59

Руснака

преди 2 години

Да лъжеш хората си, като казваш, че другите ги лъжат, а си спрял потока на инфомрация от там от където казваш, че ги лъжат, това не говори, че казваш истината.Казвайки една истина и десет лъжи, не ги прави лъжите истини!Образовайте се и вкарайте интелект в размислите си! НЕ НА ПРОДЪЛЖВАМЕ ПРОМЯНАТ ОСТАВКА! ДОЛУ ЕС И САЩ!

58

Йосарян

преди 2 години

Аварията в Чернобил може да ни научи че държавата не ни мисли доброто, медиите ни лъжат, и нашите интереси са последни. И както се видя при фарса с псевдоваксините - добре ни е научила, не можаха да ни излъжат.

57

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Димитър --- Отговорът на този въпрос не търси в авторката на публикацията, а в "Раница, мечка и осем каси водка". Въпросната я има в PDF и ако не можеш да се справиш, пиши да ти дам оДправка.

56

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън та плюс. Като отвориш руски вестник и четеш всичко което и тук четеш, като отвориш английски, виждаш нахъсване против Русия. САЩ и Англия искат да са господари на света и облъчват яко. Зеленски им се върза, но плащат украинците. Защо тези бежанци се настаниха по хотели, а другите в лагери, кои избягаха и то след 2-3 дни /богатите/, това говори много, кой дава акъл какво да прави ЕС.

55

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Тролетариатниците *** и разни ***, блатници, матрьошки и прочее още не могат - и не искат - да разберат, че ако България беше останала, като "16 республика" нямаше да има ни интернет, нито форуми, а централната софийска тюрма и останалите из провинцията щяха да са препълнени с "вражески елементи". Да живее ЕС, да живее НАТО, God bless United States, смърт на вси джуджета 'по всички земни кълбета'.

54

Димитър

преди 2 години

Триста мили? Въй туй да ней превод от някоя американска статия?

53

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 63 --- Да, даже и другарите казваха, че радиацията съществува, но е Съветска, а всяка съвеЦка радиация е полезна радиация, а те и техните семейства нагъваха яко йодни препарати и витамини от групата Б (B1, B6, B12). Изброените изчезнаха от ВСИЧКИ аптеки, защото бяха запорирани от ДС и раздавани САМО на наши хора.

52

Анонимен

преди 2 години

Още заглавието те отказва да четеш. Няма по-неграмотен "журналист" от Нела.

51

Анонимен

преди 2 години

Какво да ни научи?! Освен, че Русия е голташка държава (доста по-бедна от България по БВП на глава от населението след днешните санкции), която лъже непрестанно какво е постигнала научно, технически и политически. Всичко с Чернобил е било наред! Никаква авария не е имало! Not great, not terrible! А най-жалки са русофилите- Русия ги облъчи с радиация без дума да каже, а те я обожават до ден днешен. може би затова се родиха у нас най-снишените бачкатори в ЕС.

50

Анонимен

преди 2 години

Поколението през 70-те и 80-те години се срещна с нова техника напълно неподготвено. А физиците правеха атомни бомби и ракети. Медиите лъжеха и хората бяха неосведомени в Русия още е така дори интернета им отрязаха, а ако някой гъкне за войната 15г тюрма

49

Анонимен

преди 2 години

Истината е противопоказна за руския народ защото вдига жестоки бунтове.

48

Иван

преди 2 години

Прочетох объркания словоред в заглавието и веднага бях на 100% сигурен, че е дело на ***.

47

Ясен Желязков

преди 2 години

Тук има една замълчана истина, която убягва на всички. Говорим за "мирен атом". Добре. Има такъв и това е атомът на тория. Също радиоактивен, тежък метал, подобен на урана. С две разлики - от него не става атомна бомба и добивът на електроенергия ще е по-евтин. Сами си отговорете на въпроса защо нямаме действащ реактор на торий в момента. Единствено в братски Китай има експериментален, с тендеция да се направи прототип на промишлен и в по-далечна перспектива КНР да стане водеща в тази област.

46

Анонимен

преди 2 години

Четох Чернобилската тетрадка през 1989г. Написана е от очевидец в поликлиниката в която са лекувани работниците. Тетрадката се преписваше на ръка както през 9 век.

45

Анонимен

преди 2 години

Този метален саркофаг-може и да е оловен, на снимката е показателен какво очаква светът при ядрена авария. При ядрен удар няма да има време и за саркофаг.

44

какво ще ни научи ли

преди 2 години

украинските бандити да вдигат белия байрак, ако искат да ги има като племе

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 - Моля, сверете си часовника. Живеета в 21 век.

42

Анонимен

преди 2 години

Лъжата и простотията на руснака са същите, отново руснаците отиват на смърт без да са осведомени за опасноста

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "Ядрената експлозия във Фукушима е къде по-страшна" Във Фукушима не е имало ядрена експлозия изобщо. По 7 степенната скала на МАЕ, инцидента в Чернобил е от най-високата 7ма степен, този във Фукушима - 6та. КАто добавим към това, че аварията в Чернобил е резултат от човешки грешки и политическа неадекватност, а тази във Фукушима на две безпрецедентни природни бедствия едно след друго, и всичко е ясно.

40

Гелаевски Спецназ

преди 2 години

Украйна никога не пада на колене!