30

Анонимен

преди 2 години

До Митко 27 - Миналата седмица бяха хванати 2 жени-снайперистки, опитващи се да се изхлузят от Азовстал по единично под формата на мирни жителки.... Факт! Второ - и нацистите, и фашистите, за жалост, имат жени и деца, а не би трябвало! Айде кажи сега ти от коя страна си? Че не е ясно

29

:(

преди 2 години

Деца униват успешно. Няколко стотин на месец.А ние се чудим дали да не плащаме в Рубли че да могат с хиляди.

28

Анонимен

преди 2 години

Ба.х таз армия дето един завод неможе да превземе толкова време

27

Размазан пармезан

преди 2 години

Аз лично ще го превзема този завод най-късно до 9 май 2050, путларах акбар.!.

26

Поле трънливо

преди 2 години

В Подуяне е истината.

25

жорето

преди 2 години

Жената /от евакуираните вчера/ каза - знаехме за хум. коридори, но не ни пускаха.

24

Иванов

преди 2 години

Явно така им се иска на Украинците. Руснаците няма да нарушат заповедта на Путин и да атакуват. Вероятно двете страни само харчат снаряди. Азовците са бесни, че ги оставят да измрат като плъхове в катакомбите на Азовстал.

23

Митко

преди 2 години

Какви нацистки деца бълнувате? Това са си деца и жени. Само русоробите могат да имат такова изкривено мислене. Ама защо не ходите да трепете заедно с червената армия тези нацисти? Само от тик много знаете и философствате. Руската армия се дезинтегрира бавно, но сигурно. Само рублофилите са на грешната страна на историята.

22

Анонимен

преди 2 години

Тук нацягите имаха поне "Азовстал"да се скрият.В "чувала"на Крематорск да мислят накъде ще бягат.

21

dakotabg

преди 2 години

Кажете нещо и за неоспоримите доказателства на раша,по въпроса за биологическите оръжия,които фащ ръководят в Окрайна!Алоооо, независимите...

20

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама нека първо тези "цивилни граждани" да дадат списък с имената на желаещите да се измъкнат. След това службите на РФ да проверят за какво става дума, какво правят тези "цивилни граждани" в завода, били ли са съпричастни към ултранацисткия полк Азов и престъпленията на укронацистите в Донбас. А също и чий са децата в катакомбите. Впоследствие проверката навън ще покаже истината за нацистките семейства, набутали се там. Ами ако женурята са снайперистки, а?

19

Анонимен

преди 2 години

Ами "денацифинация" се провежда с огън,не с банкет и народна музика.

18

гост

преди 2 години

Не е вярно! *** каза да не ги закачат!? Или пък джуджето лъже, както обикновено?

17

Анонимен

преди 2 години

Абе чухте ли новината от последните минути? В Москва избухнал огромен пожар, само не можах да разбера какви са причините и какво гори? Май склад за гориво-смазочни материали, не ми стана ясно защото новината беше на украински в youtube!

16

Анонимен

преди 2 години

Пусия може само да унищожава , не може да създаде нищо Лесно е да унищожиш , трудно е да създадеш нещо

15

Анонимен

преди 2 години

Абре, русите не отваряха ли вече 4 пъти хум.коридори цивилните, доколкото може да има такива в завода, да се изтеглят? Последния път - с помощтта и на ООН ???

14

до 11

преди 2 години

'...Абе доколкото знам НЕ искат да го унищожат а да го запазят в работно състояние за да го експлоатират...;ширлиц ти говори по радиото от москва ли? имате си пряка връзка? и отделно, как ще 'експлоатират' чужд завод руснаците, нали беше 'специална операция' за премахване на нацисти? или май планират да поробят друга държава и изтрепят/изгонят населението?

13

Анонимен

преди 2 години

Фашистка Русия в крайна сметка ще загуби позорно тази война. Просто няма, как Запада да допусне втора грешка след тази с Хитлер...

12

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик, опровергават лъжите с нови лъжи, съмнявам се че някой в пРосия въобще знае кво точно се случва.

11

пияница мистик

преди 2 години

Тия от ТАСС и Риа Новости постоянно се хвалят как превзели това и онова и накрая нищо не превзели, а боевете продължават :))))