46

Додо

преди 2 години

Туморът БЮРМ няма място нито в ЕС, нито никъде другаде, освен едното-едничко място, където приндлежи! А именно, на бyнището на историята. Всякакви отстъпки пред безумните претенции на БЮРМ биха довели до края на Българската държава. Защото лъжата ражда поквара, а узаконената лъжа все си е лъжа, макар и узаконена! Македония е българска земя и "признаването" от стана на наши или чужди долнопробни политици, че в Македония живее народ различен от Българския, си остава лъжа. Па макар и "узаконена"!

45

Анонимен

преди 2 години

Странна работа - българи основали ВМРО, пък "северомакедонци" си кръстили партията на тази българска организация! Сигурно и сегашните искат обединение с България, също като революционерите основатели!? Ако не - да си сменят името!

44

Анонимен

преди 2 години

маааа ммаааа таааа

43

Анонимен

преди 2 години

А българите които са измъчвани и убивани само защото са българи? За тях няма проблеми а? Скапани лицемери. За чуждите евреи се загрижили. Истината е че не ги е грижа за никой просто използват всичко възможно за да плюят по България.

42

Анонимен

преди 2 години

Правилно! Вместо да даваме оръжие на Украйна, да си въоръжим армията и да анексираме Македония, та да се свърши веднъж завинаги и Мекедония да е в ЕС.

41

Анонимен

преди 2 години

Северномакедонски език и северномакедонско наследство няма. След като се отказват от претенции за държава с име Македония значи не могат да имат претенции че езика им е македонски и нямат македонско наследство. Всичко идва от Гърция и България. Никакви гаранции на кражби не се дават.

40

МММ

преди 2 години

Обади се поредния Путински клонинг на Балканите.

39

а бе,човек

преди 2 години

До Пръц Тия хора не искат в ЕС,не го ли виждаш!?Непрекъснато все нови и нови причини,а нашите *** с тяхното "братство"и мерак за ГОЛЯМА политика накрая ще се пoceрaт!Само дето ще го плати България!

38

Пръц

преди 2 години

Абе кой ви пречи на езика и наследството бе? Макар че какво наследство, това че сте били област в България? Или че езика ви е български? Като искате казвайте му македонски. Само не трупайте наследството си за наша сметка, и спрете да плюете по българите, защото пак ще се чудите защо ви налагаме вето!

37

777

преди 2 години

Няма македонски език и наследство бе брат..стига сте се напъвали....

36

Анонимен

преди 2 години

И защо толкова бързат? Ще цъфнат и ще вържат...

35

Ха!

преди 2 години

За македонското наследство да питат Гърция!

34

Анонимен

преди 2 години

измислена държава

33

.

преди 2 години

Ако имахме армия и въоръжение правилния ход е да си анексираме Македония и те автоматично да влязат в ЕС, но уви сме обезкървени :(

32

Анонимен

преди 2 години

Първо приемат българско мнозинство в Македония и после бг език и наследство и чак тогава македонско малцинство и македонски език и македонско наследство но там има проблем с Гърция които искат македонско че е гръцко.

31

Анонимен

преди 2 години

Mицо не иска СМ да е в ЕС,или да е но да приемем извършения етноцид върху местното коренно население с принуда,убийства и насилие.Иска невъзможното и този представител по разширяването да престане да ни обижда,а да види,разбере сталинския продукт след 70 години.Не вижда ли Украйна ,как ги транслират в руснаци в окупираните територии и как рушат и убиват когато се съпротивляват.И след това пропаганда срещу своите" нацисти,фашисти за да се намразят." Насила хубост не става,с да става не бива"!

30

Анонимен

преди 2 години

Няма как по-млада държава от мен на36 години да нарежда па сопрете се.

29

абе

преди 2 години

до кога ше ни занимавате с тая измислена нация и държава ???

28

Анонимен

преди 2 години

"Македонско наследство" много избърза,да си позволи да търгува правата на българите ,а те имат пълно право,живеят там,и чийто предци са създавали българската държава от която СМ е част и не само тя,та да ги търгува с фалшификати на Коминтерна.Може да гарантираме самосталинско т,нал прилича на руската окупация насила фалшиви републики с фалшиви референдуми като сега в Херцон,хоп рублата с обръщение,и хоп руския официален.Начина се вижда.Така е било и в днешна СМ през 1944 г.Мицковски е отдавна з

27

fff

преди 2 години

гаранция от Франция, от нас ***