444

Анонимен

преди 2 години

Хора, не забравяйте колко често този човек менеше позицията си. Той е американско протеже и целта на американците е да отслабят Възрсждане. Бъдете един път единни, създавайте си принципи и най-вече помнете. Възраждане и никой друг. Да живее България!

443

Анонимен

преди 2 години

Основна цел е създаването на пара военни движения и формирования по украински образец у нас! Зачистване на лошия материал и възстановяване на демокрацията!

442

Анонимен

преди 2 години

Ако вземе властта, аз ще учредя партия " Български изход"

441

Анонимен

преди 2 години

Генерал! Къде управляват генерали!ПЪРВО УМОПОМРАЧЕНИЕ-ПЕВАЧИ НА ПАТРИОТИЧНИ ПЕСНИ!ВТОРО ЗАЛИТАНЕ ПО ХАРВАРД И АНГЛОГОВОРЯЩИ!ПАГОНИТЕ И ЛЭСКАВИТЕ КОПЧЕТА СА ХАСТАРА НА ВСИЧКО НОВО!КУКЛОВОДИТЕ СА ДОВОЛНИ!ДЪРЖАВАТА СЪСИПАНА!УПРАВЛЕНИЕТО НА ЯНЕВ И ВЕРА СУ ПАМЕТНИК НА НЕКАДЪРНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ НА ГЛАВНИЯ НЕКАДЭРНИК!

440

Анонимен

преди 2 години

Какъв Кремъл, чист американски проект си е! Вижте му снимките няма нито една с Путин, но за това е пълно Бай Дън! За балканските балъци нов финт, американски проект се продава като руски финт! Трябва голяма мозъчна ампутация за да се варва на такива фейкове!

439

За България

преди 2 години

Браво! Много стойностен човек! Да живее България и да пребъде!

438

Анонимен

преди 2 години

Янев определено ще най свестният лидер сред тях... . . . . .като му гледам изказванията и снимките, мисля, че е поредния американски проект за балъците от Балкана! Вярващите могат да бъдат само с едноцифрено IQ, a може и с дробно едноцифрено число до едно!

437

Анонимен

преди 2 години

Нов путинист. Голямо блъскане в България за вниманието на господаря на Кремъл. Това реално е добра новина за другите партии. Да му мислят Възраждане, БСП, ВМРО и другите партии от тази част на политическия спектър. Янев определено ще най свестният лидер сред тях..

436

Анонимен

преди 2 години

Янев гьонсурата. Преди него нямаше кризи. Хората хвърляха чери домати по улиците. Риби с тонове изхвърляха по площадите. Сега при новата власт затягаме коланите. Никадърници.

435

До 480

преди 2 години

Не 9 май. На този Янев повече му подхожда 9- ти юни . По - българско е някак. И отговаря на начина по който го подпъхнаха във властта. Чрез военния преврат на Радев.

434

Анонимен

преди 2 години

Машините трябва да влязат в тъмните стаички или гласуването да е по по стария начин.

433

Анонимен

преди 2 години

Повече от 2 процента няма да получи от народа. От машинките не знам. Питайте Слави. Той ги у ежда тия далавери с гласуването. На едро пазаруват. Цели секции си измислят. Защо ще плащат на 50 роми, като могат да си купят трима души комисийка в чужбина и да си въртат далавери с машинния вот. И незнайно зашо машините не са в тъмна стаичка. Зад гърба ти стои член от комисията и те следи. Такава полицейщина нямаше и при комунизма

432

Анонимен

преди 2 години

Тоя политически труп защо не се скрие някъде. В Сибир например. Ама ако говори много там бурятите ще го набият. Както набиха марионетката Кадиров

431

Bond

преди 2 години

А защо не на 9-ти Май, хм?

430

Русомраз

преди 2 години

Хайде поредния кремълски плyжeк и предател на България!

429

Стефан Янев

преди 2 години

Плащам в рубли!

428

Анонимен

преди 2 години

Клоун. Анонимен премиер без никой да е гласувал за него, некадърен военен министър по-предан на Русня отколкото на България, ще се юрне сега всичката интелигенция от фейсбук да гласува па за тоя ***.

427

Лллл

преди 2 години

СЗ ще и симпатизирам ! Успех !

426

Ямболски цървул

преди 2 години

Този защо беше пас ,относно загиналият летец ,незнайно от кое?Вероятно свален от някоя ракета....Иначе веднага го оплюха ,че той сам си е виновен.Този изbeрг тогава беше мин.председател.

425

Ямболски цървул

преди 2 години

Новото ПП...Поредният американски орел МИСЛЕТЕ! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ УГОЯВАТ,СТРИЖАТ И КОЛЯТ!