8

Случаен минувач

преди 2 години

Биков и Дончев да почерпят! Ама хубаво, да не се стискат!

7

Бикова неделя

преди 2 години

Някои още вярват, че герб и тиквата ще се върнат на власт.

6

До 5

преди 2 години

Аз познавам атеисти много по-лесни за манипулация чрез медиите отколкото споменатите от теб вярващи.А теорията ти ,че има Бог,ама той не е идвал тук и не е възкръснал си е чист ислямизъм.

5

Анонимен

преди 2 години

Къде е бил Томи когато са погребвали мумиите в пирамидите 3-4 000 години по-рано?Всичко е шменти капели!Религията е форма на управление и е за хора без образование,които лесно могат да бъдат манипулируеми.Вероятно има нещо като Бог,но никога не се е явявал,нито слизал на земята,а да възкръсва е пълен абсурд!Но някои искат да бъдат лъгани,поради незнанието и недоразвитието на човечеството.Все още необяснимите неща се обясняват с Божията сила.Вероятно сме експеримент,а животът е за динозаврите тук

4

Ристу

преди 2 години

Тома Неверни е най-разсъдливият апостол, защото той не се доверява и не вярва на сляпо на приказките за възкресението, а търси доказателства. Тома ни учи да бъдем скептични към вярата и да приемем Бог, само ако неговото съществуване се докаже. Всеки трябва да се увери лично с очите си на преки доказателсва, а не да вярва на християните, за да не живее заблуден.

3

Анонимен

преди 2 години

Кой от апостолите не е?!!Всички са си дали живота за вярата срещу езическите заблуди.Днес свещениците не се борят с езическата култура завладяла света.Напротив,вградили са се във властта ,но са под похлупака на езическия свят!

2

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 2 години

"москва" потъна, кремъл фалира, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

1

House M.D.

преди 2 години

Най-здравомислещият апостол.