34

иво

преди 2 години

НА ОДЕСКОТО ЛЕТИЩЕ ИМА 28-ЛЕЖЕРНИ ПИСТИ ! ДРУГИТЕ СА ТАЙНА ! ТЪЙ ЧЕ ФЕЙК ГЛУПОСТИТЕ НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ !

33

юбералес

преди 2 години

Московците вече месец не могат да мръднат и километър напред в Донбас. Да видим сега какъв щит им пречи.

32

тя

преди 2 години

Давайте братушки до пълно унищожаване на украинските американизирани украинци !

31

Анонимен

преди 2 години

В Русия бяха много загрижени за жертвите от нападението над група свободни граждани разхождащи се решили да идат към идат в някоя паркова местност и когато минавали наблизо ги заградили и затворили където ги изгорили в профсъюзния дом на Одеса в първите дни на преврата на отвлечения Президент,който видете ли било го страх да се върне след обиколка из страната от планирано посещение на производствени обекти,били го изненадали заговорниците говорещи украински от съобщението по време на посещението

30

Кличко

преди 2 години

До 43. Хе-хе, то само с пропаганда и ялови пожелания не става. Гази на кличко топките гази с гол zадник, ей тва гази. Ха-ха-ха, сибирски смешници.

29

Zеленски

преди 2 години

До 27, 29. Уф, тва путинистите наистина сте силно увредени олигоффрени. Тоя котел от колко време го готвите, че нещо мандата ви загоря. То не беше превземане на Киев за 48 часа, не беше окупиране на цяла Украйна за 5 дни и тем подобни. Алоуууу, каппути съветски, два месеца минаха, а сте доникъде, нещастници. Само пропагандата ще ви остане.

28

Анонимен

преди 2 години

Сорошката гад беснее.Музика за ушите,мехлем за душата.Руската мечка брутално гази укрофашистката гмежжж.

27

Сибиристан

преди 2 години

Сибирските гаддове въвеждат рублата и се канят да управляват в окупираните територии. А бе, говведа съветски, кого и как ще управлявате като териториите са разрушени и обезлюдени, а малкото останали украинци ви намразиха завинаги? Новите ви територии ще станат същата к.о.ч.и.н.а като останалата просия.

26

Империя на злото

преди 2 години

Руските варвари бързат да постигнат нещо преди 9 май. Тези средновековни диваци още не могат да се отърсят от ВСВ.

25

Да, ама не!

преди 2 години

Помните ли навремето култовата фраза на Петко Бочаров, лека му пръст? Представям си как би коментирал руските окупатори сега! От днес руската рубла щяла да се ползва в Херсон, ама няма да се ползва в Херсон! Няма как да стане! Всички банкомати са настроени на гривни. Човек си тегли заплатата в гривни. Бабите си теглят пенсиите в гривни. Бизнесът работи с гривни. Счетоводният софтуер е в гривни. Кредитите също. Днес сме 2022 г., не сме СССР 1956 г.!

24

Светозар

преди 2 години

Русоффилистици, колкото и да трролите, Русия, а не Украйна нападна чужда държава. Вие отдавна сте извън Европа. Доживот ще другарувате с Иран, Северна Корея, Индия, Венецуела. Забравяте за човешката цивилизация. Отивате там, където ви е мястото. А иначе в сайтове без задължителна регистрация, можете да си трролите, колкото искате.

23

Анонимен

преди 2 години

Войната зацикли, вече става дума за ракетни обстрели, реални военни действия няма. Така може и 10 години , като в Афганистан!

22

1912

преди 2 години

Къде си видял толкова евтина тоалетна хартия...? :)))

21

Анонимен

преди 2 години

"янките отпуснаха заем 33 милиарда долара на Украйна" ________________________ Да казваме ли в чии джобове ще се утаи този заем или и така е ясно?

20

Анонимен

преди 2 години

Пистата на летището в Одеса беше разрушена. От Москва нямало коментар за удара. От Москва постъпи коментар, че няколко руски ракети "Оникс" са унищожили хангар в района на Одеса със складирано в него западно оръжие.

19

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще направят котел на 70 хилядна укропска армия и ще ги сготвят в котела. Затова така са се разбързали укрите. Проблемът на укрите обаче е, че колкото и оръжие да им пращат някой трябва да воюва с това оръжие. А такива желаещи да се бият с Русия липсват. Ето това е проблемът, че никой не иска да отиде на сигурна смърт да се бие с руснаците.

18

Анонимен

преди 2 години

До Буммм, то ако четеш руските медии, то требваше да са превзели Киев отдавна

17

Анонимен

преди 2 години

Истината която никой не ще да каже е,че близо 70хил украински войници ще бъдат обкръжени след 2-3 дена и ще имат 2 изхода:да се предадат или да ги изтребят..затова всички са се забързали толкова много да доставят оръжие на Украйна,но дори и това колосално количество оръжие което се доставя няма да помогне,голяма част се унищожава още като пресече границата, друга част украинските генерали крадат,също не малка част е пленена от Русия ....

16

Буммм

преди 2 години

Русия е унищожила с ракети "Оникс" склад с оръжие и въоръжение от запада и сащ на летището в Одеса...

15

До 22

преди 2 години

Не си в час, рублата е с курс преди войната, не ти трябват рубли за да си купиш телевизор на дребно, но виж ако ти трябват ресурси като газ, петрол, стомана и редки метали ти трябват рубли, щтото всички технологични заводи на запад горят без основни суровини. Голяма част от редките метали са в Русия и Китай..