41

ПлямпалоНейково

преди 2 години

До Анонимен38 Там където работих с прелести на плазмодий не става.На тебе някога да са ти удържали по две средни заплати на месец, а пенсия минимална. Шест месеца работа беез почивка по 12 часа на ден. С международен клас квалификация по Женевска конвенция. Е, може и такива като теб да постигнете, но след 1 година, но...СВЕТЛИННА. И "пак не съм сигурен." Профсъзна марка, написана на ръка 70-те 6-7 лева, защото такава марка нямаше. Ако искаш още, може та да ти светне.

40

Анонимен

преди 2 години

Това правителство ще падне и няма да изкара до октомври, така, че този няма как да обещава.

39

Анонимен

преди 2 години

А тавана кога ще падне.По 40г в отровни производства.Кога ще си получим заслуженото,или идващите поколения да не правят пълни осигуровки

38

До 38

преди 2 години

Ела да работиш първа и втора категория труд по 12 часа и ще се сгънеш .Хората си заслужават пенсиите.Няма да издържиш и един ден на работата която съм работила!Гледай си в твоето канче не гледай на другите!Знаят незнаят и коментират!

37

Анонимен

преди 2 години

И заплатите,а цените само надолу ще са и всичко ще поевтинее

36

Абе Гьоков,

преди 2 години

абе шмекер,този филм го гледахме по Коледа.Пак лъгахте как увеличавате пенсиите а пенсионерите взеха по-малко пари.Стига с тези двойни сметки на пенсии и добавки,с които мамите хората.За да излъжете как БСП,като част от ламята с 4 глави,се грижи за благоденствието на народа,стигате до мега глупости и див популизъм.Удавихте ни с олио(да,но по 5 лв)лъгахте,че горивата ни най-евтини в Европа;въпреки,че тока го правим от въглища и атом,а не газ,скочи,както и инфлацията и всички цени,а и да даряваме?

35

Гьоков пак лъже

преди 2 години

и прелива от пенсии към добавки.Хората,тарикатино не се интересуват по какъв параграф вземат пенсии ли,добавки ли,а каква брутна сума получават,от нея плащат сметки и живеят,няма кои са за лекарства,кои за ток,вода и др.Средната пенсия е 573 лв.10% на 573 лв са 57,30,тоест всички с пенсия под 600 лв с увеличението от 10%,ще вземат през юли,след спирането на добавката от 60 лв,по-малко пари.Тези пенсионери са повече от половината у нас.Таква ви е всичката работа,мошеници лъжливи,махайте се.

34

Анонимен

преди 2 години

Нози министър е най големият лицемер.А БСП изобщо не е лява партия.Тези хора никога повече не трябва да влизат във власта.Лъжат пенсионерите да гласуват за тях ,а после се подиграват с хората.Мизерници.България има нужда от истинска партия ,която да защитава интересите на социално слабите

33

Анонимен

преди 2 години

Работилите първа и втора категория са малкия ни проблем, въпреки че ние работилите трета категория и плащаме по-голямата част от пенсиите. Внесените от тях осигуровки са много малко на фона на годините, които получават пенсия и размера на пенсиите им.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако прилагаме чл. 100 от кодекса за социалното осигуряване се получава увеличение на пенсиите от 8,4%, а не 6.1%, както ни лъжат.

31

Я, па Я

преди 2 години

До Бг Гражданин: В идеалния случай се пенсионират на 55 г. вече. Има свободни места за военни, мисля около 5000 човека но нещо няма кандидати. И в полицията е същото, обаче има изисквания и в двата случая. Има психо тест за назначаване, поне за полицията. При психотеста излизат наяве някои особености на характера и начина на мислене които не позволяват да се работи такава работа. Зомбирани путинисти със сигурност нямат шанс.

30

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 30: Така е при капитализма тип пост-комунистически путинизъм, каквото е положението в БГ.

29

питащ

преди 2 години

И как ще ги преизчислявате, както преди ли? Трудовия стаж от втора категория труд не е приравнен на трета както трябва да бъде, а се приема действителния стаж. По този начин работещите втора категория труд които са внасяли по - високи осигуровки им се увеличиха пенсиите нищожно. За разлика от тези на мур....гавите братя. Ама те нали могат да бъдат избиратели,аааааааааааааааааааааа. Срам и позор за вас.

28

Анонимен

преди 2 години

До до 19 щом не помниш при Жан Виденов - като е по-добре сега с много $ що не купувате $ и ще се спасите от инфлация. Но май сега е по-зле и не става с $.

27

Анонимен

преди 2 години

До до 19 щом не помниш при Жан Виденов - Проблема е че вкараха $. Преди 1989 г. нямаше $ и всичко беше добре.

26

Анонимен

преди 2 години

Работим по нов механизъм....Фрън-дрън празни приказки

25

1000 евро пенсии

преди 2 години

Под 1000 евро минимална пенсия ще е подигравка....

24

123

преди 2 години

А заплатите кога?

23

Анонимен

преди 2 години

ДО 16- МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 2009Г- 136ЛВ, МИН ПЕНСИЯ 2020Г- 300ЛВ.

22

Бг Гражданин

преди 2 години

... Едно е да пенсинираш 60 ,друго на 45 години с нелоша пенсия.Колко са горе долу пенсионираните военни.Малко аритметика. 6400 × 45= 25600.6400 човека се пенсионират всяка година и около 45 години получават пенсия. Ако добавим и МВР отиваме на на 500000. Няма обществен продукт има ползване на обществено благо. Ако съпоставим и размерите на придобитите пенсии - те никак не са в полза на трудовия човек. Това беше леко повдигане на завесата