16

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 6....Невероятно е може би,но съм срещал и толерантни мотоциклетисти.Лек път на всички,чиито глави са израснали на правилното място.

15

Щирлиц

преди 2 години

До Анонимен 12...Дано следващия път да му се изпречи камион,и пак да лети със 180.

14

Лайнарите

преди 2 години

Не спазват никакви правила, изпреварват те със 120 в страшни завои и не се съобразяват с нищо. В прави участъци фучат на стада по 20-30 добичета. Бъди толерантен и мил с нетолерантните! САМО ЩОТО НЯМАМ КАРТЕЧНИЦА НА ПРЕДНИЯ КАПАК!!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Ам те що не са толерантни

12

Harley

преди 2 години

Не толерантност, а спазване на законите. Това тряба да е призива - Спазване от закона за движение по пътищата от ВСИЧКИ участници в движението.

11

Анонимен

преди 2 години

Един моторджия ми обясняваше как е карал със 180 км в София и някакъв изведнъж бил завил от средна лента в лявата и го бил засякъл. После моторджията подгонил онзи и почнал да му рита колата. Викам му-ти карай със 180 км и е нормално човекът в момента в който си е погледнал в лявото огледало да не те е видял и да си се появил в следващата секунда. Тези индивиди не разбират с тази скорост колко бързо се движат и как за секунди се променят нещата и изведнъж се появяват в страничното огледало.

10

Анонимен

преди 2 години

Закъсняхте сазона го откриха началото на април милите украинци на Петков ,а къси гащички и татута на немски кръстове, гадовете мъжете им уж бягали от войната ,но бятат от мобилизация ,и тук се чувстват като господари с луксозни коли ,ядат и пият всеки ден на гърба на българския народ нещастните фашисти

9

НЕ на моторджията!

преди 2 години

По цяла нощ се състезават по булевардите в СФ. Предполагам и навсякъде другаде. Не може да се спи не друг. Иначе нека си самокатастрофират по стълбовете на улиците така както карат със 130+.

8

11

преди 2 години

Пистовите мотори трябва да се забранят. През града само на платформа. Има си писти, да върят там да са трепат.

7

Грапулчето

преди 2 години

Най-селския град в БГ е Бургас, само тарикати на дребно останаха тук.

6

Георги

преди 2 години

Карам си най-спокойно с 240 по тангентата и тия моторджии профучаха като куршум покрай мен. Стана толкова бързоче, че нямах никакво време да ги засека и да ги претрепя. Докога ще им търпим агресията на пътя?

5

Анонимен

преди 2 години

Аз толерантност на пътя от мотоциклетист досега не съм видял - карат на слалом от лента в лента или направо върху осевата линия между двата потока и после оле защо ме сгазиха?? Мотоциклетистите са донори на органи, в болниците дори не хабят скъпи материали за шиене и кръвоспиране за такива ***. Като го видят хирурзите, че е мотоциклетист, ръчнат му 5-6 марли и ако оцелее-оцелее, ако не - разфасовка за органи и тва е.

4

Анонимен

преди 2 години

Не съм толерантен към нагляри, неспазващи правилата и нетолерянтни и неуважителни към останалите. Има много симпатични мотористи, но има и такива яли бой от мен. Не съм някой дървен дядка, а човек, харесващ високите скорости- каращ ски от дете и имащ последен модел автомобил с над 400к.с.. Но уважавам останалите, за разлика от доста мотористи.

3

Ми да се пазят

преди 2 години

Ако спазват правилата, няма да изкарват беля на шофьорите.

2

Тодор

преди 2 години

Да се възстановят трудовите лагери и тия всичките там да ги пратят да им дойде акъла. Ко ми бръмчат по улиците. Навремето имаше ред, дисциплина и ценности и всичко беше добре. Сега само американски ценности има - мотори, компютри, а няма кой да работи истинска работа.

1

Анонимен

преди 2 години

Поне 1/2 са безотговорни към собствения си живот, как да ги пазим?