410

Анонимен

преди 2 години

Айде млъквай и се махай вече бе *** такъв. Хората нямат пари за нищо вече, а ти ще ги караш да плащат още по 30-40% от горе за всичко. А заплатите под прага на бедноста и просията. Гориво 3 лева средна заплата 1000лв. Стига сте разправяли врели кипели , че е най ниската цена спрямо други места. Само че там при 1.40 евро за литър зимат по 2500 - 3000 евро заплати. Всички да се дигаме да ги изселваме тия *** докато е време, че ще ни закопаят от всякъде до края на лятото.

409

....

преди 2 години

Ти не си България!

408

Анонимен

преди 2 години

***, стига с тия празни приказки на килограм! От 5 месеца само приказвате, приказвате и само приказвате. Нищо реално не сте направили, за да предотвратите последствията и да потготвите хората за предстоящите кризи. 5 месеца ни занимавахте с Гешев, Борисов, ГЕРБ, Пеевски и т.н., докато реално си разпределяхте благата между, кумове, любовници, приятели, съученици...и съответните олигарси. Нищо не свършихте през това време, НИЩИЧКО....затова сега ни се подиграват, презират и изнудват!

407

кире

преди 2 години

Този е превъртял. Изживява се като геополитическа фигура. У нас е пълен батак. И ни обяснява че че трябва да се гърчим от мизерия, поради Външни причини

406

Анонимен

преди 2 години

Защо да отстъпва за газа - частната фирма ще ни пробутва вероятно руски газ ноо 20-30% по скъпо и ще е "радостна и БЛАГОДАРНА" ако ситуацията продължи - т.е. всичко зависи от правителството от просто Кирчо и министъра с прякор Кеша. А ние българите ще обедняваме с едни 50-100 милиона лева на месец.

405

Анонимен

преди 2 години

"България няма да отстъпи!" -- ти нямаш нищо общо с България, тази канадска oтpeпкa халюцинира.

404

Анонимен

преди 2 години

"България няма да отстъпи!" -- ти нямаш нищо общо с България, тази канадска .

403

Анонимен

преди 2 години

"България няма да отстъпи!" -- ти нямаш нищо общо с България, тази *** халюцинира.

402

цената?

преди 2 години

Аз ли не намирам информация или такава липсва, но не съм чул за желание от наша страна да се подпише анекс към сегашния договор за газта, уреждащ различни опции за плащане. Явно е по-лесно е да искаме сега от Берлин да ни уреждат газ на неизгодна цена. Не особено практично решение относно интересите на гражданите.

401

да

преди 2 години

СМЯНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ! ТИЯ ЩЕ НИ УНИЩОЖАТ !

400

ха ..ха. аааа

преди 2 години

шистов на 1 +++++ от Гърция - обеща премиера им

399

Щирлиц

преди 2 години

....."огромно зелено поле.Сред него стои и се пули,едно вдъхновено теле".Не го виждате?Погледнете снимката.

398

хахахаааааа.........

преди 2 години

Премиерът призова Европейския съюз да окаже помощ

397

д

преди 2 години

Този проблем е решен - ще плащаме по - скъпо .... няма лошо ние сме ви избрали - ще си плащаме ...

396

Защото

преди 2 години

в Украйна има безжалостни нацисти, създадени от САЩ ! Русия също има грехове от които трябва да се изчисти ! Нашите политици трябва да бъдат БЪЛГАРИ.

395

Анка Британка

преди 2 години

Отново на грешната страна. Вместо да се гледа интереса на държавата ни, заставаме на криво...Жалко. защото страда народа ни..най-бедната държава от ЕС ще служи за назидание какво не трябва да се прави..Защо богатите страни избират бедни държави в коалиция? - отговор -за да има на кого да се отмъщава и тероризира, и служи за черната овца и наказва за назидание...

394

do 431

преди 2 години

моля,гръмнете се

393

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах къв е проблема с рублите, освен че ще ни претаковат малко с курса, а сега газ на 2-ни 3-ни цени. На гол г-з чифте пищови, а това знаете на чийй гръб се пише.

392

Анонимен

преди 2 години

Досега България бе страна, която само оцелява, а трябва да стане страна, която побеждава!

391

z-rock

преди 2 години

Тия, бате, само това чакаха - повод да вкарат посредници и да трупкат КЕШ по Кайманите!