61

Случаен минувач

преди 2 години

Какво ли би казал Йордан Радичков, ако беше жив...Драги ми господине, защо си губиш времето с нас бе? Май защото има едни пари, които трябва да ги вземеш и отчетеш по някакъв начин, нали, драги ми господине?

60

Уоук марксис трансдж

преди 2 години

Аз съм абсолютен фен на пълнота забрана на свободното слово ако не ми изнася, но това думата "м у х и" да се приема за транссексуална, расова или противо-комунистическа обида, ми дойде малко в повече

59

Уоук марксис трансдж

преди 2 години

Не ги разпознавам, но предпочитам българското врабче пред полското защото съм патриот.Искам да броим и българските мухи особено конските. И да ги пазим от полските врабчета. Не че имам нещо против Полша! Набирам доброволци съмишленици за да регисрираме партия и да искаме пари от ЕС и най-вече Сорос. Дащен е! Няма са журналисти да му ядат парите я!

58

моника бонева

преди 2 години

До СпонджБОБНавремето хранехме две Българии,имаше всякакви посеви на полето и много врабчета. Сега какво ще кълват?Голите глави на умниците които разрнебитиха всичко без да изградят нови отрасли на тяхно място.Все няма пари, няма и да има, защото няма от къде да дойдат приходи!За гларусите риба няма в морето,литнаха навътре към сушата за да оцеляват.Скоро и тях ще броим, както пишат в кометарите хора не останаха,а те врабчета ще броят, вероятно по европейска или международна инициатива е това.

57

Теди

преди 2 години

редовно хвърлям хляб и си храня врабчета и гларуси гарвани и други птици

56

Анонимен

преди 2 години

Ама кажете им да не скачат и да не мърдат,че ги преброявам по 5-6 пъти

55

Канарчетата

преди 2 години

Колко са канарчетата, колко са канарчетата, а?

54

Тенгри Кан

преди 2 години

Томата, мога ли аз да се включа да броя гугутките? Осиновил съм си две, сека сутрин ми гукат, ей туа, на липата под прозореца и съм много рад, напомнят ми за детството в Източните Родопи. Там бъкаше от гугутки и гургулици;))) А, да, ся 3000 лв.;))))

53

Анонимен

преди 2 години

Хора без работа! А дивите зайци когаааа?

52

Анонимен

преди 2 години

Току що минаха пет.

51

Бигот

преди 2 години

Врабчетата ги победи синигера, в природата идеята за "търпимост" и "мирно съжителство" не е много популярна.

50

ДО 49

преди 2 години

Магнитните Полета на Планетата Земя са си на Място - Американски Самолети от Харков Пръскат с Отрови и Ковид .Ако Магнитните Полета се променят - ще летим във Въздуха .

49

През Април се

преди 2 години

появиха комарите. И така до Ноември.

48

Много хубава снимка

преди 2 години

Браво. По темата: за съжаление броят на врабчетата намалява. Появяват се и други песнопойни малки птици - син синигер, голям синигер,коприварче,лъскавоглав синигер..

47

Суека

преди 2 години

Спрете да ПРЪСКАТЕ с химия от небето , спрете ХААРП , спрете пестицидите и отровите по растенията уж против еди какви си насекоми и т.н. химии , спрете 5г инфраструктурата и току виж животните си възстановят популацията !

46

Qanon

преди 2 години

Пчели, птици и други животни се ориентират чрез магнитното поле на Земята. Когато се внасят изкуствени електромагнитни вълни, животните не могат да се ориентират, объркват се и загиват. Нарушават се цели екосистеми, а това повлиява и да човешкия живот!

45

до мнение

преди 2 години

Явно нещо те е напръскало, а не е от самолет а от на вуйчо ти Митю пръскачката.

44

Qanon

преди 2 години

Живеем в много плътна електромагнитна среда. После се чудим защо има толкова много рак и други смъртоносни болести. ЕС дава 12 милярда евро за ролаута на 5G!! Т.е. да може по-широколентово да се облъчваме и да се разболяваме. Бизнесът ли е по-важен или човешкото здраве?!

43

Анонимен

преди 2 години

Комари тогава :())

42

Анонимен

преди 2 години

А пък аз си бия мухи по газа :)))