2 години

От първа ръка получавам информация, че украинци най-нагло крадат от български магазини. Магазини, които не са чужди вериги, а чисто български малки магазинчета. И имам въпрос в тази връзка: Ние на кого и на какви "хора" помагаме?! Даваме оръжия на крадци ли?! Иначе са с коли за по 200 000 лева най-малко!! Горките украинци!!

52

Анонимен

преди 2 години

Защо да критикува ,крушата не пада по далеч от дървото ,обстоятелствата го доказват ,днешният век,и всяка една история ,кои предизвиква воините ,унищожаване на човечеството .

51

Анонимен

преди 2 години

САЩ в Европа означава нова световна война и разруха...Нищо не може да се направи срещу човешката алчност и глупост.

50

няма

преди 2 години

проблем и война в които да нее замесен някой евреин !!! Лавров е прав! Потърсете повече информация не само в пресата и учебниците защото ви лъжат! Всичко е било планирано за да могат ционистите да създадат Израел! Когато света стане да защитава така усилено Палестина, тогава ще ми стане мъчно и за Украйна!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Лавров просто казва, че няма да премълчават нищо повече, независимо на кой не е удобна истината.

48

Анонимен

преди 2 години

Изглежда тоя *** иска да е единствения евреин прецакал страната си, така че всички други ги приема като конкуренция.

47

Некъф

преди 2 години

Пияните рашки ги чака глад и мизерия в следващия век!!!

46

българин

преди 2 години

До: номер 48 Аре стига писахте глyпocти бе! Оня тъжен кон Лавров си измисля всякакви небивалици и слухове за да ги използва срещу Украйна, това са фактите! Израел със право се разгневи на Русия, и имай предвид че Израел също има ядрени оръжия, само че не се фука с тях!Всичко идва от един слух плъзнал от Ханс Франк, който твърдял че майката на Хитлер е била наета като слугиня от еврейско семейство след което родила бебето Адолф от някой си Леополд Франкенбергер - доказано е че няма такъв!