140

cekyko

преди 2 години

До sofeto --- Koмyндялниците са изключително ограничени и късогледи хора. На тях не им е дадена възможността да разсъждават. По тези причини ръсят подобни бисери.

139

Петльо

преди 2 години

А къде са големите западни инвестиции. Като гледам само голямо политическо влияние и все по голяма имиграция

138

Анонимен

преди 2 години

'' Какви са стратегията и манипулацията на Путин в Европа? '' ............................... За стратегия при путин е трудно да се говори ... стратегията на всеки психо-маниак е самоунищожение ... и ако военните или олигарсите не го свалят от власт, опасявам се ще прибегне до ядрено оръжие, защото и за децата е ясно, че войната е загубена за Русия.

137

sofeto

преди 2 години

На русофилята в БГ им се струва че ako Психопат-Путин започне с ядрените оръжия ще им се размине на БГнаселението. Явно са същите психопати-самоубийци както кумира им Путин!

136

Анонимен

преди 2 години

От изложението става ясно, че Русия прави големи инвестиции е получава политическо одобрение и влияние. Това било лошо. Щот' САЩ ВЗЕМАТ от страната (ресурси, хора, пари) , заплашват и реализират заплахи за сриване на икономиката - и получават одобрение и влиянив. И това трябва да е правилното.

135

влияние в БГ

преди 2 години

Путин опрости дълг от 800 милиона евро на България осъдени за АЕЦ Белене в замяна да изберем за президент Румен Радев който да разцепва с омраза българите

134

Анонимен

преди 2 години

Кви са ми на мен укри и американци? Ако те срещнат на улицата, ще те прегазят без да им мигне окото, а руснак ще спре и ще каже....аааа, ти от булгария, наш човек Факт

133

Анонимен

преди 2 години

Аз от руснаци само добро видях. Бях там 3 пъти и веднъж се оказах даже без пари, че ги загубих. А те ме пренесоха на таратайката си, поканиха ме на гости, изпроводиха ме до летището, че и ми казаха мерси. Обичам ви руски человеци!

132

Анонимен

преди 2 години

...Причината за всички последствия от посочените долу войни: този, които знае за какво се бие, има по-висока мотивация.

131

За мишките и хората

преди 2 години

До Ти да видиш: историческите ти сведения са приблизително правилни. Пропускаш дребния факт, че през IСвВ Русия приключва с войната година преди тя да свърши, а във IIСвВ битките се водят главно на украинска територия и СССР не е агресорът. В тази линия можеш да си припомниш как приключват войните на СССР и на САЩ в Афганистан и на вторите - във Виетнам. Можеш да си припомниш и Наполеон. Закономерността показва, че онзи, който влиза да завоюва, обикновено съжалява.

130

До 143 144

преди 2 години

Ха ха... "нагъл алчен кравар" "подпалване на война"... Защо? Само защото влизат неканени в чужда страна където не ги посрещат с цветя хляб и сол а воюват с тях? И хайде пак някакви "кравари" им виновни а не собствената им алчност и агресия... И пропагандата им в която взеха сами да си вярват.

129

Анонимен

преди 2 години

И правилно казваш че под вола няма теле, а има нагъл и алчен кравар!!!

128

Анонимен

преди 2 години

До 142 на това не му се вика военно разузнаване му се вика подпалване на воина. Щото краварите я подготвиха тая воина, и предшзвикаха Русия умишлено! Коѝ подготвяше укрите и ги обучаваше толкова години? От обявяването на независимост през 91 или 92 краварите я варят тая каша!!!!

127

До Анонимен 139

преди 2 години

Включили сме си ги: американците от доста време говорят, че руснаците подготвят нападение срещу Украйна. На това му се казва военно разузнаване. То си беше очевидно и без много разузнаване - руснаците струпаха маса войски на север и на изток и правеха "учения" сума ти време. Под вола няма теле.

126

Хехе

преди 2 години

Преди 77 г.на днешната дата Хитлер се самоуби.Не знам ВВП какво чака? 77 е толкова хубаво и паметно число..

125

Анонимен

преди 2 години

Явно за трети и според мен последен път Русия ще ни спасява

124

Анонимен

преди 2 години

А каква е стратегията на краварите? Включете си мозъците поне малко. Законът за ленд- лиз с окраѝна,който беше гласуван онзи ден е бил внесен в конгреса още на 19 януари т.е един месец преди да започне войната! Това да ви говори нещо? Такъв закон не се внася за гласуване просто така от нямай къде!!!!

123

Ти да видиш

преди 2 години

Защото предоставянето на оръжия на Украйна за използване срещу руските войскови части, не може да бъде възприето от Русия по друг начин освен като враждебен акт. А Русия и без това вече е поставила България в списъка на неприятелските държави.България е участвала в историята си в две световни войни, на страната на съюзи, водещи война срещу Русия. Участието и в двете войни е катастрофално за страната ни.Българските политици, очевидно нищо не са научили от историята.

122

Ти да видиш

преди 2 години

И в тази война българският министър-председател и политически партии от управляващата коалиция искат да натикат и България, като се обявяват за предоставяне на оръжия на Украйна. Без да си дават сметка, че по този начин ще се удължи тази безсмислена война, която отдавна можеше да бъде прекратена, че с българското оръжие ще бъдат унищожавани руски войници. Без да си дават сметка, какво отражение ще има това на руско- българските отношения и за последиците за България в икономически план, а и по отношение на националната ни сигурност. Защото предоставянето на оръжия на Украйна за използване срещ

121

Анонимен

преди 2 години

България трябваше да обясни на евроатлантиците че ако искат да направят мръсно на Русия трябва да купуват имоти в България на по високи цени от руснаците и да ни продават газ на по ниска цена . Само това трябва да е начина евроатлантиците да правят мръсно на руснаците а не безплатни бази и Ф16 на тройна цена. Няма кой да защити националния ни интерес .