19

Делиорман е класа

преди 2 години

Разградчани от цял свят, срамувайте се, че играхте симулативно срещу подуянските пънове. Поздравления за победата срещу ловешките оранжевото.

18

декод

преди 2 години

ЦСКА - цър.ни са кът ара 3,14

17

Соф поле

преди 2 години

От ритащите топка в софииското поле най-добри са сините.Единствени сините имат победа и са отстранили европейски отбор от класата на Лудогорец. Поздравления подуенци!

16

Анонимен

преди 2 години

Вече 6 години отбора на Гриша Ганчев играе в София, но явно ще трябва да се върне в Ловеч. И на Реал Мадрид да се прекръстят не става работа. Да си се прибира на село и да се успокоят футболистите, само тогава може да има някакви резултати. Иначе пореден исторически мач за отбора, продължава да твори чудеса! И незнам какво общо имат с българската армия, че ги наричат армейци. Армейци бяха футболистите от ЦСКА Септемврийско знаме, защото бяха служители на МНО. А тези чужденци какви армейци са?

15

ЦСКАр

преди 2 години

еее, кво толкова. Ние си имаме 2 цска-та. Като падно едното другото все ще бие някой. А когато 2те бият - двроен кеф ... ахахахахааххах

14

Анонимен

преди 2 години

Литекс къв бой са яли. Все още не знам фенове в историята на спорта , които да са си оставил клуба когато е изпаднал дори до Най долната дивизия. Освен феновете на цска :))(

13

Анонимен

преди 2 години

Това първия в класирането да разгроми втория с 5 гола означава само едно: огромна разлика в класите.

12

House M.D.

преди 2 години

И откога провалите на ЦДВ-Съдийско знаме-София станаха новини?

11

До 18

преди 2 години

Е да не би той да рита бе мушморок?Колко треньори се смениха и все те са виновни!!? Ами има нещо в манталитета и нагласата във провинциалното мислене на цялата ловешка общност!Те затриха оня армейски дух и хъс ,като разтуриха и замениха всичко ,,армейско"и колкото и да се правят на ЦДНА/ЦСКА не става!....А и ги няма вече Милко/Малкия Мук и Джуров/да понатиснат тук и там!

10

Анонимен

преди 2 години

Сър Алън ПардЮ, хм. Голема работа и той.

9

Аз

преди 2 години

Леле, колко сте зле, не е истина. За ЦСКА важния мач е на 15.05. Всичко друго е таша.к. Ние да вземем купата, пука ми с колко сме паднали от отбора с публика 10 човека :-) И още по-важното е да пеем след това: Няма купа, няма титла! Само синя тишина :-)

8

Разградлия

преди 2 години

И ЦСКА-Москва бихме с толкова, това е традиция

7

Анонимен

преди 2 години

2 място е успех за ЦСКА. Лудите, Ботев и Левски купуват мачове.

6

Анонимен

преди 2 години

И на армията джудже управлява, мани.

5

Анонимен

преди 2 години

ЦСКА е Русия. Голям бой са яли. А сега и във войната. Слава Украина

4

Георги

преди 2 години

Аха, ясно. Значи пак са купували съдии.

3

ЦСКАр

преди 2 години

Виждам, че на първия ми коментар има 3 минуса за недоразбралите - В момента единствения английски треньор в горната половина на Премиър Лийг е Еди Хау на 10то място с Нюкасъл. Ще бъде там още 1-2 кръга щото Лестър с Роджърс е с 3 мача по-малко и на точка зад него. После ще прави компания на останалите Англо-саксони - Стивън Джерард, Томас Франк(датчанин), Майкъл Джаксън, Джеси Марш, Франк Лампард, Рой Ходжсън, Дийн Смит. Англичаните не стават за треньори дано Пардю бъде изгонен с 300.

2

митко

преди 2 години

Гриша Ганчев за шест години доведе ЦСКА до дъното.Не може все треньорите да са виновни,а той да не направи нормална селекция поне за една година.

1

ЦСКАр

преди 2 години

С Алън Пардю - толкова. Тия англо-саксонски дементори са вървежни само за пред децата. Английски и американски треньори в Премиър Лийг могат да бъдат намерени само и единствено в долната половина на таблицата и задължително всички отпадащи отбори са с такива. Тия западни ментета не разбират от нищо освен от това как да се преструват на адекватни.