236

До 214

преди 2 години

Когато съм глупав и не зман нищо и се ядосвам на това просто ще нарека хората по-умни от мен руски *** и истината пропаганда таки ми е по лесно да се справям с реалността. Познах ли ? Май да.

235

До 235

преди 2 години

Какна интелигенция бе пич, тва са ти обикновените неодочници, безморал, ценности,без патриотизм. Хора от 18-30 годишна възраст, дето най-голямата им цел в живота са парите. Те се обикновените родоотстъпници като от всяка страна. Тези които имат мозък и не са като глупави ботове които повтарят каквото им каже масовите медий са в русия. Всички са в режим ,, аз подкрепям сегашното нещо". За другото си прав обаче, ако можех щях да върна времето назад и избия червените до крак, те убиха свещена Русия

234

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой е примитивен, но знам как едни други НЕпримитиви изклаха 100 милиона индианци в бленуваната Америка. Останалите затвориха в резервати. Робството е запазена марка на някои религии и народности. Колко чернокожи бяха премъкнати като животни на кораби и бяха убивани и изтезавани от същите тези човеколюбци?? Ами Холандия, вече станала Нидерландия, чиста като сълза?? Ами Велика Британия?? А Виетнам, колко милиона изгорени, разстреляни, оскатени? Още искате ли?

233

Анонимен

преди 2 години

Ной-лесния начин Путин са влезе насилствено в България е, да я колонизира с руснаци. Лорер не мисли за България, а за много пари.

232

Анонимен

преди 2 години

Защо телени огради спират икономическите бежанци от Афганистан, Ирак, Сирия, Иран...а руските трябва да посрещаме и "устройваме"? М Русия няма война, от какво цялата? Нали според Путин "заподът си вкарал автогол" със санкцшите? Нали Русия била велика страна. Руснаците ще ни донесат криминал, корупция и мръсни пари.

231

Анонимен

преди 2 години

210 Не се противопоставяне, просто ще го изритаме от властта на следващите избори. Всички знаят, как завършват евреите престижни училища и как си намират работа в престижни фирми. България не е фирма.

230

Анонимен

преди 2 години

198 Няма империя под санкции. Има примитивна азиатска диктатура, която подтиска народи, върху голяма територия. Такава е Русия на агресора Путин. Знае се, как завършват диктаторите.

229

Анонимен

преди 2 години

196 Не е вярно, че Австрия плаща в рубли газта. Това е руска пропаганда, която бе отречена от австрийците. kurir.at

228

Анонимен

преди 2 години

Това не са бежанци, а руски колонисти и шпиони, които после, хахото Путин ще дойде с танкове и изтребители, да "защитава". Поводи за "нарушение права" на руснаците в България, руската пропагандна машина винаги може да извисли. Като сега в Украйна

227

Айнщайн

преди 2 години

ПП и политиката им започна да ми харесва.Корнелия иска да напуска.Ми на нейно място да дойде Бойко.В природата няма празно,всичко се запълва,закон Божи и физикохимичен!

226

Зелен Демократ

преди 2 години

Лорер , истински българин! Чист и достоен поглед вдъхващ доверие!

225

Анонимен

преди 2 години

Нормално, кой е луд да стои в блатная? Те ръководителите на държавата си изкарват децата на запад дето са направили милиони от далавери, та какво остава за обикновените хора.

224

Анонимен

преди 2 години

Лореровци и подобни са бесни, щото напечатаните евра за т.н. план за възстановяване май са дали доста фира без евтините суровини от Русия. И си мечтаят за някаква илюзорна бежанска вълна от Русия.

223

Анонимен

преди 2 години

Евреинът Лоерер много нахитрял! Да изчакаме да видим къде ще стигнат тарикатите - той, началниците му и тези, за които пише тези мъдрости.

222

Анонимен

преди 2 години

До ей 243По какъвто и курс да го обмени няма да е по-скъпо, отколкото да купуваш газ на борсови цени или от посредници. В решението за газа на нашето т.н. правителство няма икономическа логика, а само политическа. Е, ако има икономическа, тя е гарантиране на печлби за посредници.

221

Анонимен

преди 2 години

Така изглежда Мефистофел! Така говори, така постъпва! Така и ще разруши държавата ни, ще унищожи народа ни! Продал душата си на Дявола, за собствена угода, като всички лъжливи пипета от пп. Млади, лъжливи, неграмотни и силно неможещи да работят в обществен интерес. Оставка! Всяка минута във властта е смъртоносна за България!

220

до 239

преди 2 години

ти хората по погледа ли ги определяш...защото аз ги определям по мозъка. Лорер работи добре.

219

Анонимен

преди 2 години

Всички са лъжци в това правителство. Онзи ден се събираха работодателските организации и правиха изявления, че искат да се подновят доставките от Газпром. Този днес говори обратното. Явно, спорд него, всички работодатели умират от кеф, че ще плащат по-скъп газ на посредници.

218

L.

преди 2 години

И сме позволили на човек с такъв поглед да управлява?!?!

217

Лорер

преди 2 години

На колко ракии си?Казаха ти да откриеш 2 сметки в Газпромбанк- 1 в долари и 1 в рубли. Внасяш в долари.Руснаците ги обменят в рубли и ги слагат в рублевата ти сметка.Съвсем е ясно.Не лъжи хората.Ама как да не лъжеш като от това зависи дали ще вземеш комисионни от новия доставчик на газ с двойна надценка.