16

Паню Баирски

преди 2 години

Заради този дървен комунист, който се опитва навсякъде да си завира човката, започвам да се срамувам, че съм от Варна!

15

Анонимен

преди 2 години

Таван на цените означава държавното дружество да ги купува на високи цени и да ги продава на по-ниски. После дружеството задлъжнява и след години държавата ще тегли кредит да връща борчовете. Тогава Курнито няма да е на власт и ще трябва други да се оправят с този проблем.

14

Бигот

преди 2 години

Тия келепирджии от алчност и жажда за власт крепят правителството което ни докара до тук, ама с таван щели да оправят нещата,все едно като сложиш таван, цистерните ще се напълнят сами.

13

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 2 години

Защо ли не се учудвам, от поредното празнословие на комунистите. Москва си гледала нейните интереси, а София да си гледала собствените. Забележете, в тяхната риторика Киев на съществува...

12

Анонимен

преди 2 години

Кои частни фирми внасят руски газ? И на каква цена? Каква е печалбата им и кой ще я плати? Пепенцата разказват играта на българите. Такова нагло предателство на българските интереси, близката ни история не помни. Ще ни вкарат във война, която не е нашата война - те ще тлъстеят, а земята ни ще потъне в разруха. Българофил съм, има ли и други такива в тази ограбена държава?

11

Христо Христов

преди 2 години

Поредната доза лъжи за сенилните деменции гласуващи за бсп.

10

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да се облагат а трябва да се контролира цената на тока. Държавата не работи. ГЕРБ пуснаха цената на тока и тя скочи.

9

Анонимен

преди 2 години

Всички цени трябва да се контролират.

8

Анонимен

преди 2 години

Ако обложат само енергото, другите фирми ще си дигат печалбата. Трябва печалбата на всички да се облага ако ще се облага на един. Освен това посредници изнасят евтиния ток за чужбина а не се облагат в ЕС.

7

Колко мило!

преди 2 години

Те я вдигнаха по 4 и сега ще кажат, че е замразена, разликата плащала добрата държава. Само, че ако консумацията ти е като 2020 и тогава си плащал 120 лв, сега ще платиш 550.

6

и Аз

преди 2 години

Настоявам не само газа на Нинова а всичко да е безплатно.

5

Анонимен

преди 2 години

Вчера дизела бе 3,15 днес е 3,23 какво ще ограничават и кога. Петролните продукти си вървят по каналния ред както е било винаги но Кирчо и Кокорчо уредиха посредник по веригата . Оставка и съд.

4

Анонимен

преди 2 години

Събориха държавата!

3

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера какво се тутурузим за газа като нямаме никакъв и сме изцяло зависими. Това все едно да нямам и стинка в джоба, ама да ти определям условия как да ми дадеш кредит. Луди ли сте?

2

Седераст

преди 2 години

Таван на цената на газта означава разлика от сегашната до повишената /с около 30%/ цена да бъде платена от данъкоплатеца. Това ли е най-доброто, което БСП измислиха? Подобна мярка ще задържи до някъде нивото на инфлация и безработица, за сметка примерно на социални разходи. Със сигурност подобно решение би поддържало живота на управляващата коалиция. Но не за дълго!

1

Момо

преди 2 години

Както винаги, БZП са далеч от реалността.