49

Анонимен

преди 2 години

Едно и също всеки ден...Ние сме член на ЕС.Не ни е вкарал Петков....Отдавна сме там.Учим, работим, почиваме в европейските държави.ЕС ни дава милиони и ни казва - възстановявайте се! Путин ни ограби с 3 млрд...Света се развива и върви напред.Путин иска да върне народа си в миналото.Путин е болен човек от онкологично заболяване и Паркинсон, освен това е на 70 години... Нашите политици са лицемери, жадни за власт.Говорят за българското, искат да ни изкарат от ЕС, а самите те лапаха европейски млн

48

ДА СИ ХОДИ БСП.....

преди 2 години

.... НИЕ ОТ ГЕРБ ШЕ ГИ ЗАМЕСТИМЕ..... ХАХАХААА

47

Българофил

преди 2 години

Не мога да го издържам , вече, просто Киро! Не са ми приятни и тези нахалните укри, който ми говорят на руски и смятат, че съм длъжен да ги разбирам, че чак ще плащам за всичко повече, заради тях! Вън от България!!!

46

Васко

преди 2 години

Спрете да давате трибуна на отявлен *** като другарката Пиргова! Майка и ми беше учителка по история в Пловдив. Беше партиен секретар на Гимназия Васил Коларов. Тази персона кога стана политолог???

45

Анонимен

преди 2 години

БСП се е хванала здраво за кокала и нема да напусне правителството и коалицията, това е последният и шанс в управлението на държавата и министерските кресла. Отново ще има " грижи" за хората " , " големи грижи за бедните и пенсионерите" , грижи" за бизнеса сама и само да са във влеста сега .

44

Анонимен

преди 2 години

Петата Колона клати държавата много здраво.Тия *** трябва да ги забранят със закон в България.Пълни отцепници и продажници.А за оноя болшевиките от Възраждане изобщо няма и да ги споменавам.

43

Анонимен

преди 2 години

Има какво да се взема "софрат" засега е добре заредена и богата та Кирчовата команда ще е там докато добре я изпразнят ще се махнат когато освен софрата оберат и ресторанта и сервитьорите. Посла поне половината ще духнат на много далече, а ние ще останем да плащаме версиите им.

42

Професорката каза:

преди 2 години

"Аз мисля, че да се вземат заеми не е порочно! Напротив трябва повече да се вземат, за да сме съизмерими с европейските ни партньори" ... това изказване ми е достатъчно, не я знам каква е, но ми прилича на комунист, твърди обратното на истината ...

41

Анонимен

преди 2 години

В интерес на България е това правителство да се разпадне възможно най-скоро. Това правителство неуморно се труди за интересите на Украйна. Така и не го чух да обсъжда нашите интереси. Те затова и ни го натресоха.

40

П.К.

преди 2 години

Антоний Гълъбов винаги се стреми да казва това, което мисли. И е прав. А тази проф. е червено-пембяна ко-муняга. Отвратителна е.

39

Анонимен

преди 2 години

ДПС-най демократичната партия ще каже как ще е. Споко. Малко остава още, елементарна аритметика е. ДПС има непревземаеми крепости, които растат с всяка година. А дано успее навсякъде..

38

Анонимен

преди 2 години

До sd 45. Ти в злобата си може да изпревариш всички..

37

Анонимен

преди 2 години

Маз.ният кокал е голям, няма да се пропука. Сигурация..Затова на избори трябва да се мисли какво се избира иначе получаваш това.

36

ББ

преди 2 години

До Ямболски цървулцървулче...България не те е упълномощавала да я обвързваш с извършвщата военни престъпления русия в Украйна,ти може да си мазохист и безбожник..България вярва в Бог...изповядва ценностите...Слава на Украйна...Анатема русия!!!

35

Ямболски цървул

преди 2 години

СЛАВА НА РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ!

34

Ямболски цървул

преди 2 години

Бедните българи храним богатите " бежанци" ?А просто Киро?

33

Ямболски цървул

преди 2 години

В момента България е физически завзета от богати украински к.. ви .Благодарение на Харвардският ум!

32

Анонимен

преди 2 години

Ще издържат. Много добре осъзнават, че друг шанс тия партии да са във властта няма да имат. Така че ще загърбат всякакви различия и ценности в името на това да лапат колкото се може по-дълго време.

31

Ямболски цървул

преди 2 години

Не,няма да издържи правителството Кирчо Простото и АсАнчо Кокорчето ще бъдат линчувани след два дена.

30

Таня

преди 2 години

Докато правителството е срещу Русия няма да падне.