47

Мен

преди 2 години

Не Путин е престъпник, а зеленото човече и въоражаващия го запад. Аз като българин, не бих забравил Одеса 2014, когато нацистите азовци горяха живи хора сред тях и българи. Смърт на нациско-бандеровската ***. Напред братушки, изтръгне и изгорете тези плевели.

46

Срете войната

преди 2 години

Диверсията през Путин може да бъде спряна веднага като САЩ исключат подръжката на нардуерно софтуерните диверсионни комплекси които са навсякъде.. В танкове,Кораби,подводници,централи,влакове,автомобили,камери,телефони,компютри..ЗА един ден може да бъде блокирана цялата индустрия на Руската федерация..НАркоман Путин СРАМ ЗА РУСИЯ И ЗЕМЯТА>> НА СТАРИ ГОДИНИ СТАНА ЗА РЕЗИЛ ..

45

до 62 от славянин

преди 2 години

Цялото черноморско крайбрежие на окрайна ще падне както падна цялото азовско! ''великата'' ви окрайна след като остане без излаз на море ще се разпадне!

44

Анонимен

преди 2 години

По данни на Службата на Върховния комисар на ООН за човешките права общо загиналите по време на военните действия в Източна Украйна (Донбас) от 2014 до 2022 година надхвърлят 13 000 души, като от тях цивилните жертви около 3350, а останалите са въоръжени проруски сепаратисти. ..които са използвали цивилни, като щит срещу украинската армия... 11 пъти за 8 години Путин осуетява опити на ООН да провери, какво се случва в Донбас.

43

Анонимен

преди 2 години

Почва битката за Одеса. Там ще се реши войната. Ако падне Одеса половината Украйна заминава. Дано да подготвили добре защитата. Молдова трябва да помага, защото тя ще е следващата.

42

Анонимен

преди 2 години

Стига с фейкове..... Тьпи български журналисти

41

Евакуирани 80

преди 2 години

Министерството на отбраната на Руската федерация съобщи, че от територията на блокирания завод Азовстал в Мариупол са евакуирани 80 цивилни, част от тях са предадени на представители на ООН и Международния комитет на Червения кръст. Поделенията на руските въоръжени сили и народната милиция на Донецката народна република откриха хуманитарен коридор за безопасна евакуация на цивилни и осигуриха режим на тишина".

40

Анонимен

преди 2 години

Като прочетете и видите други медии, а не само тези, които лъжат, ще разберете, че има много свидетелства, за това че ВСУ бомбардират жилищата на хората. От това загиват и биват раняван много мирни граждани, включително и деца. Т. нар. защитници на Украйна скриват, че има зелени коридори и лъжат, че ако цивилните се евакуират, ще бъдат убити. Избиват собствените си съграждани, за да могат после да кажат, че руснаците са го направили. Това ако не е престъпление, не зная какво е.

39

Дидо няма Украйна

преди 2 години

Коя е тази държава.

38

Анонимен

преди 2 години

до 53 очевидно сме повече от тъпирите облъчени със западна пропаганда като теб...

37

Анонимен

преди 2 години

До12. Изобщо не са много. Няколко платени путинофила изливат помия и се правят, че вярват на идиотщините си.

36

Аз

преди 2 години

Да видим кой е в подземията на завода.Никаква евакуация на военни,само след разследване

35

Анонимен

преди 2 години

В момнета Путин води война срещу прогреса.И няма да победи!Русия има неограничени природно богатства но няма никакви технологии.Така че войната е предрешена в полза на Европа ,САЩ и Китай!

34

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Бомбенето е бомбене, но има неопровежими сателитни данни, че руските вайски се оттеглят от напълно разрушения град. Само Путангенските джуджаци знаят защо.

33

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 47 Май си станал жертвено агне на руската дезинформационна мисъл.

32

Анонимен

преди 2 години

що за хора тези от украйна сами заминирали всичко а сега говорят че рус. отминирват рус.сами си си бомбят селата и градовете да не остане на русия нищо.казват че рус бомбят те тека направиха в одеса запалиха хората живи и казаха че самити те се запалиха фашисти рус ще ви види сметката още малко остана

31

Anon

преди 2 години

(Азовците ще гризнат дървото)- не ще умрат героично биейки се до последния човек и ще станат мартири- и няма да бъдат забравени. От друга страна ссср с тази инвазия бе върнат обратно в 19ти век откъдето всъщност никога не се е развивал напред. Ако се гледат икономически и геополитически последици- Украинците вече спечелиха войната независимо кога и как ще свърши

30

Анонимен

преди 2 години

Русия евакуира хора от азовстал там украина няма вече да подчератаем все пак.

29

Анонимен

преди 2 години

Паламар ще яде паламарката.

28

Анонимен

преди 2 години

Азовците ще гризнат дръвцето!