61

Случаен минувач

преди 2 години

Ако бях на мястото на Гешев - не цветя, вибратор щях да й подаря!

60

Анонимен

преди 2 години

Лелката пак се е изказала:)))))))))))

59

Срам

преди 2 години

От устата на Йорданова освен освобождаване на Гешев, нищо друго не се чува. Петков като неин началник да обясни каква е мисията и какви са задълженията на тази министърка. Тя е срам и позор за българската политика. Толкова ли си може или много и плащат да се държи така?

58

Ангел

преди 2 години

Министърката вече е напъната да връща пари за несвършена работа. Гешев явно е проблема. Няма Гешев - има пари. Има Гешев - трябва да върне взети пари. Рашковчето и той е в кюпа с многото парички и имоти.

57

Някой

преди 2 години

Само със сластно и перверзно излъчване, ВСС явно не може да се впечатли ! Оная мижитурка Яначков, дето клекна и си плю на аяторитета,че Радев да го назначи за Конституционен съдия,първи тръгна с поръчките ! Тази явно не и стига капацитет, та почна да цитира предишния, та а дано се отчете пред поръчителите си! Не може политически лице назначено за два месеца, да иска оставка на избран с мандат за седем години! Но явно да блесне пред спонсорите на преврата, е по-важно за кариерата!

56

Анонимен

преди 2 години

Стъпка,по стъпка,мафията стъпква съдебната система.Скоро ще видим,че няма да има един осъден комунистически олигарх,като Банев,Стойкон,Божков и други

55

Анонимен

преди 2 години

А и този ваньо от ихтиман на славията и тои е некув такъв нема никво достоинство и чест и морал,съмняваме да не е изнасилвач да няма и тои такива наклонностиче е крадец лъжец и мародер го знаем и убиец,продажник поклонник на червените си началници,просяк които проси пари от хората и живее на подеяния на гърба на хората

54

Анонимен

преди 2 години

И българи има изнасилвачи пропаднали последна точка в живота деградация пълна нямат никакво достоинство чест и морал,наи много са тези прокурори,съдии и в полицията там са наи много в тези професии,абе навсякъде са плъзнали.

53

Анонимен

преди 2 години

И от тех има изнасилвачи крадци и убиици за сатрапите става на въпрос белите ***,тия червеи са се заселили тука през 1944 година през втората световна са допълзяли от техните землянки от ссср.

52

Убиици

преди 2 години

А и пазете се българи от тези белите роми сатрапите,че е пълно в българия по малките градове и селата от тях,може и да има и по големите градове,те сезаселватв българските квартали да се омешат с българите,и се правят на българи не може да ги познаеш,говорят нарочно за ромите уж са българи това е феика и пропагандата,незнам джуревцили са бесарабски ли са какви са но нещо им е объркан гена,този от костенец любен бошев е сатрап и илиян илииката,пазете се защото и от тях има изнасилвачи и крадци.

51

Анонимен

преди 2 години

То има и по пропаднали българи и от ромите,крадци измамници и мародери и изнасилвачи,неискам да говоря за ромите защото са друга нация друга под кастаи нямат нищо общо с нас,не знам това на какво се дължи дали на радикализация от ромите или са си просто пропаднали някои българи мурално и деградирали незнам.

50

Хахо бахо хихи

преди 2 години

Този румен радев и корнелия нинова щот и жени има изнасилвачи и те ме съмняват да не са изнасилвачи щом подстракават изнасилвачите и ги защитават,съмнителни са ми,еумен радев е политическо джудже патологичен лъжец,всяка първа дума му е лъжа,крадец и мародер,докарахани това правителство с венецуелските машини,трябва да го разкараме от президенството,явно това при ромите и при ганчовците си е културна особеност да си легяш с 12 годишни.

49

Тая кранта

преди 2 години

Няма ли работа за вършене. Да смени плочата.

48

Анонимен

преди 2 години

Тази изтрещяла кукувица откакто е министър не съм чул да каже нещо смислено, а само повтаря едно и също за отстраняване на главният прокурор. Но ми се струва, че тя ще бъде отстранена и ще си тръгне преди Гешев.

47

Стефан

преди 2 години

Има война до България, цените на всичко са високи, тая продължава да действа за Божков. Върнаха Еврофутбол, сега ще му върнат билетчетата за ***, ще му освободят милиардите, тя и Рашков ще гушнат милиончета. Оня ще се върне от Дубай на бял кон. Няма корупция в България. А, сетих се, доходите на министърката някои знае ли колко са, а на близките и....

46

Виц

преди 2 години

ТСВ.Срещат Атанасов,а той:видяхте ли,ако бяхме свалили Гешев Путин щеше да се уплаши и нямаше да нападне!

45

Бау

преди 2 години

ВСС не иска нищо да разглежда, освен пускане на престъпници, крадци, които са разрушили и окрадили нашите къщи по селата и са защитени от тях.

44

Анонимен

преди 2 години

Ох котьоооо...

43

анонимен

преди 2 години

Тази, няма ли да се кротне вече? Скоро ще ви изгоним с камъни, министерските ви кресла се клатят, че чак скърцат!

42

Анонимен

преди 2 години

Как няма един свестен министър в това правителство