344

Хей

преди 2 години

Ти Радев си позор. Не се оправдавай със своите избраници. И нови да избереш пак ще е позор, защото ти не ставаш за нещо Раzев. Само пускаш гласове по твоите изборни машинки на тези които избираш

343

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти нямаш топки! Може да си генерал от армията, но когато Кирил Петков отиде в Киев, докато градът беше обстрелван от руски ракети, ти предпочете да се скриеш на завет в Мадрид, че дори те повозиха на Юрофайтър! Двуместен!Кирил Петков има топки за разлика от теб, макар да не е служил в армията!

342

Зозо

преди 2 години

Импийчмъпт за Рундю руснака! Имат 160 гласа в парламента, какво чакат?

341

Анонимен

преди 2 години

"Симпатягите" няма как да разберат какво казва Радев.На тях им се плаща да пишат такива неща,че да разделят българите и да има конфликт.Понеже Радев не слуша господаря им и се е загрижил за България имат нареждане да го очернят.Виж,че едни и същи с еднакъв начин на писане имат по над 50 коментара да го злепоставят и плюят.Плаща им се.Аз също съм българофил.

340

Митко

преди 2 години

Не може да се прекланяш пред войска която убива цивилни и разрушава градове. Радев е страхлив и недостоен държавен глава Веднъж не назова агресора по име. Явно украинците сами се нападат...

339

Българофил

преди 2 години

Симпатяги, не разбрахте ли какво казва? Ще има 3та световна! Това ли искаме? Не е приятна тази война за никой, ама защо да си я водим тук? ФАЩ няма да мирясат докато не си използват всички методи да смажат Русия- с цената на война из цяла Европа!

338

Страхливец

преди 2 години

Прав е Радев. Покорна главица сабя не я сече. По-добре да се снишим и да се надяваме, че след като освободи Украйна и Молдова, няма да освободи и нас. А като като човек излизаш от армията, Радев вероятно е наясно и с военните ми способности. БГ армията явно е само за заря на 3 Март и 6 Май. Загиналите БГ войни ще се гордеят с позицията на Радев.

337

чудо невиждано

преди 2 години

До АнонименЯ ПО КРОТКО ЛИВАДО ,АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР И НЕ ЖЕЛАЯ ТОВА КОЕТО МИ ПРИПИСВАШ.

336

Анонимен

преди 2 години

Герберастите като видят Радев и целите се олигавят от жлъч и злоба, много са смешни. Сякаш им е дръпнал килимчето под краката. Човека е прав.

335

Патриарх Кирил

преди 2 години

Не бъдете твърде придирчиви към туй жал-ко създание. Публична тайна е, че той е незаконен син на Тодор Живков.

334

Така е

преди 2 години

Но когато Европа отстъпване на Хитлер, нима това предотврати войната? Не трябва да се отстъпва на диктатора Путин. Радев е смешен и жалък,достоен заместник на тиквата.

333

ГЕШЕВ или РАДЕВ..??

преди 2 години

БОЙКИКЕВ И АТАНАСОВ - КЪДЕ СЕ КРИЕТЕ..??...... КОЙ СПАСИ РАДЕВ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО, КОЕТО ГЕШЕВ ПРАВЕШЕ...??..... В СЪЩИЯ ДЕН-ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ-БОЙКИКЕВ И МИРЧЕВНАПРАВИХА СКЕЧА В БУРГАС...... И СПАСИХА ДРУГИЯ ТРОЯНСКИ КОН НА ПУТИН И РУСИЯ - РАДЕВ..... ЗАТОВА ИСКАТ ДА МАХНАТ ГЕШЕВ.... СТАНА ЯСНО.!!.......ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ГЕШЕВ....... ИМПИЙЧМЪНТ НА ПУТИНИСТА-ПРЕЗИДЕНТ...!!

332

РАДЕВ Е ШАРЛАТАНИН

преди 2 години

ИСКА ДА ПРАВИ ПРЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТУРА ОТ ПУТИНОВ ТИП.....ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО, КАТО В РУСИЯ - ЩЕ УБИВАТ ОПОЗИЦИЯТА................... ИМПИЙЧМЪНТ На ПУТИНИСТА..

331

Анонимен

преди 2 години

къв 8 часов работен ден те гони, беизразът найн то файв, демек от 9 до 5 в България го няма.на повечето места е 8 до 5 със 8 часа заплатени, но реално си там 9... почивките са си твое време, не са заплатени от работодателя.и като убиеш още половин час напред, половин час назад по хубавите софийски пътища, дето никога няма задръствания... и то, ако си късметлия...

330

Ха дано

преди 2 години

тогава наистина ще станем равни с псевдовиповете,политиквениците,висшата бюрокрация и олигарсите у нас-и ние,едва свързващи двата края,и тънещите в лукс и разкош отвратителни корумпирани и крадливи креатури ще имаме една съдба.Но ние ще загубим тежките си проблеми и грижи за насъщния,а онези благоденствието си.

329

Р.Радеф-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

328

Анонимен

преди 2 години

Който иска да воюва им дайте възможност. Да хваща пушката и айде в Мариопол. Да не въвличат страната в война. Този които са за война са гаранция пенсионери, политици или някакви недъгави които за нищо не стават.

327

Аз

преди 2 години

До Заличител От твойте уста в божиите уши!Мръсните псевдокомунисти до ден днешен са на власт в България.Живея отдавна извън БГ и след 30г. все още ме е срам да кажа къде съм роден.

326

Министър Събев

преди 2 години

"Шарлатанин си, когато вдигнеш юмрук на чужд протест, когато се преструваш на демократ, а душата ти е на Изток".

325

БайХ

преди 2 години

От първият му ден като президент Радев е итвелен проруски марионетен функционер. Красивите му думи са с горчив привкус на посланието на Лавров.