339

Гост

преди 2 години

Йовчев щом си живял добре по времето на ГЕРБ, то значи си крал с тях!!!!!

338

Гост

преди 2 години

Хей тикво не разбра ли най после че си алт никой.Къде се вреш между шамарите.Никой не те иска какво само ревеш?

337

Жоро Главата

преди 2 години

Тролът се казва Андриан Захариев от гр. София. За пореден път го засичам да следи статиите, да плюе срещу ГЕРБ и люби всичко проруско сепаратическо. Използва безплатни vpn-и... Има wordpress сайт за поезия, който се хоства локално на домашна машина със статично IP... Пише оттам, по това го хващам винаги... Нещастникът дори си пише положителни коментари сам... Издирваме го.

336

Йовчев

преди 2 години

При ГЕРБ се живееше най добре и спокойно, но когато подгониха Олигарсите се за родиха протести и разни нови партии. С измама и фалшиви новини взеха властта. Това е истината.

335

Браво

преди 2 години

Борисов е прав както винаги.

334

Шкембе войвода

преди 2 години

Пази Боже назе простосмъртните от това куцо магаре да не се върне, че още по-тежко ни!

333

Ванко

преди 2 години

При Бойко се живееше спокойно и имаше всичко. Нямаше за мързеливци и пияници. Тези за една година съсипаха държавата,един пирон не забиха и една пейка не боядисаха!!! Бойко,връща се!!!

332

Пази Боже

преди 2 години

Точно ти ли ще "оправяш нещо"- синонима на крадливи, некомпетентни, корумпирани организирани престъпни групи. Ти си за съд, когато булонката ти, каскета, си отиде. *** и подари още някое кученце на Путин, само затова ставаш, да си смешно жалък

331

Ебе ме анонимни

преди 2 години

Господин анонимен обади ми се ще ти помогна безплатно и когато бъде задоволен и няма да пишеш повече глупости

330

Леле

преди 2 години

Няма такова нагло и крадливо същество.Съсипа държавата и хората и за още мрънка.

329

Анонимен

преди 2 години

Разни некадърници разни мързеливи разни ниско интелигентни елементи безделници без дом без работа без близки драскат огромни глупости тук

328

Анонимен

преди 2 години

Безумци дето пишете грозни лъжи дето мразите дето от вас не става нищо освен да ревете малко ви е това пропадане още робство ви трябва

327

Анонимен

преди 2 години

Изчегъртайте си акълите България вече е пропаднала в пропастта вие самите се чегъртате дали имате и грам мозък писачите на лъжите ПОЗОР СТЕ

326

Toto

преди 2 години

На тоя само крадене и милиарди са му в главата... Който каквото си може... Видовден!!!

325

Анонимен

преди 2 години

Тикво, дърт си вече щ. Акде заминавай за оня свят.

324

Анонимен

преди 2 години

Всички гербаджии, които още са по важни постове в институциите действат, като троянски кон. Докато не се изчегъртат до дупка, няма оправия.

323

Анонимен

преди 2 години

Грухчо, какво ще възстановяваш? Ти разруши всичко! Сега се самоиздигаш на пиедистал.

322

Юруков

преди 2 години

Какво ще възстановиш бе крадец

321

Анонимен

преди 2 години

Борисов, не искаш, защото, който и да дойде на власт, не може да направи нищо...Войната управлява света в момента.А ти си свикнал само да си крадеш, за другото да се оправят балъците, а ти ще ги плюеш и саботираш.....Може да няма за теб затвор, но няма и власт.Влизат милиарди, а ти си далеч.Направо не искам да съм на твое място.Сънуваш ги всяка вечер.Познавам някои чиновници от хранилката на Герб, няма доказателства, но има къщи за милиони.С една заплата?Крадци!!!

320

Анонимен

преди 2 години

Тоя умреляк 12 год се оправдаваше със станишев и изведнъж почна с ПП, само нищо не споменава за по средата, минус милион българи, всички пари от Европа в чекмеджето и тн.