86

Христо Топалски

преди 1 година

Русия, трябва да бъде изхвърлена завинаги, от............1.футбол2.внасяне и изнасяне на продукти създадени от тази мизерна държава3.Антарктида.........................4.всички религии, които имат свои наместници тук на това място наречено Земя, да се отрекът от тази гнусна държава5..............6.трета световна война7.всички Държави (които се имат за такива) да нападнат Русия, и да ги осводят, както те правят навсякъде по света

85

Анонимен

преди 1 година

Браво. Да си направят еаразийски спортове. Изхвърлете и всичките им съюзници.

84

Анонимен

преди 1 година

Много глупава русофилщина в коментарите

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 Ама къде ги четеш тия работи, да не ви ги раздават тия диплянки от руското посолство? Хаха, абсолютни глупости пишеш.

82

Анонимен

преди 1 година

Нова, доста оголена версия очаква и Нива Legend. Отпадането на толкова много компоненти ще направи новите руски автомобили доста по-евтини за производство, но засега няма никакви индикации, че цената за крайните потребители ще се промени, отбелязва изданието.Всъщност за сертифицирането на новите "лади" ще се наложи властите да променят и самия държавен технически регламент за автомобилите, който в момента забранява продажбата на автомобили без ESP, ABS и въздушни възглавници.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 Русия е с иконимката на Италия като БВП, с повече население и много по-нисък стандарт. Русия има само военно производство - ракети,танкове, самолети военни, но всичко по стари чертежи от времето на Хрушчов и Брежнев. Още нямат дори Стелт технология, която САЩ имат от десетилетия. Русия една кола не могат да сглобят без технологии от запада.

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 Ала бала, пълни глупости. Русия е с войските си в суверенна държава, ане САЩ. Русия окупира чужди територии,а не САЩ, Русия краде зърно от Украйна и въглища от Донбас.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Никакви диктатури не са сваляли, Ирак,Либия,Сирия имаха нефт и първата работа на САЩ,ВБр,Франция,Канада беше да го завземат.Обесиха Саддам Хюсеин, убиха като куче Кадафи, САЩ искаше да свали Саддат, опита се да смаже Иран. Не се получи. Сега като глутница се нахвърлиха срещу Русия.Не стана.Деменцията заплаши със санкции Китай, който държи 23% от бюджета на САЩ.Бъдещето е на Азия,не на САЩ и ЕС.САЩ или приемат тази ситуация като даденост, или безславно си отива. ЕС сам ще се разпадне

78

Анонимен

преди 1 година

Тонка как си бе? :)) Свали ли портетчето на тов. Вовкин от кавьорчето на стената? Слава на ГЕРП! :)))

77

Анонимен

преди 1 година

Всички подритват Реймънд!:)))

76

До Пуржо

преди 1 година

Да, ама ако ги няма руските труженички, цената ще се вдигне. Никой в Европа не си дава *** по-евтино от рускините.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен На 6 място отзад напред

74

Анонимен

преди 1 година

Световната демокрация разкри истинското си лице, а то е много грозно, нагло и безочливо. Ако САЩ, 4-те водещи държави в ЕС, англоезичните държави ВБр,Канада и Япония смятат, че те са истинските господари на света,скоро ще разберат, че Азия,Южна Америка,Африка,Близкият Изток ще формират сеои федерации,икономически съюзи и т.н. Това беше много грешен ход на престарелия USA президент, ЕС,Урсулата,Франция, Италия, и ръководствата на свет. спортни федерации,чийто позор десетки години ще ги следва

73

Таня

преди 1 година

То какъвто им е футбола, такава им е икономиката - джудже. Да ходят там на изток да си играят и търгуват с тарамбуките

72

Анонимен

преди 1 година

двигател, Лада, ВАЗ 11186Старият 1.6-литров двигател на ВАЗ, представен през 2004 и базиран върху разработки от 80-те години, ще се завърне от есента

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен73 Има си икономически показатели. Твоето са клишета. Русия е бедна държава с много ресурси и липса на промишленост.

70

Анонимен

преди 1 година

До 68. Явно не познаваш Русия, приятелю. И по-добре, защото ще гръмнеш. Всичко, което си изредил са клишета, целящи да те успокоят, че има и по-зле от нас.

69

Анонимен

преди 1 година

Заради раздялата с Renault ще отпаднат и по-модерните агрегати, които се влагаха в авточобилите "Лада". Производството на бестселъра "Веста" се очаква да се поднови наесен, но вече с 1.6-литровия двигател с осем клапана ВАЗ‑11182. При това той е всъщност оптимистичният вариант, ако положението с доставката на компоненти се подобри дотогава. Ако не, "Веста" ще се върне към агрегата ВАЗ-11183/11186, чийто корени водят още към 2004 година. Бъдещите лади ще са и без втора ламбда-сонда. По отношение на екологията това е огромна стъпка назад, отбелязва "За Рульом".

68

Анонимен

преди 1 година

В Саудитска арабия е диктатура и след убийството на Хашоги в стил КГБ американците спряха да толерират този двоен стандарт, затова сега петролът е с висока цена, защото с. Арабия и САЩ са в такива отношения и С.Арабия отказва да увеличи добива.

67

Анонимен

преди 1 година

До 63. А ти наясно ли си колко компоненти западното автомобилостроене получава от Русия? Явно не.