120

Горянин

преди 2 години

Руската федерация се разпада. Руските *** в България правят каквото могат да съживят Мъртвородено . А Българите мразят всичко руско. Закривай МВР..........

119

чудо невиждано

преди 2 години

каква трагедия,разплакахте ме.......

118

Анонимен

преди 2 години

Нямаме армия, но ще подаряваме оръжия насам натам по света. Продължаваме потъването така де, промяната.

117

Анонимен

преди 2 години

Няма да има военен, но гей парад задължително по-късно тази година.Да..ба и евогейските им ценности.

116

Будала

преди 2 години

Сигурно, защото техника която показваме на парадавече е в друга държава в реални бойни действия.Ще има демонстрация на артилерия с прашки и лъковеи бронирани конни подразделения.......

115

Анонимен

преди 2 години

Тюююууу, няма да видим с какво ще отблъскваме агресора.

114

хмм

преди 2 години

Армия от дебели банкоматчици цял ден правещи мохабет.

113

Анонимен

преди 2 години

Еми 30 години армията е пренебрегвана и недофинансирана. Съкратиха и изгониха дестки хиляди офицери и сержанти преди 10-на години. Сега не могат да намерят около 7 хиляди души за да запълнят незаетите места. Заплатата на един полковник е около 2000 лв. Сами смятайте на по-ниските чинове какви са заплатите. И за тези пари те носят отговорност за техника за стотици милиони левове и много хора. Каква армия може да имате за тези средства, които дава държавата? Аз ще ви кажа каква - никаква!

112

Анонимен

преди 2 години

Какъв парад, какви пет лева. нямаме армия. Дори и да изкарат някои те са жалка пародия на това, което беше преди БНА.В момента имаме тутманици с шкембаци от плюскане и мързелуване. Отделно от това имаме армия от хрантутниците - държавни чиновници. Те са повече от българската армия и могат да се разходят по жълтите павета ако са се наспали до обяд.

111

Анонимен

преди 2 години

Изкарайте всички които са на пенсия и заплата едновременно заедно със цивилните които са на заплата и пенсия и ще видите ,че са повече от редовните

110

Анонимен

преди 2 години

И какво имаме да показваме и на кого,само представления и излишни пари!А реформи нема,оставиха отново всички които са на заплата и пенсия едновременно вече седма година на тази хранилка а за останалите не може никаво кариерно развитие...........спасението е чужбина това е и няма връщане назад,защото България ЗА ЕДНИ Е МАЙКА А ЗА ДРУГИ МАЩЕХА!!!

109

Никой

преди 2 години

Украинските бежанци са виновни няма пари за армията, без увеличение на заплатата и без парад.

108

Анонимен

преди 2 години

Оправдавайте се с COVID. То освен войници с калашници друго има ли нашата армия? А, забравих едни F16 ще прелетят, на чертежи сгънати на хвърчила, над София.

107

Мръша, не народ а..

преди 2 години

Стадо, щом търпим тази сбирщина от болни амбиции, на такива случайни посерковчета.. Всичко е покварено в тая държава.. Време е за промяна, радикална и истинска, А ПП и ИТН заедно с другите българогубци до стената!

106

Зеле с ориз и гъби

преди 2 години

Военен парад се прави от военни и въоръжение, демонстриране на боен дух, техника и т.н. Тък като, това са ни го забранили от Пърчляк разбирай ШАЩ, това няма скоро да се случи. А на всички душевадци от Парла+***/мента това не им е приоритет, а и нямат такава представа какво е армия.. Можем да бъдем спокойни, че тези средства отива в Уркаикайну. Трябва зкон, кой не е дал клетва в армията никакъв депутатски имунитет!

105

Анонимен

преди 2 години

Верно бре , КОЛКО НАБРОЯВА АДМИНИСТРАЦИЯТА НА МО , И КОЛКО СА ИСТИНСКИТЕ РЕДОВИ ВОЙНИЦИ В БЪЛГАРИЯ ?

104

Анонимен

преди 2 години

Знае се , че Бг има присъствие на рейнджъри , в 16 държави , от по 20-30 рейнджъри .. Каквато армия има ЕС такава има и Бг , т.е. няма армия !Щатите умишлено не дават да има армия ЕС , за да бъде КОНТРОЛИРАНА И С АНГЛИЯ !ФАКТ !

103

Анонимен

преди 2 години

След като Бг остана и без армия , то нека администрацията на МО да излезе на парад , и без това са в ПЪТИ ПО-МНОГОБРОЙНИ , ОТ РЕДОВИТЕ ВОЙНИЦИ ... няма друга такава държава с така огромна администрация !

102

Анонимен

преди 2 години

Ние имаме армия от *** и хрантутници, които ни съветват да даряваме заплата на украинците. Господи - прибери си вересиите.

101

Анонимен

преди 2 години

Да строева полковници и генералите и да видим, че са 1/20 или половината щат !