196

Анонимен

преди 2 години

В кофи ли ще го носите?

195

Стига глупости

преди 2 години

Ленче, и ти ли акъл ще даваш?

194

Анонимен

преди 2 години

Елено много лъжеш!Сега задействали,а къде бяхте до се фа,и азерите хоп веднага намалили цената,брей!Обаче посредника чака в Аленсандрополис вече закупил количество и това уговорено още февруари.Задействали сте отрано и за скъпо,Браво,браво,сега уж азерите дават евтин.Не става от днес за утре.Нали марионетния енерго министър ходи февруари в Азерия и оттам го ритнаха с двойна цена,точно когато неговите посредници разиграха аферата с Чирен посреднощ на половин цена от държавния Булгаргаз.

193

123

преди 2 години

На снимката се вижда ,че Имаш някаква сянка под носа. Пак не си си обръснала мустаците, срамота Ти си позор за цяла България.

192

гх

преди 2 години

***, а цената колко пъти е по-висока?

191

Анонимен

преди 2 години

Сигурно през Зкосмоса ще го доставяте като ви гледсм сте в орбитата на Земята но не и на Земята

190

iol;h

преди 2 години

ща скъсам

189

А де

преди 2 години

Симпатичен травестит ...

188

Анонимен

преди 2 години

За този богат народ нищо не е проблем. И 50 -100 % да поскъпне ще си плащаме.Все пак нали сме един от най-големите износители на електроенергия в ЕС, както и на леко мотострелково оръжие и боеприпаси в света. Богата нация сме. Няма как да ни събори някакво увеличение

187

До 211(продължение)

преди 2 години

Нямат шпиони и агенти навсякъде , които сондират общественото мнение и нагласи и не знаят какво се върти в празните , зомбирани крътунки на такива като теб. Не самолети , ако ще и *** в буркан да е , пак не бих ти дал да го гледаш. И не че защитавам Киро простия , но да те питам теб: Македонците , когато кажат , че Самуил е техен цар , а Кирил и Методий са македонци - знаеш да се ежиш и да псуваш , на руснаците , като ти пуснат документален филм - не смееш да кажеш нищо. Що така , а?

186

Оставка

преди 2 години

На цялото правителство му дърпат конците от посолството на сащ!

185

Анонимен

преди 2 години

Бориславова,за теб пък кой гласува и къде се навираш да ръсиш мозък?Първо се почва от домоуправител,кметство,министерство...Яви се за домоуправител да видим във входа дали ще те искат?

184

Духайтегоянки

преди 2 години

До 204Не оставка,а кремиранев ЦСГ!

183

Анонимен

преди 2 години

Работели за ПРЯКА ДОСТАВКА на газ от Азърбайджан?Как, като единствената ни пряка връзка с Азербайджан е чрез самолетни полети?Освен това, до колкото знам, Азербайджан е обявил, че възможностите му за продажба на газ за изчерпани и разпределени между текущите му потребители.

182

Анонимен

преди 2 години

Работете си, ама искаме цени с 30% надолу, а не нагоре!!! HeKaдъPHици!!!!!!! Нищо не става от вас. За *** сте!

181

Зaпознат

преди 2 години

Хаха че то Газпром са също са акционер и там

180

Кънчо

преди 2 години

Кирчо все повтаря, че от наша страна нямало нарушение на договора за доставка на газ и че нямало да ни променят условията едностранно. Кирчо, пале политическо, моля разгледай и коментирай договора за самолетите ни със щатите. Там има ли нарушение от наша страна? Защо ни променят условията едностранно? Защо реакцията ти не е същата? Аа ясно краварите могат да ни габаркат..там всичко е позволено, щото сме "ПАРТНЬОРИ". Продажници долни..ама такива са ни и журналистите..няма един да задава адекватни

179

1453

преди 2 години

Демек ще ходите да целувате з адните части на Ердо. Хахахахахахахааххаа.

178

Анонимен

преди 2 години

Тази има нужда от епилатор последно поколение и спешна операция на носа!

177

паф

преди 2 години

от америка нямам ни едно копче, с газта и петрола от русия си живях добре...ясно ли ти е, ленче!