17

До всички путлеристи

преди 2 години

Как се кефя да ви гледам всички *** да сипете огън и жупел! :-))Колкото и да ви е яд, вашето време приключва! Отиваме все повече към западна Европа и пропагандата ви вече не върви. Скоро ще сте само един неприятен спомен! Евала на ЕС и нашето ново правителство! Скоро ще ви спрат комунистическите кранчета на корупцията и ще си затворите устите! Ех, че кеф! Вижда се края на руската пропаганда и влияние. :-))))

16

Анонимен

преди 2 години

Идва времето на хотелиерчетата да им приседне .

15

Анонимен

преди 2 години

нека и по-нататък украинците почиват безплатно в България

14

Анонимен

преди 2 години

Кога герб и ДПС и възраждане че искат вот на не доверие на българско тире украинското правителство което раздават нашите пари и искат да ни вкарат в война

13

Анонимен

преди 2 години

Защо отново Българска бюрокрация и нсчин да не им се плати на хотелиерите

12

Герги

преди 2 години

До отговор От Брюксел по 10 лв останалото от мене и тебе

11

Анонимен

преди 2 години

Никакъв ЕС не плаща,плащат всички работещи хора в ЕС. БГ народ плаща,искат и оръжието да им платим ние, да дарим по 1 заплата. Сащ са спрели печатницата и няма кинти.

10

Мнение

преди 2 години

Загубеняците дето 33 години са лапнали властта вместо да влагат в производство,да има стоки и работа за хората те само хвърлят парите ни на вятъра издържайки подобни мутрохотелери,чиновници,милиционери,чингапуци и всякаква подобна непроизводствена cMeT само ядяща и Cepяща!

9

Хемус

преди 2 години

Кой още не разбра,че българите не сме славяни,нито юдео-хазари,че клингонците да са ми братя!?

8

отговор

преди 2 години

До Анонимен1.Пари не са давани на украйнците кеш(а и трябвало да им се дава и финансова подкрепа, дори в невисока сума), а се дават на хотелиерите.2. Парите са от целева субсидия от Брюксел.

7

я по -спокойно!

преди 2 години

До ВъзмутенНе е с държавни пари. ЕС плаща! Даже преведоха субсидията. Или парите ще стигнат до хотелиерите, или ще бъдат върнати.

6

Анонимен

преди 2 години

Имам един въпрос всички тези пари давани на украинците от нашите данъци ли идват?

5

дайте им грамоти!

преди 2 години

Нали настаняването го правят от добро сърце? За добрина не се искат пари, добрината е безвъзмездна! За добрина държавата да им даде благодарствена грамота!

4

Възмутен

преди 2 години

Реки от пари изтичат в тоя бранш!Половината от държавните пари потъват там като водата в пясъка пред хотелите им!Крайно време е тия или да фалират или да стават чобани!Плащам аз данъци да ги рантутя и тия, като море от 20 години не съм и помирисвал!Тайба у "държавата" на изкуствено дишане!

3

мак

преди 2 години

Като свършат парите по програмата, от кого ще вземете, за да дадете на украинците? Вече болни, инвалиди, социално слаби, сираци, пенсионери, трябва да забравят за каквато и да е помощ от държавата, натам отиват работите. Да бяхте подпомагали всеки бизнес както подпомагате хотелския, сме..шници жалки. Тия сами решиха да вземат гости и някой лев за тях, нямаше никаква принуда. Нищо чудно, ако не спрат да прииждат отвсякъде.

2

Анонимен

преди 2 години

Да попитам тия бежанци ли са или туристи и къде може и аз да се пиша украинец та да изкарам курорта на аванта.

1

Анонимен

преди 2 години

"Приятен" летен сезон им пожелаваме на хотелиерите тази година. Да фалират дано лицемероте