98

Роко2

преди 2 години

Тия КНСБ са същите като тия от Комисията за защита на потребителите.Едно време когато М тел пишеше квито фактори си иска от около 1700 лв . на човек говорил 2-3 пъти с комшията в блока до даване на съдя изпалнител за 4 ст.(кито касиерката в М тел грешно изчеслила и ти останали дълг и трябваше да даваш 200 лв. за такса частен съдия осеменител.Председателя на Комисията получи дарение чисто нов джип Х6 ца БМВ от Мтел...

97

ТАКА е

преди 2 години

До МНЕНИЕВ Дания е така плащаш символична такса около 10 лв на месец към синдиката,но шефа ти като чуе че си в синдиката се държи с тебе все едно си му бизнес партньор ...

96

Хронология

преди 2 години

Нинова сложи Радев,Радев сложи Киро ,а киро ни го сложи на нас....

95

Символика

преди 2 години

Ефекта Радев-30% по-бедни за 1 година... Пак малко ни се размина обикновенно където мине вдигнатия юмрук имаше яко мазало...

94

Анонимен

преди 2 години

ГОЛЕМИ ЛАМБАДИ СТЕ. УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ЕДВА ПОКРИВА ВЕЗДЕСЪЩАТА ДЕМОКРАТИЧНА ИНФЛАЦИЯ, КОЯТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА САМО АКУЛИТЕ А ПЛЕБСА СЕ ЧУДИ КАК ДА СВЪРЖЕ ДВАТА КРАЯ!!!

93

Със сигурност

преди 2 години

Със сигурност минималната пенсия трявва да е над 40 лева на ден , а заплатата над 60 лева на ден т е Мин пенсия - най малко 1200, а Мин заплата най малко - не може българите да са по малко ценени от бежанците - това не е логично!!! Б ългарите не може да бъдат третирани като работещи роби!!!

92

МНЕНИЕ

преди 2 години

Навсякъде по Света Синдикатите са Частни Фирми - като Адвокати - плащаш месечна вноска и те защитават от гаври на Бизнеса . В България Синдикатите са Тумор за Бюджета - Заплатите на КНСБ и Подкрепа се плащат от Данъците ни .

91

Мдааа

преди 2 години

Ето една моментална идея която може да увеличи доходите на работещите в държавната администрация. Премахване на КНСБ и КТ Подкрепа, по закон всички работещи в държавната администрация са длъжни да отделят от заплатите си на тези паразитни политически организации !

90

Баста

преди 2 години

Това са измислени синдикати. Да им се спре държавната дотация и ще фалират за два месеца. Защитават правата и придобивките на работодателите, а не на работниците. В Европа синдикатите организират протести при всяко посегателство върху правата на работниците, а тук публикуват пожелания чрез социалните мрежи. Спрете да им внасяте членски внос. Правят ви на балъци.

89

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 2 години

Путин е виновен!

88

От Вселената

преди 2 години

Ясно.... разбрах защо не ми позволява компютъра и телефона да напиша на български думата "Г"А"Щ"И", без да го изтрива? Отговорът е много лесен.... ПОНЕЖЕ В БЪДЕЩЕ ХОДЕЙКИ ПО УЛИЦИТЕ С ТЕЛЕФОНИ С РЪКАТА ТОЙ ТЕЛЕФОНА ЩЕ НИ ПОКАЗВА НАКЪДЕ ДА ВЪРВИМ В БЪДЕЩЕТО НО БЕЗ -----"Г>>>А>>>Щ>>>И >>>>>>>

87

От Вселената

преди 2 години

Написах в GOOGLE TRANSLATE да се преведе думата "Г"А"Щ"И" от български на английски и освен, че ми позволи да напиша думата "Г"А"Щ"И" на Български Език, а и го преведе PANTS... След това написах да преведе от английски на български думата PANS и успешно го преведе на чист български език - "Г"А"Щ"И".... Защо на български не се позволява да пишеме на български думата "ГА"ЩИ"?... Може ли някой да обясни?

86

Анонимен

преди 2 години

Най-бнедната и окаяна страна в целия ЕС, а премиер и правителство по цял ден работят за Украйна.. да се смееш ли, да плачеш ли?

85

БЕШЕ КАЗАНО ПРЕДИ !

преди 2 години

Бъдещето на работещите българи - немислимо без увеличение на РАЗХОДИТЕ ! ! ! ТОВА ГО ТВЪРДИМ ВСИЧКИ ТРУДЕЩИ СЕ !

84

От Вселената

преди 2 години

Думата "Г"А"Щ"И" е стара Българска дума, която нашите деди са я използували за своето долно облекло. Тази дума е в основата на нашето облекло... но с течение на времето... а времето лети... да не забравяме това... прекрасната Дума "Г"А"Щ:И" понеже промишлеността започва да използува АЗОТНИ ТОРОВЕ за тяхната продукция променят думата на "П"А"Н"Т"А"Л"О"НИ .... и сега компютрите не знаят вече какво е "Г"А"Щ"И"?

83

От Вселената

преди 2 години

Думата "Г"А"Щ"И" на български се превежда "П"А"Н"Т"А"Л"О"Н"И". но понеже компютрите и телефоните нямат електронни "Г"А"Щ"И" за да може чрез силиция информацията да протича в транзисторите и диодите, кондензаторите чрез движението на електроните ... същото се използува и при човека. Цялата нервна система на ЧОВЕКА е изградена от ЕЛЕМЕНТА СИЛИЦИЙ и електроните текат в зависимост от честотата на електомагнитното поле... Та идете на СЛЪНЦЕ и временно забравете за телефоните и компютрите!

82

От Вселената

преди 2 години

Във гъст разтвор, за жива плът - кошмар, в съсирени на пуснати кръвчици, в огнища на зараза, гнойна жар, в пъп на непрощаващи змеици, в кирлива сапунишка, в лут катар, в гнуслива пот на похотливи "Ц"И"Ц"И" (а те придават на бардака чар!) да пържим завистливите езици!

81

Бригадир строител.

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Ти видял ли си църна цигла да работи под 2600 лв и то в брой.Циглите отдавна се изучиха и изхитриха те или бягат в Германия на помощи и отделно взимат по 3-4000 евро в строителство или напипват мекото в БГ с цяла група други цигли и си взимат свсеки ден надника.Българитео станали в тази държава кои не докарват поне 3000 лв месечно са пълни лузъри и не знам що дирят още тук..

80

стоев

преди 2 години

Истината е една Заслужаваме си робското съществуване

79

Анонимен

преди 2 години

Вдигането на заплати милиционерски министерски съдийски прокурорски следователски и по ред цялата държана администрация ще доведе до катастрофална инфлация и кървава революция в момент в който 35% осъзнаят и разберат ,че бачкат за да вегерират на фин въздух без вода без отопление и без елементарно електричество при нормална цена на хляба от 8-10 лв за 500 гр.При дегенерацията която цари в момента и анархо комунистическата клика управляваща ни чака геноцид пред който Холокоста бледнее.