22

Бннн

преди 2 години

Киро Гело просто имитира трудова дейност за пръв път през живота си за снимка , както и всички останали безполезни т.нар юристи и икономисти с купени и безполезни тапии в Парламента.Бог да ни е на помощ с такива субекти.

21

СМЕХ...

преди 2 години

ЩОМ НЕ БЛИЖЕШ ДИРНИКА НА ПУТИН И РУСКИЯ БОТУШ...."ЗНАЧИ НЕ СИ ПАТРИОТ"...ХА,ХА,ХАААА......МАЛЕ , ПА РУСОФИЛСКА ПРОСТОТИЯ.....!!!

20

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

НАЦИОНАЛИЗИРАЙТЕ НЕФТОХИМА И ГО ПРОДАЙТЕ НА НАШИ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ , ЗА ИЗЛАЗ ДИРЕКТНО НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ!////...РУСИЯ ДГД!!!!!

19

П.К.

преди 2 години

Стария ДЕДЕАГАЧ и акваторията от морето, както и определена земна територия, според световни договори, принадлежи на БЪЛГАРИЯ. Кога ще бъде върнато всичко това на БЪЛГАРИЯ?

18

Анонимен

преди 2 години

До ПатриотКакъв патриот си ти бе ти си нацист защото патриотизма на България минава през Русия. Истинските патриоти са с Русия.

17

Анонимен

преди 2 години

До агресор обединител Не вили писна от безполезните ви упорки.Путин се е подготвил за такава ситуация повече от двадесет години предвидени са подобни сценарий. Но само привидно ,че уж са загрижени за европа. На Русия не и пука за европа и при война въобще няма да е така любезна както в Украйна тук тя ще действа офанзивно и без пощада защото НАТО е агресор.

16

Баце -2

преди 2 години

Достоен заместник на бацеКога почва да реже лентичкиЩе почуква ли по тръбата с пръсти да провери заварките

15

агресор обединител

преди 2 години

Агресора Путин, обедини Еврапа! Ще се чуди какво да си прави тръбите и газта!

14

Анонимен

преди 2 години

Баце Маце ама сега цялата държава чака пускане на газа, по тръба и конектор , който Борисов направи , осигури пари и договори газ с Асерите. Ако бяха бсп на власт през последните 12гн... щяхте да имате един среден пръст :))) сега целите Балкани чакат от тази теъба да имат газ.

13

334

преди 2 години

Браво! Така се работи!

12

Бед нюз

преди 2 години

Всяка тръба,която може да доставя евтин газ до България,автоматично става частна на входа и на изхода от "наша" фирма-Първи закон на Джони Триволта!

11

Патриот

преди 2 години

Свобода за България, Русия вън

10

До Анонимен

преди 2 години

Патриот е човек, който гарантира свободата на България като я обвърже с Русия. За нас непратриотите свободата e да може да получаваме газ от САЩ, Близкия изток, Азербайджан и Русия. Вие така разбирате и неутралитета - неутрална България е България в задния джоб на Русия. Гнусна пасмина сте патриотите.

9

Анонимен

преди 2 години

До БългарПрав си гърците са страшни мошенници те на баба Меркел успяха да извият ръцете по време на гръцката "криза",че на нас ли няма да ни видят сметката!

8

Анонимен

преди 2 години

До Зозо, ако бяха патриоти щяха да пикаят газа в Чирен и да пълнят. И още, казват че ще ни заробят с американски газ, как да го разбираме това. Явно предпочитат свабодния расийски газ нищо че е 10 пъти по-скъп.

7

Българ

преди 2 години

Съвместен Бизнес с Гърците дори аз след 20 г. търговия не смея да правя пък тия недоскубани кокошки влезли в хралупата на вълка да кудкудякът!Кирчо=петле;Мицотакис=хиена;Добре си дошел Кирчо влез да пием по едно узо за апетит!

6

Анонимен

преди 2 години

Г-н манистър председателя го удари на екскурзии и инспекции. Много му хареса Гърция и Комутини, Украйна.Какво ли още ще ни сготви?

5

антигендар

преди 2 години

До 14 ЗозоРано си се надрусал беГендар ! дали е от радост или от мъка по напусналият те трети мъж от Ангола. Направи ли си вече операция за смена на пола ?

4

Зозо

преди 2 години

Казано е: путинопитeцитe ще пият газ и ще си ядат ракетите :)))))))))))))))))))))))))))))) Отдавна съм писал тук, че ние 3 млрд. кубика газ от всякъде можем да си намерим. Не е проблем.

3

Бойко

преди 2 години

Наруши ми се сънят като знам че друг реже лентичките.