32

Анонимен

преди 2 години

До управници..... А помислехте за тези българи кои-то живеят от векове в Руссия. Пак ли ги истребвате като от монголите. Питайте народа тук и там. Но ви затварете очи, че там в Донбас живеят деца. Каде вашто виждане за 8 години.

31

Анонимен

преди 2 години

Нямаме ракети за борба с ГРАДУШКИТЕ, а Вие искате да изпращаме оръжия. Сериозно???!!!

30

Анонимен

преди 2 години

rradevi non stop transportirat spekulantski offshorni bg orajia.

29

анонимен

преди 2 години

С 85% от гласовете ще дадем така нужното оръжие на нашите украински приятели. А това е всичкото старо оръжие на СССР. На негово място ще имаме натовско,което е най-доброто. СЛАВА НА УКРАЙНА.

28

Асан

преди 2 години

Минчо не е ходил казармата нема право да гласува :)))

27

Локи

преди 2 години

Не на войната. С оръжие пожар не се гаси.

26

Bg

преди 2 години

Никакви оръжия за тия нас-ра-ни украинци. Знаете ли какво викаха преди 7-8 години в началото на вълната на украинския нацизъм:"чемодан-вокзал-София" и кво стана сега: самите нацисти си последваха тоя съвет. Като искат много Кирето и другите *** да вземат по един пистолет и да нападат - и военна и човешка помощ. Да привикат и бойко борисофф неговата пасмина и взички ербап русофоби. Напред *** да убивате руските агресори, благодарение на които ни сме свободна държава

25

Анонимен

преди 2 години

ДОБЪР СИ Е НАРОДА НАШ,ИМА ПЕТ ВЕКОВЕН СТАЖ!!!Но най-ужасното е не чуждото политическо заробване,а ..хм,така наречното "наше"!Народ,който е стигнал до положението,"избраните" от него управленци да да го продават за жълти стотинки на робовладелците си,може да се счита за свършил!Още повече,че той е толкова ***,че не е осъжнал това си положение и стои,хленчи и чака поробителите му от всички партии,ДА ГО ОПРАВЯТ!!!И ТЕ ГО "ОПРАВЯТ",А ТОЙ ЗА 30 ГОДИНИ НЕ Е УСЕТИЛ НИЩО!ТАКЪВ "НАРОД" СИ ЗАСЛУЖАВА

24

Анонимен

преди 2 години

Воят на руски *** е музика за ушите на нормалните българи.

23

Анонимен

преди 2 години

А ще питате ли преди това Турция защо преди дни си купи няколко С-400 от Русия? Защо те не си дадат своите обстановка, явно имат доста, че и по-нови от нашите? Не ги ли е срам тия нашинките? Оставят армията ни без въоръжение, народа без защита, без газ и с цени до небесата, но се загрижили за Украйна. Гласувалите за 4ната коалиция, за да спасявате Украйна и Македония ли бяхте избрани или за да спасявате България? Че 1 български проблем не сте решили, напротив, сътворихте нови 100!

22

мак

преди 2 години

Ще дадат всичката военна помощ, която нареди зеления. Може нищо да не остане за собствена употреба, разбирай отбрана, но няма да са черни овце в очите на нато и ес. Солидарност, цивилизационен избор дрън дрън. Киро си е наумил, връщане няма. С газа е трудно, там не знам как ще оправят положението.

21

Анонимен

преди 2 години

А защо не заседават извънредно за спрения газ?

20

Анонимен

преди 2 години

Нещо сорошнята забрави за курса на рублата.Що ли така.

19

перко

преди 2 години

Безделиците нали сте във ваканция, а мошениците в Украйна!

18

баба мара

преди 2 години

и защо на 4 маи подаваите си оставките и да ви няма съсипахте смешната нидържавица

17

Анонимен

преди 2 години

Да пратим Кокорчо на фронта.Руснаците като му зърнат опулената физиономия току виж го помислили за извънземно чудовище и може да си плюят на петите.

16

БZП

преди 2 години

До Анонимен 20 - но пък ще свикне с новите си НАТО- вски съседи - Швеция и Финландия, които с Балтийските държави ще направят сериозен блок точно до зад/ника на Злобния Гном. Който започва война, намира такава. Русия ще разскъса Украйна и ще намери нови и по силни врагове. ЕС и НАТО вече прогледнаха. И видяха грозното лице на руския империализъм. Повярвай ми, Русия я чака мрачно Средновековие.

15

хаха

преди 2 години

Зеленски иска и магистралки, че техните, украинските избягали. Вижте там в парламента да се организирате една група и да заминавате.

14

БZП

преди 2 години

До хм - о, имаме, имаме! Няколко стотин 2С1 Гвоздика имаме. За Украйна могат да са важни.

13

Анонимен

преди 2 години

Кирчо за да прати две антични пушки в Украйна, реши половината народ да спим цяла зима като гола пушки. Премиер за пример - в листата на политиците в Европа е пръв по АйКю отзад напред.