43

Анонимен

преди 2 години

Още нещо - киндер продуктите бяха тежко заразени със салмонела. Аз самата я изкарах, 1 седмица не можех да задържа никаква храна. Това е тежка зараза в продукт, който дори не съдържа яйца. Замислете се какво ядат децата ни и възможно ли е двете случки да са свързани.

42

Анонимен

преди 2 години

Държа да отбележа, ковид не е отхвърлен като възможен причинител. И някак твърде удобно съвпада времево. Знае се, че ковид причинява от диабет до деменция при възрастни хора. Малките хора често го карат безсимптомно, което значи че за много не се и знае дали са го изкарали. Т.е. е напълно възможно е това да е някакъв вид симптом на дълъг ковид който да удря малките толкова силно, че им убива буквално черния дроб. Като цяло пазете се. И се ваксинирайте за каквото можете.

41

Анонимен

преди 2 години

Мангъров отдавна доказа, че не може да му се вярва. Защо пропуска, че този хепатит е при преболедували коронавируса, от които много малко да ваксинирани?

40

Свободия

преди 2 години

Контингентите по гетата масово не се ваксинират. От години е проблем. Разнасят болести и сега има епидемия от болест която от давна трябваше да я няма.

39

Анонимен

преди 2 години

Това ли е специлиста? Ако мангъров каже, да не се плашим, почвам да се притеснявам колко е сериозен тоя нов вирус

38

Анонимен

преди 2 години

Къв специалист е тоя бе... на хранилката на бсп и възраждане...

37

Мистериозен?

преди 2 години

Хм! Да не се окаже Мутирал Ковид???

36

До 34

преди 2 години

Хепатит б е ИЗВЕСТЕН вирус, а тук причинителят е друг!!

35

Анонимен

преди 2 години

Айде измислиха нов вирус. Значи войната приключва.

34

Анонимен

преди 2 години

Нали ваксината за хепатит е задължителна в нашия имунизационен календар. Всички бебета до 24 часа след раждането са с първи прием на Хепатит Б.

33

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще излизат позитивите за всички ваксинирани неживи. Докато глобално всички комунист-глобалисти не бъдат изклани по възможно най безчовечният начин светът няма да се отърве от вирусите на червената чума.

32

Мда

преди 2 години

И какво съвпадение другарки и другари! След две години - "оставете децата да се заразяват с Ковид, за тях няма проблем" - " Скок на тежък хипатит при деца". Мангъров много удобно пропуска информацията от европейските страни, че огромния процент болни са във възраст която не се ваксинира срещу Ковид! Удобно пропуска все повечето научни предположение,че това е страничен ефект от пребуледуване на Ковид!Много удобно да кажеш - абе няма страшно, ще ги обявим за сухи съчки и толкова!

31

Анонимен

преди 2 години

Hepatitis. Хепатит. Не се пише с "И", оправете заглавието.

30

Анонимен

преди 2 години

Толкоз много деца и не само тях ваксинираха с/у тоз Ковид19 с варианти от 1 до 6,но как експериментален за първоначален той възприет,а дали той е бил такъв първичен повил се от своите предци в зависимост в района където се заселели повлияло на поколението им еднообразно от и за района спрямо които разработили стандартна ваксина като за нея/го уникална/ен или другите описани,че произлизат от него от необяснимо бързо разпространение от оня район в други по условия се проявил в необясними хепатити.

29

Германец

преди 2 години

Защо все още му се дава трибуна на тоя тотално компроментиран изражденец?

28

Анонимен

преди 2 години

fake news.

27

Анонимен

преди 2 години

Сещам се за един брадат виц. Защо в България няма много болни от СПИН? Ами защото тук върлува СПУН (синдром на придобита умствена недостатъчност). Та и тоя хепатитния се е хванал за клона. А те са цялата азбука там Хепатит а, б, ц и т.н.

26

Ludoto Lenche

преди 2 години

....Petia Slavova da si opravi zaglavieto !

25

колега лекар

преди 2 години

Тоя е патологично обременен и желанието му да е в светлината на прожекторите е притеснителна.

24

Ludoto Lenche

преди 2 години

До Анонимен.....da kolega,pravste SZO triabva da bade razsledvana i osadena ,no tova bi stanalo v edin normalen sviat ! Za jalost nie jiveem v edin sviat na "novo normalno" ,koito e kriv,urodliv i antichoveshki !!! POviarvai mi nishto ne e prikliuchilo a e samo zatishie pred buria !!!