223

Анонимен

преди 2 години

Киро не се прави на роки!!!там където нети влиза пръста неси вкарвай главата че заради тебе да него отнесе целия български народТи първо се погрижи за България.

222

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш. Ами да си прибира украинците и разхода за електроенергия ще ни намалее

221

Анонимен

преди 2 години

Мазници! Единият вкара народа си във война и се укрива на сигурно място, а семейството му е охранявано от гардове, докато трепят народа му, а той актьорчето се появява в де що екранно време има. Другият взел тлъста комисионна и говори от името на бг народа, че нямало да плащаме в рубли. При все че една шепа хора гласуваха за него и дори малкото хора, заради които сега е в парламента, вече го видяха какъв е и не го харесват.

220

Анонимен

преди 2 години

Много нежно излъчване и интимно прегръщане! А погледите - безумни!

219

Ivek

преди 2 години

Незнам ние ли сме във война или Украйна? Ще внесем електро енергия от държава която води война което пък ще рече че тяхната икономика все още е стабилна а ние потънъхме.

218

Анонимен

преди 2 години

Простото Киро след като спря руския газ, явно смята и да спре АЕЦ Козлодуй, на който му предстои профилактика от руснаците тази година. Затова ще да ни е украинския ток.

217

Valio

преди 2 години

Няма протести , тия заслужават трепане , 1 автомат или пушка и трябва на човек и да ги изчистим , нащо правителство , италия испания , никъде не споменват , въшките ,тръгнали да помагат трепане , им е малко

216

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

Укрите нямат за себе си нито ток,нито газ,нито нищо,а ще ни помагат.Това само НАРКОМАН може да го каже.И само просто Киро може да му повярва!

215

УКРОПИТЕЦИ

преди 2 години

Гнусна снимка!Две неприятни лица!

214

ББ

преди 2 години

До Анонименте затова ви затварят училищата...само боко затвори над 1500...за да си неграмотен и да те манипулират лесно...заради това си руски...нямаш Бог...ценностна...само банкова и хранопровод...идиален екземпляр за Ада!!!

213

Анонимен

преди 2 години

Украйна може да е десет пъти по голяма по население от България. Това е единственото нещо в повече. Всички други неща като предимства са на наша страна. Исторически сме им дали азбуката и православието. Днес ние сме членове на НАТО и ЕС. Имаме по добър климат и курорти. Народа на България е гостоприемен знае и 2 и 200. Като казах 200 имаме 200000 Българска общност в Украйна. Народа на България си обича Русия, но се стремим на добри отношения и с другия ни съсед Турция. Имаме търговия с Германия

212

Анонимен

преди 2 години

Може да влезе в съда но като съдия, което и прави. Завършил е право бе троль

211

Анонимен

преди 2 години

Давайте, ***! Малко ви остана, Путин влиза в съда. А вие ще млъкнете като биени г.зове!

210

Коста Доров

преди 2 години

"Украйна е готова да снабдява България с електроенергия" ;Дрогираният шут ,освен шут ,показа , че е и шегобиец

209

Анонимен

преди 2 години

Киро и Мини-Кастро?

208

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбирам. В България потребяваме под половината произведена енергия и сме голям износител. За какво ни е тогава още ток? Да го изнасяме? Ще има ли кой да купи тези количества от нас? Токът няма складиране, т.е. при липса на купувач се губи. Тъй като стои срещу стоки(оръжия), то няма ли нуждата те да се платят да покачи всъщнот цената у нас?

207

Лллл

преди 2 години

Зеленият много си вярва . Скоро държавата му няма да я има

206

Волен

преди 2 години

Украйна е непобедима, защото целия свят я подкрепя. Скоро на Русия няма да и останат мужици.

205

Кирил

преди 2 години

Който защитава убиец, само защото си мисли че е нормално силния да мачка слабия, да иде на психиатър.

204

До Кирил

преди 2 години

И ти и Урайна на майна