16

Тенисексперт

преди 2 години

Бекер?? Тоя тарикат и измамник не плащалданъци?? Виден критикар и завистник на Федерер в панделата?? Ха ха ха!! Браво!!!

15

Кака

преди 2 години

ГолЕм си, Борисе! Ша са оправиш. Хич да не ти пука.

14

ЮРИДИЧЕСКО ВЪЗМЕЗДИЕ

преди 2 години

Това англосаксонско право не иска да стане римско право и това си е ! В Англия сочат римското право като пример какво не бива да бъде прилагано у тях . Не искат да се гордеят че у тях действа римското право - както е у нас . И резултата от двата вида правосъдие е на лице в двете държави .

13

Анонимен

преди 2 години

Ритачи и удрячи на топка не си знаят милионите. Онези дето се бият в главата също. Хляб и зрелища!

12

Съчувствие

преди 2 години

Сбъркал е Бориско Бекер - трябвало е да скрие парите си вБългария- тук Бойко Рашков има стотици милиони , но не от спорт, а от корупция !

11

Данъчен чиновник

преди 2 години

Тоя Бекер е голема работа ,голем спортист , личност ! Спечелил е много пари - милиони ! Обаче има по-малко имоти от нашия Бойко Рашков-Дамаджаната ! И както разбираме , по-малко милиони от Рашков. Ееееех, Гешев, свиха ти сърмите, а народа очакваше да посечеш комунистическата върхушка воглаве с Чорапа, Просто Киро, Рашков , Крушовската ***...... !

10

Видял, прозрял и пр.

преди 2 години

До ами.. Изпадам в умиление от подобни постове. Англичанките хич не са грозни. Има страхотни мацки, но явно наш Ганьовист е посещавал разни катуни и предградия пълни с гнъс, която няма нищо общо с Англия и англичанките.

9

Илия

преди 2 години

До АнонименНе мисля че само прокуратурата е виновна. Полицията трябва да те хване, следствието да те разследва и да събере данни за престъпление да ги предаде на прокуратурата която на тази база да формира обвинение и да го представи и защити в съда. Кажете коя от тези служби не е корумпирана. Полиция и следствие са към министерски съвет/ бивш шеф И СЕГАШЕН е Рашков/. Прокуратура и съд са независими. Полиция и следствие не са подкупни. Прокурори - да. Давайте сега АНОНИМНИ ПЛАШЛИВЦИ.

8

ами..

преди 2 години

ОчевАдно зле ги е прикрил! А можеше да си вдигне чукалата и с тези пари да живее като Лорд в Слъчева Бразилия заобиколен от горещи и готини бразилки, вместо в мрачна и влажна британия заобиколен от жени наподобяващи повече кобили.

7

Анонимен

преди 2 години

Системата е болна,няма ли некъв начин тези хора дърбавата да ги проследява и контролира какви бизнеси имат какви доходи какви разходи и какви транзикции правят,банките не могат ли да ги проследяват,не е въпроса да ходи в затвора въпроса е да се изчисти системата от грешки.

6

Анонимен

преди 2 години

Бекер е хазатно пристрастен и оттам му идват всичките главоболия/дългове.Все пак не е като наш "цар" Симо, който с подобен синдром завлече много повече от Бг, за да върне дълговете си към Монте Карло. Друго си е да яхнеш една цяла държава, макар и неголяма, а не няколко си там златни купи...

5

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗатова сме в това положение! Законите са за всички, но прокуратурата е само за обикновените хора. Богаташите и мафиоти си купуват адвокати и съдии.

4

дедо Ташунко

преди 2 години

Много мека присъда за тази злоупотреба на Бекер. Ще му носим цигари в затвора на това арогантно .опеле.

3

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е от кои ги краде тези пари от данъкопладците,от пешеходците или от държавата.

2

Анонимен

преди 2 години

В България потънаха милиарди и няма виновни.

1

Анонимен

преди 2 години

В запада финансофите престъпления се наказват жестоко, а не като тук.