9

Анонимен

преди 2 години

Тази лелка не мога да я гледам, още по гадно е да я слушам. Не само съд, позорно гонене на екстремистката гаменска *** от БZП. Със това се слага край на руската платена и корумпирана мафия и техните милионери създадени руски корупционни пари.

8

Анонимен

преди 2 години

Там са пачките бря ,ПП които обещаваха да вкарат в затвора всики крадци на милиони ,сега родината им Украйна ,ловете пушките и на фронта ама на първа линия бря

7

Anon

преди 2 години

Ама и този е наглец от класа хаха. КОРнелия в случая е права. И двете фирми на този екземпляр се занимават със стоки със специално предназначение- фчдори ди е написано в предмета им на дейност.

6

Анонимен

преди 2 години

Само глупав може да вярва на Нинова. А който лъже и краде е ценен за Бе Се Че.

5

Анонимен

преди 2 години

А Нинова май е права. Това обяснява как няма договори за продажба на оръжие за Украйна, а се товарят самолети.Просто Киро дали не е и той в схемата?

4

Анонимен

преди 2 години

През 2007г. Станишев уволни Нинова заради корупция. През целия си живот Нинова няма един ден трудов стаж. Нищо не може да и направите. Тя е професионален лъжец. Когато беше на 28г. едно селско момиче от село Крушевица-Нинова купи Техноимпекс с два куфари пари. Приватизира и други печеливши заводи още преди да навърши 30г. В момента е на 53г. и не си знае парите. Дълго лъжеше, че Рафи е на стипендия в Бъркли, но от Бъркли казаха, че пари на чужденци не дават. Над 400 000 щ. долара плати за обучен

3

Анонимен

преди 2 години

Кинтекс явно имат кинти.

2

Анонимен

преди 2 години

Съди я , без това скоро няма да е в коалиция . Не са наяде и тя

1

Анонимен

преди 2 години

Михайлов къде отиват милярдите от изнасянето а?Май си ти за една 20 ка твърда а?