51

Мили

преди 2 години

ДБ на първа линия по предложения, но изобщо не мислят какви може да са последствията ....

50

Анонимен

преди 2 години

Аз предпочитам проруска БСП от колкото промутренска герб

49

PG

преди 2 години

Дано да е последното заседание на дупедавците иблюдолизците

48

моето мнение е, че

преди 2 години

ние сме направили много за украйна. Повече отколкото САЩ са направи за тях. Самия факт, че наш Брендо сме го пратили там да осигурява кокайна на управляващата фашизирана каста и така да ги подържа неадекватно означава, че сме направили много повече за украйна отколкото заслужават!

47

Оръжие

преди 2 години

Оръжие за украйна означава смъртна присъда !

46

военна помощ

преди 2 години

ако българия праща военна помощ на Украйна, ще бъде унищожена още на вход, или ще бъде пленена от руснаците,

45

Анонимен

преди 2 години

Тия,които сега най-силно врещят да се дава оръжие на Украйна,първи ще избягат,ако джуджето реши да ни тресне.Въпросът е ще имат ли време?

44

да ви светна

преди 2 години

Иначе е вярно, че само една сарматка е достатъчна да унищожи цяла Великобритания. По важното е друго. След удара със сарматката ще има втори удар от към океана със 100 мегатонна ЯБГ активирана подводно. Тази ЯБГ ще бъде доставена там с помощта на ядрения дрон Посейдон. В резултат на това ще се формира цунами вълна с височина 500 метра която ще потопи цяла великобритания под дълбок пласт радиоактивна вода. За сравнение цунамито ударило фокушима беше високо само 14 метра и навлезе на 10 км. в суша

43

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова има да обсъждат?Зеленски е поискал ремонт на военна техника и това е достатъчно.Айде да не се правим на по-католици от папата.

42

да ви светна

преди 2 години

Напоследък се тиражира клип как Рисия ще унищожи Лондон, Берлин и Париж с помощта на тежката ракета Сармат! Сарматките не летят по начина по който са показани в клипа. Там става въпрос за ТополМ, Ярс или Искандер снабдени с ЯБГ. Сармат са снабдени с планиращи хиперзвукови ядрени бойни глави на които им трябва време и разстояние за да се разгърнат и да получат необходимата за удара скорост от 32 км./сек. Затова Сарматките ще летят по суборбитален полет през южния полюс преди да ударят евросъюза.

41

До дупка

преди 2 години

ще е обсъждането! Или докато се скъса Коалицията

40

Нали сте наясно, че

преди 2 години

като свършат калибрите ще започнат да летят, тополите, ярсовете, булавите, воеводите! А това са ракети от друг калибър. Снабдени са с ядрени бойни глави и са оръжия за масово поразяване. Една Кинжалка снабдена с ядрена бойна глава с мощност 20 килотона ще долети от финския залив до София само за 8 минути и ще превърне столицата ни в радиоактивен ***. За сравнение ядрената бомба хвърлена от американците над Хирошима беше с мошност само 13 килотона.

39

Анонимен

преди 2 години

Оръжие за Украйна ДА ЗА какво ревете страхливци дето разчитате на Месиите или по точно на старите Мутри от БКП ОТ Чалгарите от Дб ОТ ПъПъ назначени с измамните машини Подкрепа за Украйна не на малодушието не на старите догми ДЕМОКРАЦИЯ

38

Бъдете отговорни

преди 2 години

спасете децата ни от задаващия се ядрен апокалипсис! Не на оръжие за украйна!

37

Анонимен

преди 2 години

Тия 2 години се занимават с всичко друго, но не и с истинските проблеми на страната. След гербавите настъпи тотална разруха, разсипия и мизерия. Не се ли изметат излизане от тресавището няма.

36

според мен

преди 2 години

Оръжие за украйна означава смъртна присъда за София и големите български градове! При задаващата се ядрена война тези градове ще бъдат превърнати в радиоактивни зони непригодни за живеене и вие нищо няма да можете да направите срещу това.

35

Кънчо

преди 2 години

Значи вместо големите да използват инструментите на дипломацията, да седнат на една маса с Путин и да станат гаранти на сигурността в Украйна и да се спре тази безумна война, те избират да пращат оръжие и да се продължат кръвопролитията ?!? Кой има интерес войната да продължи (риторичен въпрос) ? Щатите пращат военна помощ на Украйна, която или ще бъде унищожена още на вход, или ще бъде пленена от руснаците, ама нашите самолети ги бавят,щото имало шпиони...не ни въвличайте във войната марионетки

34

Анонимен

преди 2 години

Проруската БСП да бъде изхвърлена от управлението!

33

Анонимен

преди 2 години

Заводите са ни с руски лицензи. Няма как да предоставим каквато и да е помощ.

32

да попитам

преди 2 години

съвета прозрачен ли ше е или при закрити врати ?