12

Българ

преди 2 години

До МАДУРЛАНДЦИМного сапунки гледаш!Ходи ги виж как живеят по голямата част от населението от заплата до заплата под наем за сметки!Които си е беден си е беден няма значение във коя страна е ама вярвай на холивудските промивки как там се живее по лесно!Тия са по големи мошенници от нас,защо ли ами,защото при тях живота е по динамичен и безкомпромисен и тия кризи като нашата са ги преживяли!Ходи работи твоята работа/тролене в твоя случай/ в една таванска за яденето и таванската!

11

Българ

преди 2 години

Както е тръгнало след 2 год. може и да не стигнем до там!

10

Nikoga

преди 2 години

Само евро ѝ трябва на бедна и разграбена България, да не би да си мислят ,че така Бг ще заприлича на западните страни??? Не позволявайте още една голяма ГРЕШКА!

9

Пътят

преди 2 години

Пътят към еврото е през обедняване на българите.Справка - Италия, Гърция Само властоимащите ще си получат наградата за изпълняване на поредното комсомолско поръчение.

8

Лев>евро

преди 2 години

Левът падне ли, ще бъде последният пирон в ковчега на държавата ни. Сега кризи бол, ще бъде въведено без много шум и последният да загаси тока.

7

Анонимен

преди 2 години

Евро ли ? По-бързичко направете конференция за пътя на БГ към рублата и юана - с такъв народ това е пътя ...

6

Deutsches Maedel

преди 2 години

Защо думата "Бyл_гаpис_тан" беше цензурирана, няма да разбера.

5

Deutsches Maedel

преди 2 години

Не е нужно да си изключително умен, за са разбереш, че с еврото просто ще ни закопаят. Ще стане нещо като в Гърция - там ако не бяха паднали в евро капана, сега нямаше да се чудят как да си разпродават имотите, защото не знаят от къде да вземат пари за данъците... Който има познати от Гърция знае как стоят нещата. Та, очаквайте това, част II, за ***. Решено е вече и няма какво да се направи по въпроса, честито.

4

МАДУРЛАНДЦИ

преди 2 години

НЕ ИСКАМЕ ЕВРОТО-ВЛИЗАМЕ В ЕВРАЗИЯ И ПРИЕМАМЕ РУБЛАТА ...НИЕ ОБИЧАМЕ ДА СМЕ БЕДНИ И СМАЗАНИ- ИЗБОРЪТ НА ОНЯ ЮМРУК И ПРОСТО КИРЕ НИ ГО ДОКАЗВАТ-

3

white star

преди 2 години

Според митрафонова 80% от българите искат да влязат в рублозоната. А после и в съюзната държава.

2

Анонимен

преди 2 години

Още един инструмент за рекет.

1

Анонимен

преди 2 години

Еврото е капан което ще ни унищожи.