46

Реалист

преди 2 години

Както Буш нямаше право да напада , така и в тази ситуация Путин няма. Почти идентични основания, но нека не оправдаваме едно зло с друго. Тогава имаше недостатъчни протести, макар и мащабни, нека сега се обединим срещу текущата агресия и след това да поискаме наказания и за миналата, всеки да си понесе последствията. Нито на Сащ се радвам, нито на руския модел, а на този, който залага на устойчиво развитие на средната класа, засега най се доближава Западна Европа, дори и с недостатъците си.

45

Пенсионер

преди 2 години

До Анонимен 53 Така е приятел.Няма основателна причина за нито една война.Дори животните от един вид не се избиват по между си.

44

Анонимен

преди 2 години

Всеки интелигентен човек осъжда войната, без значение коя......

43

Пълно с идиоти

преди 2 години

Чета статията, чета и коментарите. Абе вие в час ли сте? За какво става въпрос в статията, а вие пишете как Русия лесно ще спечели войната, ще избие населението, браво на Русия, на Путин. Е, не, не сте с чак толкова промити мозъци. Много добре осъзнавате какво повръщано пишете тук, но ви дават пари да го правите. Та така....

42

Анонимен

преди 2 години

Е ми като не си фен на Путин получаваш минуси.

41

Снежанка

преди 2 години

До Джуджа *** си/////// За по-нисичкото или за по-височкото от джудетата става въпрос?

40

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Анонимен 41- Плосък виц. А сега без вицове: Русия няма нужда от ядрено оръжия за да спечели. Дебата по медиите го предизвикс Байдън или който там го води. А и е спечлила вече почти всичко което си е поставила за цел. Всъщност само тя спечели до сега - още геополитически територи от Украйна. "Победите" на Зеленски само навяват тъга. Е и тия които наливат оръжия за Зеленски и азовци, печелят и хич не им пука за разрушена Украйна и хиляди жертви. А насъскват куклата си Зеленски , че още можело.

39

Анонимен

преди 2 години

Украйна се опитва да насочва конфликта към Балканите но вие като не го виждате това не може да ви се помогне. Предателските телевизии набутват Балканите в конфликта за да не отиде на Запад. Хитри са много...

38

Анонимен

преди 2 години

Абе за един приятел питам. Не ти ли омръзна това клише от няколко години го повтаряш като навита латерна.

37

Анонимен

преди 2 години

А мен ме е срам от теб и позорното ти изказване.

36

Анонимен

преди 2 години

Шаламов, Солженицин, Виктор. Суворов, Марк Солонин....какви изобличители на Zлото , а тука Копейки! Z знака за зомби! Българските страхливци и подлеци , срам че сме такъв жалък народ!

35

Анонимен

преди 2 години

До: 41 Пич, кефиш.ме и ти сложих плюсче, държа да отбележа! Тази мантра която цитира вече я слушах многократно, в това число и от любовницата на Путин, Алина Кабаева! По една от украинските телевизии тя беше сравнена с Магда Гьобелс, майка на шест деца, които убива собственоръчно! При това оправдава действията си с думите: "Аз няма да позволя децата ми да живеят във свят в който няма националсоциализъм!"Какво да си говорим? Болни мозъци, нали?

34

Анонимен

преди 2 години

По централната руска телевизия вече говорят открито за ядрена световна война. Казват че така Русия със сигурност ще спечели. Защото руснаците щели да отидат в рая, а всички други просто щели да умрат.Обаче Свети Петър гледал руска телевизия. И от Рая като разбрали, че руснаците ще идват, подали молба за членство в НАТО.

33

Стефан

преди 2 години

АБЕ анонимен името какво Русия триада да успее наи гадната подла държава САЩ е на светлини години по напред колкото по бързо лайка като теб се изчистят толкова по добре за България. Смърт за Путин

32

Анонимен

преди 2 години

САЩ воюват срещу Русия чрез Украйна. Русия трябва да успее. От това ще спечели светът, намиращ се под диктата на тази отвратителна държава САЩ.

31

Абе

преди 2 години

за един колега русофил питам, как върви подготовката за парада за 9 май , въобще ще има ли такъв, кадировци в тикток ли ще го пуснат, арматата ще закъса ли , буряти и калмики ли ще маршируват с Кантемировската придворна дивизия , дето куршум не е видяла?

30

Анонимен

преди 2 години

По данни на Службата на Върховния комисар на ООН за човешките права общо загиналите по време на военните действия в Източна Украйна (Донбас) от 2014 до 2022 година надхвърлят 13 000 души, като от тях цивилните жертви около 3350, а останалите са въоръжени проруски сепаратисти. ..които са използвали цивилни, като щит срещу украинската армия... 11 пъти за 8 години Путин осуетява опити на ООН да провери, какво се случва в Донбас.Пpocтите и долни русофили обаче изопачават истината...

29

Анонимен

преди 2 години

За какво са хора като Пушкин, Високи Лермонтов, Есенин? Ей там един *** старшина да ти обясни всичко!

28

кой е па тоя?

преди 2 години

мирише на нафталин! От студената война ли го разконсервирахте?

27

Прекалено

преди 2 години

интелигентен е за руснак, в тая страна интелигенцията се избива! Там преживяват *** които правят безропотно каквото им се кажи, и така учат децата си!