107

-_-

преди 2 години

Тотално вето , След това - анексиране и демакедонизация !

106

*

преди 2 години

В македонската конституция вече е споменат почти целият цвят, но за българите забележете няма място.Това е един дребен пример за това че това нещо наречено Северна македония съществува единственно върху един принцип. Това е доктрината да се мрази всичко българско и свързано с България.Тази доктрина е изцяло сръбска.Въведена е с цел тези хора да бъдат всичко друго, но не и българи.Целият политически елит на тази държава е свързан с тази доктрина и са агенти на Сърбия. Тези хора нямат място в ЕС!

105

-_-

преди 2 години

Dnes.bgТЪРСЕНЕДНЕС | 79Северна Македония твърда пред БългарияКОМЕНТАРИНАПИШИ КОМЕНТАР48Анонименпреди 4 дни 32 1Трябва да се прекъснат всякакви преговори с тези фалшификатори! Веднага! Един файтон хора, а се гаврят с нас.47Анонименпреди 4 дни 11 5Кирчо- Кокорпо- ще им изкомандват и ще клекнат и за макета! Може и проводници от София до Скопие да пуснат.46Анонименпреди 4 дни 32 1Ветото не трябва да отпада докато не се свърши реална работа. Нито обещания нито договори с тези струват нещо, защото те само казват и обещават а реално нищо не изпълняват.45

104

akud

преди 2 години

България няма да вдигне ветото!!!България 681рсм 1944 г. създадена от кремъл със същите намерения и предназначение като логанск и донецк

103

Анонимен

преди 2 години

Значи не трябва да има прегивори!За да има такава твърда позиция, то не липсата на време е причината, а сръбския национализъм.

102

ВЕТО ВЕТКОСКИ

преди 2 години

Тоя е твърд като гол ***.

101

Анонимен

преди 2 години

Къде се бута този албанец в българо-западнобългарските работи?

100

Анонимен

преди 2 години

Ох, горкия - откак е станал министър все глупости плещи, как сме щели да ги пуснем, само защото "са ни уплашили" с твърдост!? Наистина има нещо твърдо в тях, но това е само дебелия български .. между двата им задни джоба. Пък и мераклии - голямо шаване шават и въртене въртят. Това, ако не е любов здраве му кажи!

99

Българин

преди 2 години

Аха... Ти ми дай на мен да те ... един път, пък аз после на теб ще дам два пъти...

98

Пройчо

преди 2 години

Не знам колко сте твърди, но знайте ,че щом сте се хванали със САЩ и толкова ги боготворите , ще бъдете набирани в ЕС-имам предвид територията ви. Обаче като каква нация незнам. Засега се очертава да станете албанска-много вероятно. А територията ви също е много вероятно да стане албанска и така да влезете в ЕС.Аз като българин нямам нищо против и това ще е единственото деяние на САЩ което подкрепям. Вашата омраза и кражба на българска история и личности ще породи само омраза в българите към вас

97

Анонимен

преди 2 години

еми значи нищо няма да започне

96

Гоце Делчев

преди 2 години

Подобни изявления не способстват за вдигане на ветото, а отдалечават РСМ от заветната дата за започване на преговорите с ЕС! Не са готови - още време им трябва! България бърза работа няма и може да почака!

95

Джордже Балашевич

преди 2 години

До управляващите Р България ! Не продавайте националния интерес. Кириле, ако ти и твоите специалисти продадете и подложите националния интерес, ще горите в ада! Не може шепа измислени павиани, крякащи нечленоразделно на измисленият си език от измислената си "държава", да прявят на маймуни цяла България и вие да ги подкрепите! Все още, Кириле, има шанс да запишеш срещу името си, нещо добро за България и българите! Бог да пази България!

94

Доживяхме

преди 2 години

На крачка сме от първата "велика" държава на Балканите - Велика Албания. Всички останали балкански *** им разчистват пътя.

93

Един турчин

преди 2 години

Османи е прав. Защо трябва да впишат българите, та те утре други ден цела ке си я вземат у Албания.

92

Анонимен

преди 2 години

Има ***,като Кирчо,да им се връзва на селските номера,затова са такива.

91

Анонимен

преди 2 години

Какво въртят сучат,че ако правата на българите са гарантирани в Конституцията,то това означава промяна на Основния закон,абе добре ли са,що се правят на ударени сякаш за всяка народност от другите що са вписали при преброяванията досега са променяли Основния закон=Конституция,че да ги впишат в нея/го какво ли,че да образуват македонска нация за съществуване,а българите не само по самоопределяне,а по документи на родители,деди,прародители,прадеди от архиви за 150г. по потекло за народност не може

90

Анонимен

преди 2 години

Албанците ако искат да видят ЕС по-добре да се отделят от тези и да преговарят самостоятелно. Подозирам че Сърбия използва Северна Македония за да спира Албания заради Косово.

89

Мугабе

преди 2 години

македоносексуалистите обичат твърдите неща от Албания.

88

Аман

преди 2 години

Македонци да внимават както наще политици да не им се е.емаи...а аман от началници