11

Star

преди 2 години

В европейските монархии които са много изостанали от букварите на маркс и Енгелс,задравеопазването за раята е безплатно.Ако не ми вервате идете и ги вижте лично.Дори и в американската Канада която е под Английско кралско робство,дори и там здравеопазването е безплатно.това да се порежеш,да се натровиш,да те зашият,да те лекуват от рак,да те изследват на ренген и лазер триизмерно,кръвни пълни изледвания,пълни безплатнизаболекарски услуги.В тези изостанали в социален аспект държави,всичко е ,,Free

10

ескимос

преди 2 години

Аман от тоневщини! В профилактичните пакети влиза нищо и половина, освен това направленията за изследвания са с лимит - и да иска лекарят да ми ги направи, няма право да ги пусне, защото го глобяват. Отделно бюджета за профилактика е оразмерен за 40% от осигурените.

9

провинция

преди 2 години

Дано. Здравето е в профилактиката.Колкото е по-голяма толкова по-евтино за пациента и държавата.

8

Анонимен

преди 2 години

Как може да говорим за нещо което го нямаме?

7

Анонимен

преди 2 години

Здравеопазването ърябва да е безплатно.

6

Бг

преди 2 години

Тоз вярва ли си. Представям си да ида да кажа на джипито, че искам направление за ямр.... Ще ми даде вероятно за психиатър!Какви прегледи сънува този повече.

5

Бг

преди 2 години

Тоз вярва ли си. Представям си да ида д акажа на джипито, пенискам наптавление за ямр.... Ще ми даде вероятно за психиатър!Какви прегледи сънува този повече.

4

Анонимен

преди 2 години

Ако имаш пари да им пълниш гушите, лекуват. Ако нямаш, бъркат си кафетата и им е през онази работа, дори и да си здравно "осигурен".

3

Анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа. Лекуват само близките си. Останалите хора са изнудвани и унижавани от лекарите.

2

Анонимен

преди 2 години

Не плащайте здравни, слагайте си пари за здраве в лични сметки! И без това ви дерат кожите!

1

Анонимен

преди 2 години

Ще ядат бой с 25% повече. Медицинската мафия няма да е вечна.