124

Анонимен

преди 2 години

Тоя вече не се чува какво говори.

123

Манолски

преди 2 години

Донбас се самопровъзгласи за независима република. От 8 години ракетите там ги хврълят украинците, ама пак руснаците виновни. Зеленият и наш Киро са някакви уникални лъжци

122

До г-н Зеленски

преди 2 години

Защо не мислихте преди 24 февруари а сега плачете по всички световни медии.Не рзабрахте ли ,че тази война не е ваша а е на задокенаските Ви партньори срещу руснаците.Народа Ви е за стръв колкото и грозно да звучи.Нека задокеанските Ви партньори да приемат 10 милиона украинци и да се грижат за тях ама не нали.По лесн е да се вкара в Европа конфликта за да станат всички послушни.Жалко за Украйна защото не случи на политици както и ние.Грешките на народа да избират ид...ти се заплашат скъпо.

121

Бай Иван Бригадира

преди 2 години

ЛЪЖЕЕЕЕЕЕ, АМИРИКАНЦИТЕ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СИЧКИ С МРЪСНИТЕ СИ БИОЛАБОРАТОРИИ ДЕТО ПРАВАТ КОРОНАВИРУСА ТАМ, РУСИЯ ЩЕ СПАСИ СВЕТА И ЩЕ ВЪРНЕ СОЦИАЛИЗЪМА ДА СМЕ СИ ДОБРЕ КАКТО ПО БАЙ ТОШО И ДА МИ ПЛАШТАТ ХУБАВИ ПАРИ КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ТОГИЗ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ МИ ДАВАХА 700 ЛЕВА ВЪВ ФАБРИКАТА ДЕТО СА РАВНЯВАТ НА 8000 СЕГАШНИ, А СЕГА РАБОТИМ ЗА 750 И ЦИГАРИТЕ МИ СТРУВАТ 6 ЛЕВА

120

Ralica

преди 2 години

Ееее сценаристите издишват вече. От плоска към по плоска серия, вчера че Украйна не е последна в плана на Путин без конкретика, днес тези глупости за Донбас отново без конкретика. Жълтини и по точно кафевени колкото искаш. Чудех се защо назначиха този комик за президент, сега всичко излезе наяве.

119

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо европейците разрушават хубавите си държави и унищожават народите си. Украйна нито е член на НАТО, нито на ЕС. На ЕС тази държава не е член и не се обсъждаше членството й дори, не защото Русия й пречеше, а поради световният й имидж на корумпирана перачница на пари, в която са толерирани всички античовешки и престъпни бизнеси.Брендо, български наркотрафикант, осъден с ефективни присъди от три европейски държави,е почетен гражданин и под специална закрила на тази държава страдалник

118

Мда

преди 2 години

чета коментарте и не разбирам защо защитавате руските?

117

Анонимен

преди 2 години

Доста тъповато изказване на Зеленски. Ако има едно нещо, което Русия със сигурност не иска да унищожи в Украйна, това е Донбас. И това е ясно на всяко дете. Понеже там има главно руснаци, които искат да са част от Русия. Виж, в останалата Украйна картината на доста места е различна. Но да се върнем към изказването - пълна глyпocт. Но на Запад ще я приемат както я казва Зеленски. Всъщност тях не ги интересува нито истината, нито Зеленски. Хората си имат цели и една от тях е - Русия в ъгъла.

116

Анонимен

преди 2 години

Зеленски иска да унищожи цяла украйна,засега успешно,САЩ му помагат активно,ЕС и НАТО са заблудени,повтарящи мантрата,която са им дали.Украинците смятат Украйна за своя страна,без да са воювали за нея,дадена им е от Русия за да живеят и да се управляват сами.Изненадващо за руснаците,украинците решават да я предоставят на САЩ.Руснаците разбират,че украинците не могат да се управляват сами и си прибират вересиите.Украинците са изненадани,че не разполагат вече с държавата си и си я искат обратно.

115

OMG_Lucker

преди 2 години

Зеленски ти вече съвсем ни взе за канарчета. Ама дръж се малко, уточни се: Путин иска да открадне територията на Донбас или да го унищожи? За какво му е на Путин УНИЩОЖЕН ДОНБАС? Айде вече осъзнай се, дай малко по- така реална пропаганда, щото тва на нищо не прилича!

114

ЧОЧО МУЧО ДРЪН

преди 2 години

Зеленски предай се за да не загиват невинни хора заради теб и твоите фашисти . Ако беше капитолирал в началото на войната всички мъртви щяха да са живи . Нямаше държавата ти да тъне в разруха . ЕС щеше да е цял а не разпадащ се , както предстой да стане.

113

Анонимен

преди 2 години

Герой равен на Левски! Спаси Украйна от откачените руски окупатори!

112

Тра-ла-ла

преди 2 години

Спрете да ни заливате с болните мисли на тоя пропаднал дрогиран ***!Не ни интересува какво е казал зеленски, няма да прочетем!

111

тя

преди 2 години

Тоя като го видя получавам уртикарии ! Говори само лъжи и нищо смислено ! Не му вярвам на нито една дума !

110

Каракочев

преди 2 години

Не пич. Просто иска да ти го вземе.

109

Аноним

преди 2 години

Това, което този комик и предшественика му сътвориха там, е именно системното унищожение на Донбас от тях двамата и на цялото рускоговорящо население там, през последните 8 години. Хич да не извърта!

108

бг

преди 2 години

Путин продължава започнатия от Сталин геноцид над Украйна през 1933г когато с изкуствено предизвикан глад бяха унищожени 7 седем милиона украинци

107

Анонимен

преди 2 години

Ние не гледаме само нова, бтв и си ен ен. Има много телеграм канали, където истината изскача изневиделица. Не ми го представяйте като бял и пушист. Не става.

106

Анонимен

преди 2 години

Егати цензурата!!!! Пет думи не пускат. Да живее демокрациятя,дето я няма никаква

105

Анонимен

преди 2 години

Защо клиповете с документални кадри как Зеленски иска ккръв и да се убиват хора нощем, за да не става публично достояние, не виждат бял свят? Прикривате ли този убиец?