87

Анонимен

преди 2 години

Това са думи на истински ПреZидент!

86

д

преди 2 години

г-н Президент - днес се почуствах Българин, когато Ви видях по ТВ с репортаж. Баси как ви гледаха. Мисля си, че сте се качили на тренировъчен -самолет, но това по никакъв начин не променя мнението ми за Вас

85

Кой

преди 2 години

Как допуснаха тази катастрофа Раzев, да се качи на европейски модел самолет! Това им гарантирана катастрофа със катастрофиралия руzки президент тук. Раzев катастрофи първо семейни, изостави жена деца за най известната парясница, катастрофира като съставител на провалени правителства, събра най известните руски шантажори в България. И последно е катастрофа за България.

84

Румба

преди 2 години

Заеви тези самолети. Ела си тука и си оправи родината,че гинеме! Не щем война,ни ни замесвайте ! Или на вас си падна честа да довършите плана на Сатаната ,а? Замислял ли си се,дали тази кабала не е инструмент на дявола? А? Май не си! Бог идва,нама време за накоѝ хора, и за вас също Румене! Но понеже виждам има вътре във вас искра на живот ,за това ви го казвам! Все още имате шанс!

83

Анонимен

преди 2 години

Кога ще се научите, че България няма "първа дама", а само "съпруга на президента". Аман от подлизуркане.

82

Бедни

преди 2 години

Радев и Петков със своите воаяжи сигорно искат да покажат, че тук всичко е цветя и рози. Парите в държавата преливат и те трябва да ги дават за глезотии и разходки.А това, че народа си скубе косите от нивижданата инфлация тях въобще не ги интересува.

81

До 72

преди 2 години

Не е трудно за разбиране. Паднаха ограничинията и Радев реши да разходи и спаси от скука Деси. Тя нали за това го взе два месеца преди влизането му в политиката.

80

До 66

преди 2 години

Какво му е доброто от избирането на Радев?Кой ни натресе недорозуменията които ни съсипват държавата?Не съм знаела и очаквала, че в Харвард има специалност-лъжи, манипулации и некадърност в едно. Е нашите Харвадци доказаха, че има.

79

Киро

преди 2 години

Що за произволни съчинения се пишат? Откъде-накъде Радев,който е по покана на испански крал,ще бъде отъждествяван с руските военни-как иначе щеше да бъде допуснат на обучение в САЩ-или привързаността към бивши премиери предизвиква към какви ли не *** разсъждения..Къде се вращате назад,към Б.Б. няма такъв случай в политиката и СТИГА С ДЕМОДИРАНИЯТ ГЕРБ И ДЕПУТАТИТЕ МУ...Крайно време е българите да се осетят-може и да не е настоящият кабинет,на няма време за гербаджии...

78

Газ

преди 2 години

Дай му ве Румба настъпи го тоя барутник.

77

Хан Тервел

преди 2 години

Не се оливайте бе ***..стига с тези първи дами! Ние нали уж не сме монархия, за добро или за зло. А и тази не му ли е "втора дама" на Радев?

76

Радко

преди 2 години

Да беше отлетял към Москва!

75

Анонимен

преди 2 години

Бойко - Президент!!! Летеца да излита към Москва! Как излъга всички, признавам го....Просто с Десито искаха още 5 години да живеят за наша сметка....Подло, но хитро....По- хитър от Баце, се оказа....Ех, народе, до кога ???

74

Васил Левски

преди 2 години

Радев е пионка на Путин.

73

КОНСТИТУЦИЯ

преди 2 години

първа дама на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЯМА!

72

О хо хо

преди 2 години

ТОЕСТ ЩЕ ГО ВОЗЯТ НА ТОЗИ ИЗТРЕБИТЕЛ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ВЪЗМОЖНОСТИГЕ НА САМОЛЕТА ЗАГЛАВИЕТО Е ПОДВЕЖДАЩО - ОТ НЕГО ИЗЛИЗА, ЧЕ РАДЕВ ЩЕ ДЕМОНСТРИРА И УПРАВЛЯВА САМОЛЕТА!!!

71

Ha

преди 2 години

Радев най големия успех на Русия това десетилетие!Гласоподавателите му, най големия провал на България за векове!

70

анонимен

преди 2 години

Важно е да разберете защо Петков беше в Украина.

69

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах,защо е в Испания!?

68

Анонимен

преди 2 години

Сигурно ще агитира испанците да престанат да изпращат оръжие на Украйна и да премахнат санкциите срещу родината му Русия.