139

Анонимен

преди 1 година

Като почнат да удрят панелките с ракети и в България тази плюн ка от снимката по горе първа ще се изнесе при работодателите си. Бог да пази България!!!!

138

Анонимен

преди 1 година

Тези с 10к доход в повечето случаи са чиновници. България беше разграбена 90 сте години на миналия век. За 32 години мутрите с бели якички унищожиха земеделието и производството. Ако бяхме разстреляли бивше комунистически вождове както направи Румъния сега щяхме да сме много по добре, но уви ДС крадат и до днес България.

137

анализатор

преди 1 година

Тук бая народ е далеч от истината. Некой дудне за удар над източните страни. Няма как да стане тъй като това ще е самоубийство за Русия

136

ДО ВАСИЛЕВ

преди 1 година

Много Бъркаш - това което си написал няма смисъл - на обратно е - ГЕРБ спряха Проекти под заплахата от САЩ . Ако беше се сбъднала Мечтата на Президента Първанов - Големия Шлем и Македония ?ГЕРБ спряха развитието на България .

135

?!

преди 1 година

Хайде, да видим кои градове в Бг ще се превърнат в ЦЕЛ при началото на... голямо Бада-Буум!!! Първи ще са: Варна, Бургас, София, Пловдив, градовете, в които се складират и произвеждат боеприпаси (ние не произвеждаме военна техника). За Козлодуй не съм сигурен!

134

Анонимен

преди 1 година

До 145 -- много си далеч от истината, особено "група 200к души у нас с доход над 10к лв., които работят за останалите 6 милиона и издържат цялата държава" -- няма как някой да издържа държавата, не си наясно какво представлява държавата като такава.

133

до 146

преди 1 година

Оргазъм само ти можеш да получиш. Далаверата на американците е колкото повече да имат марионетки и то близо до Русия.

132

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че това е верния ход. Всичко друго помага на човека спрял газта на България.

131

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия удари с ядрено оръжие източноевропейските пуделчета сащ ще получат оргазъм от кеф, значи правилно действат...

130

Анонимен

преди 1 година

Какъв е масовият профил на българина? Бачкатор в склада за около 2-3000лв. месечно (кажи-речи колкото средната заплата у нас). Такъв аутсайдер няма как да знае що е то атлантически ценности и че е добре да сме близо до успелите, а не до по-бедната от нас Русия (с по-нисък БВП на глава от населението, а след днешните санкции- значително по-нисък). Добре че има една група 200к души у нас с доход над 10к лв., които работят за останалите 6 милиона и издържат цялата държава, както и мислят адекватно.

129

Анонимен

преди 1 година

От сащ им плащат точно на такива *** за такава пропаганда за да излезе войната извън украйна, а те там да са недосегаеми и да имат възможности за маневри... такива малки страни като източноевропейските балъци трябва да бъдат хвърлени във война с Русия за да я изтощят...

128

Анонимен

преди 1 година

Абе я кажете, как си представяте България да се оправи? Да не си признаем че пращаме оръжие, руснаците да продължават да ми тъпчат както си искат, но и европейците да не ни вярват? Страшно *** идея. Пращайте официално оръжие

127

Анонимен

преди 1 година

Доктор Толев пак си изгубил един пациент

126

Кой е тоя

преди 1 година

Прилича ми на мистър Бийн, но оня ми е забавен, а тоя противен

125

анонимен

преди 1 година

май- ната ти!....газа се увеличава с 35% заради такива като тебе!....загива икономиката бе, борс-ук!

124

Николай Стоянов

преди 1 година

Верния ход е да си налягаме парцалите, а не да се репчим на руснака. Че както са я подкарали току виж сме гледали римейк на 09.09.44 на живо. И то заради глупостите на плюнки като Плевела.

123

Анонимен

преди 1 година

"Силните лидери водят хората." -- тоя за силен лидер ли се има? една oтpeпкa, която разлайва кучетата. Кучетата са много по-мили същества от това нищожество на снимката.

122

Анонимен

преди 1 година

Другарю бивш президент с откраднат на жената джип за сто хиляди лева. От Русия не може да се откачим най-малко защото АЕЦ-Козлодуй не си я строил ти, а българи с помоща на братята руснаци.

121

Плевнелиев

преди 1 година

Така един мой приятел си подкрепяше приятелката. Направи и основен ремонт на апартамента, обзаведен го напълно и знаеш ли кво стана? Изхвърли го на улицата. С България ще стане същото. 100%.

120

аZ-ът

преди 1 година

Президенте (майтап бе Уили), Чахля - утре ще вали ли ?