14

NVP

преди 2 години

Големите бизнесмени чакат на държавна хранилка. Ние чакаме икономика да правят.Пълен смях

13

От Якоруда

преди 2 години

Български мюсюлмани празнуват шикера с български хора и български носия.

12

до 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

ИМА И ТИ ЛЪЖЕШ! ЗА НАС НЯМА, НО ЗА ТЯХ ИМА! САМО ВОЯЖИТЕ ЗА НЯКОЛКО ДНИ НА ПРЕЗИДЕНТА В ИСПАНИЯ, КИРО В УКРАЙНА И КОКОРЧО В БРЮКСЕЛ СТРУВАТ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА 150 - 200 хиляди!

11

ТРЯБВА

преди 2 години

Трябва Борсите за ТОК и ГАЗ да се закрият час по-скоро .Там се навъдиха много Дилъри и Спекуланти . За Критиците - имаш фирма - купуваш , доставяш - а тук се намесиха Синчета на Политици .

10

перко

преди 2 години

*** каза, че са 4 милиарда, а цените растат ежедневно. Преди седмица захар 2.70 днес 3.00 лева!

9

честито

преди 2 години

Преди три дни печено пиле в Т макет беше 9.99 лева. Днес е 12.99 лева. С 30 % по скъпо. Промяната била само в промяна цените нагоре. Бедна ви е фантазията какви ще бъдат цените след 2 месеца, ако Киро и Радев продължат да променят държавата. Двамата са вредни и ненужни.

8

пияница мистик

преди 2 години

"Според Митрев държавата е дала като компенсации за бизнеса много по-малко отколкото твърди Кирил Петков" === Ахахахахахахахахаха :) :) :) :-D :-D Ама той Кире Ментето е бетер Пyтитy, Лавров и Шойгу взети на едно място. Каже ли ти "Добър ден", гледай дали Луната е в пълнолуние :))))))))))))))))))))))))))))))))

7

BG-Гражданин

преди 2 години

Ами нямаме, нямаме гаранции за всичко това което се случва и ще се случва след юмрука на фигуранта, след като неговите калинки разтуриха държавата и обявиха война на институциите и, след като дадоха НЕК и Булгаргаз на хора с офшорни фирми за търговия на ток и газ, след като назначиха на възлови места кумците, кумиците и любовниците си, след като провеждат избори с машини чиито софтуеър се програмира от техни семейни приятели, след като всяка седмица теглят кредити за милиарди без никакъв отчет

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

НЯМА бесплатен ОБЯД

5

Анонимен

преди 2 години

Газ през ОФШОРКА! ЯКО демокаратично, СУПЕР антикорупционно!

4

Анонимен

преди 2 години

Псевдобизнесмените пак ще цицат Държавата.

3

Анонимен

преди 2 години

Герберастките крадци пак ще правят заговор да свалят правителството.

2

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от компенсации. Защо да пълним гушите на частници с пари от бюджета. То е ясно че накрая ще национализирате ЧЕЗ и ЕОН ама до тогава стига сте крали.

1

Анонимен

преди 2 години

Компенсирайте ги с по един нов Майбах.