46

Анонимен

преди 2 години

Браво да се пукат от яд

45

Краси

преди 2 години

Защото никога повече комунистите няма да са във властта !

44

Анонимен

преди 2 години

Каквото вече и да предлага БСП народа не ви ще. Изложихте се с големото преизчисляване на старите пенсии и ощетихте много хората работили 1 и 2 категории труд. Научихте се да лъжите и мажите, да обещавате и да се самохвалите, но кокала не давате.Време и да си ходите дзаедно с ПП.

43

Анонимен

преди 2 години

кокала е сладък, как да има.....

42

Щирлиц

преди 2 години

Не знам дали ще има предсрочни избори,дано обаче няма други събития....

41

Анонимен

преди 2 години

Ще има и то много скоро.

40

Ха ха

преди 2 години

И на тоя му се иска да се облажва здраво и да не пада правителствотоДа не забравя , че народа решава не той

39

Анонимен

преди 2 години

В Сопот и Казанлък фабриките работят на три смени, денонощно. Хората имат работа, децата им бял хляб ще ядат. Войната е бизнес и изобщо не трябва да изпускаме момента. Яко трябва да продаваме оръжие, никакви скрупули. Най-много оръжи ев света продават САЩ и Русия. Да не би да им пука? - Изобщо не им пука, а тук някои се загрижили за мира. Точно от държавата като България мира не зависи и на 0,0001%. Важно е да печелим, с каквото можем, дори с оръжие.

38

Анонимен

преди 2 години

Вашите избиратели ще се ядосат много повече когато разберат че ги баламосвате с това оръжие БСп не даваме оръжия за Украйна но оръжието е там защото го продаваме и това е повече от цинично

37

Анонимен

преди 2 години

Бсп спрете да шантажирате правителството и да печелите дивиденти от лъжите си за сметка на оръжието за Украйна

36

Анонимен

преди 2 години

Това БСП много добре знае, че на следващите избари ще са наполовината като депутати и затова се натискат за власта. Залъгват народа с празни и неизпълнени обещания, но си пишат заслуги. Дават оръжие на Украйна, дават на украйнците тук по 40 лв. дневни които са в хотелите на депутатите бивши и сегашни, а цените хвърчат нагоре- народа обеднява и ще ви търпи ли?

35

Анонимен

преди 2 години

Може да има група която не е съгласна за оръжието но щом го правите неофициално вие заблуждавани хората и това е лицемерно и аз не съм фен на оръжията но по добре ги дайте официално и така ще приключи драмата и спекулациите че сме неутрални ще влизаме във война Вие ни заблуждават от Бсп защото оръжията са в Украйна Не лъжете повече заедно с Радев

34

пак лъжа

преди 2 години

Нали напускат коалицията и цапаха линията с червена боя за кога правят предложения..

33

Анонимен

преди 2 години

Общо взето народа е свикнал, че когато такива "Гьоковци" излязат на екран, лъжат. Щом заглавието е "няма да има", четете го "ще има"... Макар, че кой въобще ще се явява на тях? Аз лично виждам някви елементарници и един единствен държавник, чието име и партия няма да споменавам, че ако говориш за тях в мейнстрийм медиите те пишат националист или крайно десен.

32

Анонимен

преди 2 години

алоо, Гьоков ти мисли как ще вдигнеш пенсиите, че за нищо не ставате, нито един министър не е достатъчно компетентен, да не говорим за предвидимост и стабилност на пилитиката на правителството

31

Лллл

преди 2 години

Аз искам избори ! Тези американски *** да се махат

30

Анонимен

преди 2 години

За 12 години управление ГЕРБ не успяха да направят така говорената от тях енергийна независимост от Русия" Защо я да правят при цена 30-35 лв ???? Много добре си бяхме !!!Бойко Борисов НИКОГА нямаше да допусне такава цена! Той умее да договаря така,че народа да е добре ! Ама питайте го бе хора,питайте го какво да направите,за да сме добре! Нооо,вие не искате ние да сме добре!!! Е,нали на Вас ви е добре.....

29

Анонимен

преди 2 години

"на всички пенсионери безусловно се дадоха по 70 лева за Великден"--Eто пак лъжи! Не на всички пенсионери са дали по 70 лв.за Великден,защото на много пенсионери ще ги дадат СЛЕД ГЕРГЬОВДЕН! ДАЛИ СА СЕ ЗАМИСЛИЛИ КАК СА ПОСРЕЩНАЛИ ПРАЗНИКА И КАК ЩЕ ПОСРЕЩНАТ СЛЕДВАЩИЯ ????

28

Анонимен

преди 2 години

Гьоков, изборите тази година са ни в кърпа вързани.Правителството е некомпетентно и народа нема повече да ви търпи, колкото и да се натинкате за власта и БСП и ПП и останалите.Нищо не е по добре от времето на ГЕРБ, по зле в пъти.Цените нагоре, заплати и пенсии надолу . Преизчислихте ли пенсиите както обещавахте - НЕ.На украйнците по 40 лв. дневни които плащаме ние.Оставка.

27

Анонимен

преди 2 години

Не решаваш ти. А народа.