144

Никой

преди 2 години

Русия ще остане завинаги не само в Херсон, а в цяла Украйна и така трябва да бъде.

143

До не фен на Путин

преди 2 години

Ако искаш да нападнеш някого, винаги ще намериш оправдания и причини. Украйна била такава, била онакава, американците я насъсквали, някой си забъркал каша, леля им те била гледала лошо, кучето им не било породисто, водата ти в кладенеца била мътна, значи имам право да ходя да трепя някой в неговата къща, такава е логиката на руснаците.

142

Анонимен

преди 2 години

Каква е причината Русия да провежда референдум в Украйна? Те утре може да проведат референдум и в България, а пък и където искат по света/навсякъде има руснаци/!

141

Митко

преди 2 години

*** да се прибират в Русия. Не се наядоха с територии. Завладели са половината земя и все ги е страх че ще ги нападнат. Време е това зло да бъде натикано където му е мястото - в степите. Росуробите може да си ходите там - поне тук не пречете. От 45+30 години само тровите главите на хората - нека пробваме и без вас как ще е.

140

Случаен минувач

преди 2 години

Лъжи, лъжи и пак лъжи. На война се лъже най-много. По-голямата част от населението на Херсон са етнически руснаци.

139

Анонимен

преди 2 години

Защото в Херсон населението е руско и защото укрите вгорчават на макс живота на всичко рускоезично. Вие не гледате ли, не чувате ли? Даже в европа, ако някоя укра чуе руска реч се нахвърля със зъби и нокти. Направо изпадат в невиждана ярост. Укрите не са хора, това са животни.

138

Не фен на Путин.

преди 2 години

Колкото повече оръжия и пари му дават строителите на новия световен ред на джуджето Зеленски, толкова Украйна повече "побеждава". А можеше Украйна да си е цяла и Крим дори да си бе на Украйна. Четете кратката история на наскоро създадената държава Украйна. Как е създадена. Под какви условия. С какъв договор и Конституция. Преди Путин. И кой забърка кашата там. И с какви пари. И каква цел. Това че не харесваме Путин и тази Русия не означва Русия е нямала причина. Който и да бе на мястото на Путин

137

Алекс

преди 2 години

Как се провежда референдум по руски?Първо ти насочват АК-47 в главата и след това ти подават бюлетината.

136

Анонимен

преди 2 години

ще финтират руснаците, ще бегат чак до масква

135

П.Утин

преди 2 години

Мдааа...,нека се проведе демократичен референдум.. между всички симпатизанти на Русия - жители на Херсон ! Народния вот ще бъде уважен !

134

Анонимен

преди 2 години

докато Байдън си чеше езика Путин всеки месец ще си взема по една област и ще провежда референдум.Скоро Украйна ще бъде оглозгана и ще се свие до размера на Белгия където ще живеят фашистите в мир и любов.Слава Путину!

133

До 157

преди 2 години

Време е за сън! Водката ви е дошла в повече и нищо не ви се разбира!!!

132

До 150

преди 2 години

Какво има да осигурявате другарко. Вие сами се осигурихте.Света ви приема почти като северна корея! Никой НОРМАЛЕН дори няма да ви посети като турист. Вие не сте застрашени. Спрете със заплахите и вие!!!

131

Анонимен

преди 2 години

Рашисти

130

Ром"с

преди 2 години

Аз не чета Митрофана,а Мустафата на Козяк...назначени са в Херсон,както бяха назначени и "избрани" в Ирак,Афганистан...от американците .Днес излязоха още 25 човека от Азов стал от тях 6 деца до 14 години,вчера 3 *** -семейство...нацист и снайперша с тяхното детенце на 4 месеца..защо не напуснаха Мариупол преди 2 месеца,а останаха да воюват с малко дете-не разбирам.Украйна вече няма да е това което бе,тя вече ще или малка колкото България или ще се разпадне ..част към Молдва,Унгария.Полша..и Русия

129

До 153

преди 2 години

Кой да направи референдум там?! Русия продава Аляска на САЩ през далечната 1867г.!!!

128

До 150

преди 2 години

Google не ти помага другарко! На Български или на руски думите ти са пропити с ОМРАЗА!!! Ти мразиш всички дори и себе си!!!!!

127

Анонимен

преди 2 години

Що не направят референдом в Аляска, нали са мъже, да се стрелят с американците от другата страна и да не ни занимават с глупости

126

Сата НАТО

преди 2 години

Русия да обезопаси тила си за да може да думка по кравария ----////------ Знаеш ли как ще думка по кравария? :)))) С двете си задни полукълба по топките на Кравария ще думка.

125

Sata NATO

преди 2 години

Там вече има нов кмет и админстрация ----///---- Кой ги е назначил? Да не би да е имало местни избори? :)))) или Путин смята гражданите на Херсон за някакви свои роби? По кой закон и по коя логика някой решава, че този град вече е в неговата държава? Те действат по инерция, но вече са ходещи мъртъвци.