263

Митко Павлов

преди 2 години

Нищо ново за съжаление, само старо полу забравено.....Като дезинформацията по време на ВСВ от MI6 и предшественика на ЦРУ, че Адолф Хитлер е бил третиран и боледувал от Сифилис,....за да бъде дискредитиран

262

doc

преди 2 години

Ако Путин страда от Паркинсон, то Бай бай дън е направо мумия

261

Анонимен

преди 2 години

Путин страда по Кабаева. А тя е в Швейцария.

260

Пламен

преди 2 години

Аз съм чел че е болен от Алцхаймер Путин, но това го знаят единствено личните му лекари.Но каквото и да е, да го свършва бързо - от това ще спечели и света и Русия

259

Anonimen

преди 2 години

Путин си е ОК с главата,но трябва да се подчинява на тези които са го поставили на неговият пост.Вижда се че се подчинява на чужда воля и вътрешните му противоречия разстройват крехкото му здраве.Все пак е на доста години.Най-отровният орган в човешкият организъм това е мозъкът.Мозъкът при отрицателни емоции може да произведе отрова която да те убие на момента.

258

Анонимен

преди 2 години

Какви върховни глупости. Може и от 2однянка да е болен, и от нея се подуваш

257

Анонимен

преди 2 години

Толкова много медицински специалисти! Направо епидемия

256

Врач

преди 2 години

Положително страда и от хемороиди и има рак на простатата. Винаги се надига на стола и сменя задните бузи. Така са повечето, а Ленин имаше наследствен сифилис, който се прояви след като го гръмнаха.

255

Не фен на Путин.

преди 2 години

Прекрасна и полезна статия с догадки от експерти, журналисти, и други екстрасенси и врачки за Путин, Хитлер и Тръмп. Добре забъркана манджа с грозде въпреки, че са пропуснали да забъркат с Хитлер и Болсонаро, Орбан, Такър Карлсон, Салвини, Найджъл Фараж, Джо Роган, Льо Пен. Хайде сега и една манджичка с Хитлер и Зеленски, Байдън, Пелоси, Сорос. Фаучи, Клаус Шваб, Бил Геиц и Новия Световен Ред, пак с екперти, психолози, лекари......Не се ли усещат тия от Велчо Дойчев че станаха за посмешище?

254

Специалист

преди 2 години

Путин страда от диабет, паркинсон, кръвно, бъбреци, мания за величие, параноиден синдром, ишиас, гастрит, шипове, гонартроза, бронхит, епикондилит, плексит, тендовагинит, проктит, дископатия, отит, миопия, начален страбизъм, глосит, гингивит, пародонтоза, цистит, простатен аденом, цервикален радикулит, епилепсия, аблацио на ретината, полиневропатия, сиалоаденит, болест на Кроон, начален фациалис, ринит, омартроза, паническо разстройство, артрит на газобедрените стави и умствена недостатъчност.

253

дедо Ташунко

преди 2 години

Чета и не вярвам на ушите си, невероятни глупости!

252

Анонимен

преди 2 години

Путин не страда от нищо. Докторите и Хамерика страдат от путинизъм!

251

Анонимен

преди 2 години

Путин страда от липсата на гънки по мозъка. Вече е атрофирал. Вижте го на някое видео, как запецва и не може да си продължи мисълта.

250

Анонимен

преди 2 години

Абе друго си е да имаш такъв"здравеняк"на власт кат Байдън!

249

българка

преди 2 години

ЧЕ Е ЛУД ЛУД Е -ФАКТ НО КАКВО ПРАВЯТ ТИЯ ОКОЛО НЕГО ? И ТЕ ЛИ СА ЛУДИ? И КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ.... КОГАТО НАТИСНАТ КОПЧЕТО? АКО НЕ СЕ ОБЕДИНИМ АКО НЕ ЖЕВЕМ В МИР.....ЗАЕДНО.. ХОРАТА ...КРАЙ ... С НАС..... И НИЕ ...КАТО ДИНОЗАВРИТЕ...

248

да мре гнома

преди 2 години

няма да липсва.

247

L.

преди 2 години

Объркали са се - Паркинсон може да страда от Путин.

246

Да ежив и здрав

преди 2 години

До ДжоБаеца Страда ,не страда ,важното е че ви го набутва на многополовшти и затова кВ иЧите !

245

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Нормален човек ще праща ли ... Питай Империята на Сатаната ? Щом за едни може ,значи и за други може

244

ДжоБаеца

преди 2 години

Сърби го газа но НАТО ще му го начеше.