273

Николай Стефанов

преди 2 години

"Решението за прекратяване на доставките на руски газ за България и Полша кара ЕК да смята Русия за ненадежден доставчик." - а блокирането на вече заплатените суми чрез т.нар. "санкции" накара Русия да смята ЕС за крайно ненадежден платец.

272

жоро

преди 2 години

това си е чист бизнес !На руснаците практически им откраднаха 300милиарда естествено че те ще си тьрсят парите!!!

271

ДжО1984

преди 2 години

А блокирането на 300 милярда долари и евро какво се нарича с каква цел се прави???

270

Антрополог

преди 2 години

Руснаците са националисти само се правят на комунисти за да ползват войниците от республиките си... Ако умираш за Раша или чистиш метрото си ок ....

269

Щирлиц

преди 2 години

Поддържането на нацистката идеология,отглеждана в Украйна е доказателство за това,че нацизмът е западноевропейско творение,създадено да затрие Православието и всичко,което е различно от ГГГ.нусната нац.идеология.

268

Проста математика

преди 2 години

Ние сме му брали гайлето на рублето от едно време .Народната Република България официално така фалира 3 пъти. Изкупуваха всичко от компоти до компютри с рубли ,а ние после плащахме в долъри за компонентите на компютрите и така се точеше цялата държава и с други производства.Руснаците си печатаха рубли ,а ине изнасяхме ли изнасяхме за рубли.Бензина беше под 1 лв., но заплатите бяха 200 лв-около 200литра бензин с една заплата,сега са 2000 лв- около 700 литра ... Нещем рубли...

267

Освободител

преди 2 години

Александър Освободител получава името Освободител от народа на Русия през 1861 г на трети март след като освобождава крепосните селяни в Русия. Комунистите са враг на Освободителя защо ли ? И го убиват 1881г. на 13 Март при терористично нападение.После 1917 приключват със целия му род. Жени деца всичко е избито с разтрел.Комунистите нямат нищо общо със свободата те са убили освободителя си .Четете "Бесове" на Достоевски за фанатизираните революционери...

266

03.03 Освободител

преди 2 години

Александър 2 освобождава крепосниците на 03.03.1861 г .- 23 милиона от общо 40 милионното население на Руската империя са крепостни селяни-сравнявани от някой автори с Американските роби (,но са имали шанс да се освободят ако силно искат и са способни с постъпване в аримята и сравнението не е удачно и е пресилено) .На 13.03.1881г. Освободител ( 1878г. освобождва и нас 03.03 Празнуваме) е убит от същите тези селяни постъпили в крайно леви терористични движения .Успяват на 8 мия път.

265

anonimen

преди 2 години

СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ !!!!!!

264

Анонимен

преди 2 години

Когат всички плащат в Рубли - не е ли обединение, в момента кой както иска плаща едни в кукуни друг в гривни, да не говорим за кравешките *** дето нямат никаква стойност

263

Анонимен

преди 2 години

Да ве , то пък има ли Ес ?

262

анонимен

преди 2 години

Прави са руснаците,американците печатат хартиики на долари и с тях си пазаруват неща на безценица .Щом като искаш да купуваш нещо от руснаците продавай им стока за рубли и с тези рубли си купувай газ,петрол и други неща това е правилното решенения за обмен на стоки.А не за американски хартиики.

261

Анонимен

преди 2 години

Който иска газ плаща в рубли. Който не иска газ не плаща нищо. Всичко е толкова просто. Никой никого с нищо не задължава! Всеки сам си преценя! Едни ще студуват и ще гладуват, други не! Въпрос на приоритети !

260

Пепи

преди 2 години

С рубли да отидат да пазаруват в Братска Сърбия! Не знам колко пъти ще чуят думи за майките си- успех!

259

Мая

преди 2 години

За какво спорите? Вземете долари и рубли и отидете с тях по света да пазарувате!

258

Кико

преди 2 години

Всяка държава има хора от "фамилията" Копейки!

257

Стамат

преди 2 години

Само като видя на лелката от снимката кровия поглед и лентичката в синьо-жълто,нещо в мен ме кара да грабна ятагана и ......сеч!

256

Анонимен

преди 2 години

Война ще стане и всички от чужбина като мен ще се приберат ...Идвам си ако стане война да ги трепам тия в парламента !!

255

Анонимен

преди 2 години

Много се плямпа по Съединението едно необосновано клише.Нека първо питаме - кой раздели България на Княжество Българияи Източна Румелия ?Защо не ни освободиха французите, италианците, англичаните? Пълно е с улици, наименовани на техни дипломати от онова време.Това, което направи Захари Стоянов, е пример , че ние можем, ако искаме, да направим всичко за България.Такива българи сега няма. Ако има, те са смачкани от "евроатлантическите ценности".

254

Анонимен

преди 2 години

Гледах доста интересни неща, по руската телевизия как се хвалят за някакви оръжия които заливат с цунами Великобритания, а по китайската телевизия как Русия се поделя между няколко държави като Китай прибира най-големия пай, комунисти брат болни мозъци.