33

Анонимен

преди 2 години

а помощта за българи в българия

32

Сега

преди 2 години

Крайно време е да посетим Латинска иДомбаска области да можем да сравним и другата страна на монетата

31

Анонимен

преди 2 години

ПроЗТо Киро води за носа един проЗЗд народ.Всичко започва и свършва с "народа",на който все някой друг му е виновен за хала!

30

Анонимен

преди 2 години

Само глупости!Това правителство въобще не гледа националният ни интерес ,а само да се мазним на САЩ и Европа.Сега имат излишък от ток и ще ни дадат,а след това?Ние направихме от Русия враг и е интересно как ще ремонтираме и зареждаме нашата АЕЦ?Лиценза изтича и без подписа на Росатом няма да се продължи.Наложихме санкции ,а после се сърдим,че искат газа да се плаща в рубли.Ми те нямат достъп до фондовите борси за какво са им долари и евро?Смешни сме.

29

Анонимен

преди 2 години

Ако са печени нашите политици ще се измъкнат от тази ситуация, има си методи. Да се обърнат за съвет към по-старите управници от едно време. По соца България беше и тако и вако политиците лавираха и знаеха как да угодят на всеки и да запазят националния интерес.

28

Анонимен

преди 2 години

На нас кой и как ни е помагал?

27

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да не харесвам всяко едно правителство на България, мисля, че и те не са напълно съгласни да пращат оръжие. Проблема е, че ги натискат от ЕС и Америка. Партньорите ни са гнили, това е проблема.

26

Мдааа

преди 2 години

Много от Путинофилите испускат следното от текста "свръх производство" и "евтино електричество". Това означава другари русофили че ще получавате евтин ток на българския пазар и сметките на всички домакинства и фирми ще паднат. Без значение дали имаме достатъчно газ или не. Проблема с газ-а също ше бъде решен през лятото, после ще *** всичките Руски лобита, защото няма да има комисионни

25

Анонимен

преди 2 години

тази война не е наша,ние се грижим за децата и жените им,това е достатъчно.имаме поговорка на гол *** ,чифте пищови.това се отнася за нас.

24

българин

преди 2 години

ще Ви запазят места при фашистчето Зеленски ....всяко нещо с времето, долни предатели ! Там ще има и аерикански адници..да си ги нацелувате до насита !

23

Анонимен

преди 2 години

Войната не наша! Не се намесвайте! Войната е между Русия и САЩ! Просто територията на Украйна се използва за полигон. Ако Зеленски престане да хленчи може и да запази част от страната си цяла, ако не - те ще я унищожат!

22

Анонимен

преди 2 години

Базата на НАТО в Русия беше в уляновск. Има интернет и всеки, който може да ползва руски език, може да провери. Така че това, че Русия се пазела от НАТО са лъжи.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези "българи" дето се радват на това, което става в Украйна, да не забравят, че утре може с техните близки да се вършат същите зверства от болшевишката ***. Разбира се болшевиките в България само биха се радвали ако болшевик изнасилва и убива жените майките и децата им.

20

Анонимен

преди 2 години

До NoirFire - Русия вместо да " защити живота на милиони руснаци " ще разруши руската империя а с това ще се нормализира живота на много хора по тези територии .Ха-ха .

19

Анонимен

преди 2 години

Русия като как точно се пази от НАТО, като по времето на Путин и Медведев, НАТО си имаше база в Русия с летище? Русия беше съюзник на НАТО във войната в Афганистан. Самолети на НАТО използваха руското въздушно пространство. Военна техника на НАТО се превозваше по руските жп линии.

18

Анонимен

преди 2 години

По руските медии все още не дават снимки и видео от разрушенията в Украйна.

17

NoirFire

преди 2 години

Русия влезе в Украйна за да предпази границата си от НАТО, няма намерение да покорява Европа, защитава живота на милиони руснаци с това .

16

Анонимен

преди 2 години

Майната и на украйна, и хич не ми пука какво били искали

15

Анонимен

преди 2 години

Путинистите много ги е яд, че светът вместо да помогне на Путин да завладее Украйна е на страната на украинците.

14

Анонимен

преди 2 години

Русия влезе в Крим , влезе в Донбас , влезе вероломно в Украйна за да я унищожи и обезличи . Украинците се бият за свободата си и то как .Трябва да помагаме .