22

Анонимен

преди 1 година

Едно браво на полицията никой не каза. Ей го, можели и да работят хората, бързо изловили престъпниците. Дали така връщат откраднатите пенЦийки на хората по селата?

21

Димитър Кетипов

преди 1 година

Хората са казали "Молдова - Венецуелата на Европа"

20

Анонимен

преди 1 година

Аз пА си мисля, че не са били на "свободен наем", а на помощи на наш гръб, ама умишлено са променили информацията, щото щяха да признаят, че храним украинските олигарси.

19

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Учудвам се, че този проатлантически сайт изпусна такава новина... Т.е. признаха, че масово горките украинци, на които плащаме ваканцията са фрашкани с пари. По ОФИЦИАЛНИ данни бежанците тук са над 100хиляди.айде малко проста сметка 40лвХ100 000 са 4(ЧЕТИРИ)милиона дневно или над 124млн.месечно,докато нашите баби карат с хляб и кисело мляко цяла седмица,за да храним укрите с джипове за 100бона.Браво Кире!!Предлагам да им платиме откраднатите пари- все пак са "бедстващи" нали?

18

Анонимен

преди 1 година

Ако има закони и те се изпълняват,то държавата трябва да пристъпи към моментална конфискация на тия пари!

17

Уууубряя

преди 1 година

Така е!Сега трябва държавата да конфискува недекларираните пари!Откъде са ги взели?Може да са ги откраднали!Чшко Рашков и Каскетя защо спят а не разследват?Бахтий хаоса и беззаконието в таз държава!Че те може и автомати да вкарват през границата като никой не ги проверява според закона!

16

Анонимен

преди 1 година

Интересно,тия лица декларирали ли тия средства,става въпрос за около 100 хиляди Евро,след като по закон могат да влизат само с до 10 хиляди Евро?

15

Уууубряя

преди 1 година

Едрите,дребните мутри и феодали са си платили на границата за да избягат от Зеленския комунизъм а бедните дето нямат пари зеленчука ги мобилизира задължително да *** под руските куршуми!И тия украинци с какъв точно статут са тука?Имат ли редовни визи за страна от ЕС!Лъсна истината какви точно са тия "бежанци"!Защо с тия 200 бона не са купили патрони да бранят Украйна ами ние да им пращаме оръжие?

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10.....Он война бягаш с това, дето ти е на гърба и гледаш децата да си спасиш или собствения живот. Такива, дето са успели и всичките си "скромни" спестявавия да натоварят на луксозните си коли не мислят да се връщат и да възстановяват Украйна.

13

Мнение

преди 1 година

Те не са бежанци а са дошли на почивка и с тия 200 000 са казали направо "Ела Кумчо вълчо изяж ме"!

12

Анонимен

преди 1 година

Е аз нямам толкова пари у нас, и в банката нямам. Ся кво, да ги съжалявам ли? А капачки да им събираме ли да им възстановим сумата? Щото нали имат бебе и баба и това трябва да предизвика умиление в читателя и да се втурнем да ги съжаляваме и да им помагаме, щото хората са свикнали на определен стандарт и кво ще правят сега без 200 000, горките!

11

Бешо

преди 1 година

До До 2Киряка е неадекватен, като политик безнадежден невежа, а като човек неприятен тарикат.

10

Анонимен

преди 1 година

Какво чудно има, хората бягат с всичките си спестявания и винаги има хиени които дебнат за това - кой колкото има, недай си боже и на нас да ни се налага такова нещо.

9

NoirFire

преди 1 година

Не са били молдовци това са били Кирчо и Кокорчо .

8

Бешо

преди 1 година

Бедни бежанци със 197 хиляди в налични. Баа му. И джебчии молдовци. Тука България ли е ?

7

До 2

преди 1 година

Грешиш. Статията е от изключително значение за България. Показва колко неадекватен е Кирчо, карайки ни да си пращаме заплатите на тези. 200 000 джобни пари. Той на плажа а ние да се бием за него

6

Анонимен

преди 1 година

Добро пожаловать в Болгарии :)

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2Показва, че има бягащи, които не се записват за статут, бягат с доста ценности, както и че има апаши по морето, в случая чужденци, които се възползавт от това. Всъщност молдовците на безвизов режим ли са?

4

Анонимен

преди 1 година

Бълха ги ухапала. Щом са имали толкова в кеш, значи нищо кой знае кво не станало.

3

Анонимен

преди 1 година

С чорна панамера и 200 бона. Яко! А ние най-голямата и велика страна си пращаме заплатите на 45 милионна Украйна