167

част втора

преди 1 година

На второ място самата система прави българите просяци, защото където й да отидеш да работиш, ти дават мизерна заплата, а собствениците прибират всичко и нарочно държат цените на порутените панелки безумно високи, за да теглиш заеми и даваш и на собствениците на банки...Като цяло заплатата трябва да стане процент от печалбата, защото служителите са тези, които развиват бизнеса, а собственика само прибира всичко...

166

част първа

преди 1 година

Ето защо българите са бедни...На първо място са много прости и селските семейства учат дъщерите си да бъдат домакини, а простите им синове, които за нищо не стават се правят на мъже...Допълнително религията прави населението психично болно с глупости за дявола и бога...ада и рая...И така докато едните се образоват и си правят секс и пари, другите потъват в простотия и мизерия и не могат да се усетят как богатите ги манипулират...

165

СЛАВА УКРАИНИ

преди 2 години

СЛАВА УКРАИНИ ДОЛУ БЪЛГАРИ НА УКРАИНЦИТЕ 800 ЛЕВА ПЛЮС ХРАНА ДЖОБНИ И БЕЗПЛАТЕН ХОТЕЛ БЪЛГАРИТЕ ДА ***!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Не важно колко са бедняците. Важното е,че банките имат печалба за първото тримесечие 569 млн. лв.Не е важно колко дни има в живота ти, важно е колко живот има в дните ти.

163

Анонимен

преди 2 години

Ааа, стискайте, гладувайте - така ще накажем(напляскаме) Русия. Колкото по-зле ставаме - толкова повече наказваме Русия! Затова трябва да плащаме повече за газ, ток, храна, транспорт , здравеопазване... Затова трябва да плащане по 40 пари на ден на укрофашистки бежанец и не трябва да подпомагаме по никакъв начин нашите деца, родители, пенсионери.... Да живее Про100Киро и му!

162

Петков

преди 2 години

И да не забравите да си дарите заплатата и пенсиите за Зеленски

161

Анонимен

преди 2 години

Ква бедност бе!Я идете в моловете и големите хипермаркети да видите за кво иде реч.А по пътищата е пълна с коли,нали уж са скъпи горивата!Тези стъкместики са изсмукани от пръстите.

160

Далай Лама

преди 2 години

Това да живееш под прага на бедността в България не се нарича живот , а оцеляване ! Но пък си докарахме " промяна" ! Е, сега ще и сърбаме помията !

159

Лили Барута

преди 2 години

От едната страна,пушек,мъгла,безработица,бездомни,малки заплати и мизерни пенсии....От другата страна скъпи коли,джипове,лукс хотели и почивки,богати роми със скъпи къщи и с тъмни дела.....Хаос в здравеопазването,бедстващи хора...безхаберие и "политици" психопати....и за едни демокрация а за други деградация и Геноцид

158

Анонимен

преди 2 години

Един хляб = 20 лв., скоро.

157

Аналогия

преди 2 години

Един милион са пенсионери, а 550 хиляди - инвалиди и ***. Всички ще имаме право на помощ за отопление и социални, до прага на бедността - 504 лв.

156

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Най голямата обида за един ром и евреин е да ги накараш да работят

155

адвокат Тенев

преди 2 години

За ситуацията с бедноста....кажете го това на всички Български партии,на ЕС,Брюксел и Байдън

154

рибока

преди 2 години

линията на бедност определено ще се промени.

153

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече си мечтаели за пари гражданите на Бъл- ия , толкова повече им липсвали. Защото идва бъдеще с много , много щастие и пари , но само за богатите . Мечтателите на капитализма са тяхното бъдеще . Системата съществува в главите на бедняците . Няма бедняци =няма такава бедна държава. А ако никой не иска такава грозота си направете резерват без грозни и алчни кючекчий . Иначе ще ви боли до гроб от простотия . Откъде ли ще дойде тази искра за промяна , като грозните от вътре са навсякъде

152

Щирлиц

преди 2 години

Точно затова влязохме в ЕС/ЕС.Честито!

151

Анонимен

преди 2 години

168 защото не искат работа . Една ч..а ми искаше стотинки , дадох и 50ст и мрънкаше , че много малко , оттогава не давам на такива . За тяхните деца взимат помощи , аз не взимам семейни , че имам висок доход . Трябва да се подпомагат работещите , а не нищо не внасящите .

150

промяна,а

преди 2 години

Щом дрънкате тези глупости,значи не сте гладни!Значи още може!

149

"Ромите без нач

преди 2 години

"Ромите без начално образование са най-засегнати"-- а защо не учат и не се квалифицират, за да намерят добре платена работа?

148

анонимен

преди 2 години

А Кирето, Кокорчо и Радев се скъсаха да пътуват, като за последно! Хората тънат в мизерия, цените растат главоломно, мерки никакви, обаче просто Киро и лепката Лена вчера в Киев, днес в Букурещ! Кокрчо в Брюксел, а Радев в Испания, че и лупинг врътна със самолета! Сташен пилот, ама безличен президент! Държавата катастрофира, но на кого от управляващите му пука!