45

Фелоси:

преди 2 години

Ще се бием с Русия до последния окраИнец!

44

Анонимен

преди 2 години

Уж война било, а тоя всеки ден гости посреща?!?

43

Анонимен

преди 2 години

Това малки ядрени паспортчета ли са.

42

sabi

преди 2 години

е това сега може би ще просвети мисълта на тези хора & "коне с капаци", които още си мислят , че САЩ са били някога & сега за мир с Русия. Доказателство, че в този конфликт и ДВЕТЕ главни партии-Демократи & Републиканци са за ескалиране на войната с Русия. Което е рядко н.п в войните в Ирак, Афганистан, Сирия, - имаше разногласия, Сега лапачката е обща цел, много и от двете партии са свързани с военно- индустриялния комлекс, всички искат война до дупка, сега е шанса или никога да се превземе & контролира Руската ново-империя. Украйна е "троянки кон" & повод за военна печалба- тепърва почва! Зе

41

Анонимен

преди 2 години

Мислех, че тази американска мумия ще хвърли топа докато стигне до Украйна, но не - ето, че още е жива. Явно господ не ще да я прибере, защото ще му танцува по нервите горе, с отровния си характер.

40

според мен

преди 2 години

Скоро в Киев ще стане много радиоактивно!

39

Фашаги!!!

преди 2 години

Баба и внуче сатанисти! Сатаната много ще ви се зарадва да ви види в АДА!

38

запознат

преди 2 години

Още една джендърка която дори Тръмп не признава за жена. Това е нака наречената Нанси! Мумия отвсякъде и още една от сатанистите!

37

Анонимен

преди 2 години

До: Hasmokar (номер 33) Е сташничка, страшничка, но неизбежна. Какво да направим? Разпадането на Русия предстои, и то е толкова сигурно, колкото разпада на Уран-235!Единственото, което не е ясно е, какъв е периодът на полуразпад на Русия.Мен това което повече ме приетснява е какво наистина ще стане с тези ядрени оръжия после? Русия е съставена от множество републики, населени с чеченци, дагестанци, калмики, татари, нененци, осетинци, чуваши, тувинци и Бог знае още какви!

36

A

преди 2 години

Зеления от толкова потупвания от Западни политици, сигурно го болят и гърба и раменете. Нищо, една дозичка да шмръкне и отново всичко е ОК. Ще си предава реалитата от бункера и ще вика Венсеремос, ще победим. А войската/наемниците/нацитата кучета ги яли. То първото нещо, което казват като се предадат, е - тук ни хранят.

35

АМИ..ДА

преди 2 години

Тоя обслужва след една пътека всички баби с власт..Просто и леко..

34

Анонимен

преди 2 години

Ленд-лийза ще даде ф-16, ракети земя-земя, гаубици с Ескалибур, реактивен залпов огън. Путин го чака поражение на фронта. Революцията в Русия ще избухне, войниците ще разстрелят командирите си и ще основат войнишки комитети за борба с империалистите и капиталистите в Русия.

33

hasmokar

преди 2 години

Страшничка представа за завършек на страна с над 180хил.бойни ядрени глави.

32

Анонимен

преди 2 години

Тази да обясни как разбира повече от най-големите инвеститори и доходността на акциите й е по-висока от на Сорос и Бъфет? :-)

31

Анонимен

преди 2 години

А кой е посетил Масква напоследък ?

30

Баба Яга

преди 2 години

На посещение.

29

Анонимен

преди 2 години

Да си видят бъдешите колонизирани индиянци.

28

Анонимен

преди 2 години

Нали със вас сме докато не умре и последният украинец ... Шекспир ряпа да яде

27

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, предложи на тая... битките да се водят на територията на САЩ. Така няма има нужда да се доставят пушки, а директно ще ги дава...

26

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..НЯМА да отидат!...Путин покани и Ноланд,обаче те всички ще му откажат с предлога",че там "има война"..После,когато само руснаците ще изяснят нещата,тияпалячовци ще завикат:..-"Не признаваме това,което са установили рашъните,оти немаше наши представители в разследването"..Абе с две думи:.МРЪСОТИЯДО ШИЯ !